• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Çok Karışık

Hem çalışmıyor hem evlenmeye yanaşmıyor çok şükürki yanaşmıyor!!! Hemde olursa eğer diye şimdiden asıp kesiyor.eeee evlenmi diyek şimdi sana kaç kurtul işte

Hem kel hem fodul diyoruz böylelerine.
Ama ben bu adamlara değil böyle tiplere yüz verip bi taraflarını kaldıran kızlara kızıyorum.

Aynen. Bu tip kizlar yüzünden zaten bu tip heriflerin nesli kurumuyor.
Adam resmen paspas yapmiş kizi... bizimki hala yarancak. Illah atlicak o kanalizasyona. Illah... rezil kepaze olacak...dayak diyecek..piskolojik siddet görecek.. sonrada allahim niye beeeeeen diye haykiracak.

Konunun gerçekliğine inanmıyorum.
Zira bu kadar akıldan fukara gençlerin varlığını kabullenmek istemiyorum.

Merhaba arkadaslar size birşey danışmak istiyorum. Benim 1.5 Yıldır Süren bir ilişkim var ve bu aralar aramız hic iyi degil. Cok alıngan ve tripli bir cocuk herseyi alttan alıyorum ve benimde sabır kotam dolmak uzere. Ciddi olarak konuşuyoruz ama uzunnnnn bir sure Evliliği düşünmüyor.bir birikimi yok birde çalışmıyor. Bir isi bekliyorum diyip evde yatıyor. Neyse ben Diyarbakırliyim bu Bayburtlu diyo ki evlendiğimiz zaman düğünde sizin Yörenin Müzikleri calmicak diyo evimize akrabaların gelmicek annene 3 haftada bir gidersin ama tek gidemezsin falan diyo. Aileme anlattım onay vermiyorlar ayrılmamı söylüyorlar. Birde rüya gördüm bu cocuk senin icin hayırlı degil diye. Sizce ne yapmalıyım

boyle biriyle evlenilmez!!! olumlu hıc birseu goremedım
oncelıkle calısmıyor. bır erkek kendıne ve sevdıgı kadına yetebılmek ıcın calısmalı dişini tırnagına katmalı. ben calısıyorsam karsımdakı de yatacak olsa dırek tekmeyı basarım. bır kere basıma geldı.
ıkıncısı sana kısıtlamalar koyuyor. o kim ki sana annende sukadar kalırsın su surede gıdersın gibi laflar yapabılıyor. aılen olmasa suan sende yasamazdın degılmı. aıleme laf eden benı karsısında bulur.

ucuncusu, erkegın trıpı cekılmez. allahaskına bu cocuk u cok mu aradın olumlu neyi var. evde kalcam korkusu ıle lutfen sacma sapan ınsanları hayatınıza almayın

Arkadaşlarerhaba hepinize yorumlarınız icin cok tesekkur ederim ama bir yanlis anlaşılma oldu galiba. Ben bu cocuğu 1,5 Yıldır çekmiyorum son bir aydır kendini belli etti tanıdığımda boyle biri degildi son bir aydır boyle olunca kafam karisti kendimden ödün veren biri degilim normalde. Cok tesekkur ederim hepinize

Zevk meselesi tabi. Elin yontulmamış ego yığınını hayatınızı mahvetsin diye eş olarak almak isteyebilirsiniz elbet.
Bu gözler neler gördü.
Evlenin kaçırmayın.

yat kalk allaha dua et adam evlenmeden nasıl bir koca ve nasıl bir evlilik yaşayacağını anlatmış sana. sonra benim gibi başını dağlara taşlara vurursun

Back
X