Kafam çok karıştı gebelik varmıdır

Aysinci16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
5
0
1
39
Merhaba hanımlar size bir sorum olacak
Biz çocuk istiyoruz 2 çocuğum var düşündüğümüz zaman oldu onlar ama yinede çok heyecan yaptım ve her gün test yapıyorum sanırım yıprattı beni bu süreç
Size danışmak istiyorum
Adet döngüm 23 günde 1 ovulasyon testimde pik gördüğüm gin ilişkim oldu kendimden o kadar emindimki sadece o günü değerlendirdik şimdi başladım beklemeye ama çatlicam resmen 31 Ağustos'ta pik gördüm testi yüklüyorum sonra başladım savırsızca beklemeye en son 11 Eylül'de kan tahlili yaptım negatifti adetime o gün 5 gün vardı negatif çıkması normalmi şimdiye kadar çıkmış mı olması lazımdı yoksa adet gecikmesinini bekliyim hadi bi cevap yazın bana lütfen

Eklentiler

• 1000052352.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 16
Evvet âdetin biraz geçsin ondan sorna tekrardan kan veririsn çok erken çünki ilişkiden bir süre sonra çocuk oluşmaya başlıyor zaten canım benim

Evvet âdetin biraz geçsin ondan sorna tekrardan kan veririsn çok erken çünki ilişkiden bir süre sonra çocuk oluşmaya başlıyor zaten canım benim
Teşekkür ederim bu gün bi kadın doğumcuya sordum arkadaş vasıtasıyla zaten 23 günde bir oluyorsun en az bi hafta geciksin öyle bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…