Merhaba hanımlar size bir sorum olacak
Biz çocuk istiyoruz 2 çocuğum var düşündüğümüz zaman oldu onlar ama yinede çok heyecan yaptım ve her gün test yapıyorum sanırım yıprattı beni bu süreç
Size danışmak istiyorum
Adet döngüm 23 günde 1 ovulasyon testimde pik gördüğüm gin ilişkim oldu kendimden o kadar emindimki sadece o günü değerlendirdik şimdi başladım beklemeye ama çatlicam resmen 31 Ağustos'ta pik gördüm testi yüklüyorum sonra başladım savırsızca beklemeye en son 11 Eylül'de kan tahlili yaptım negatifti adetime o gün 5 gün vardı negatif çıkması normalmi şimdiye kadar çıkmış mı olması lazımdı yoksa adet gecikmesinini bekliyim hadi  bi cevap yazın bana lütfen
 şimdi başladım beklemeye ama çatlicam resmen 31 Ağustos'ta pik gördüm testi yüklüyorum sonra başladım savırsızca beklemeye en son 11 Eylül'de kan tahlili yaptım negatifti adetime o gün 5 gün vardı negatif çıkması normalmi şimdiye kadar çıkmış mı olması lazımdı yoksa adet gecikmesinini bekliyim hadi  bi cevap yazın bana lütfen

Biz çocuk istiyoruz 2 çocuğum var düşündüğümüz zaman oldu onlar ama yinede çok heyecan yaptım ve her gün test yapıyorum sanırım yıprattı beni bu süreç
Size danışmak istiyorum
Adet döngüm 23 günde 1 ovulasyon testimde pik gördüğüm gin ilişkim oldu kendimden o kadar emindimki sadece o günü değerlendirdik
 şimdi başladım beklemeye ama çatlicam resmen 31 Ağustos'ta pik gördüm testi yüklüyorum sonra başladım savırsızca beklemeye en son 11 Eylül'de kan tahlili yaptım negatifti adetime o gün 5 gün vardı negatif çıkması normalmi şimdiye kadar çıkmış mı olması lazımdı yoksa adet gecikmesinini bekliyim hadi  bi cevap yazın bana lütfen