- Konu Sahibi suskunmelek725
-
Bugun dr qittm kizlar normalde son adet tarihime gore 40 haftaligim ultrasona gore 38+5 hangisine inanim bide dr kontrol etti acilmam 1 cm bide nts az sanci cikti bebegin kilosuda 3400 gr 54 cm simdi ultrason mu dogru yoksa son adet tarihim mi?
Bugun dr qittm kizlar normalde son adet tarihime gore 40 haftaligim ultrasona gore 38+5 hangisine inanim bide dr kontrol etti acilmam 1 cm bide nts az sanci cikti bebegin kilosuda 3400 gr 54 cm simdi ultrason mu dogru yoksa son adet tarihim mi?
Sen ultrasondan çıkan sonucu dikkate al arkadaşım. Yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir aradaki fark. Sona yaklaşmışsın şimdiden gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebisini :)
canm açılma olmuş işte bende oğlumda adet tarihine göre 20 eylülde bekliyoduk ama 1 eylülde suyum geldi normal doğum yaptım yumurtlama dönemi değişe bilir oynama oluyo bazen[/QUOTE
Hmm tmm cnm saol cvbn icin :)
Arada bi hafta falan oynama olabliyo cnm benm normlde son adetm 23 subat ama gec dollenmeden dolayi 3 mart hespliyrz ona ragmen bile ultrasnda bazen 3 4 gn ilerde bazen geride cikabiliyo icin rahat olsun allah kolaylik versin
canm açılma olmuş işte bende oğlumda adet tarihine göre 20 eylülde bekliyoduk ama 1 eylülde suyum geldi normal doğum yaptım yumurtlama dönemi değişe bilir oynama oluyo bazen[/QUOTE
Hmm tmm cnm saol cvbn icin :)
rica ederim canm hayırlısıyla al bebeğini kucağına
canm açılma olmuş işte bende oğlumda adet tarihine göre 20 eylülde bekliyoduk ama 1 eylülde suyum geldi normal doğum yaptım yumurtlama dönemi değişe bilir oynama oluyo bazen
canım konu dışı da ama sen normal doğum yaptım demişsin nasıl birşey ya sancılar nasıl dayandın nasıl başa cıktın en zor kısmı neresi.. başı cıkarken cok ağrıyor mu cevap verirsen cok teşekkürler
sezaryan olmayı çok istiyodum ama kayınvalidem bırakmadı iyikide bırakmamış benim suyum saat akşam yedide geldi sancım artsın diye sürekli duş aldım saat 12 de hastaneye gittim 1saatte yol sürdü ama ben hiç korkmuyodum oğlumu kucağıma alcam diye çok heyecanlıydım sancımın ne sıklıkla kaç dakikada bir geldiğini doktoruma söyledim sancım çabuk geldi hastaneye varınca 30 saniyede bir hafif sancım vardı doktora onu söyleyince suni sancı vermediler sabah 7 30 da doğum yaptım en zor anı son yarım saatti ama bebeğin kafası çıktımı sancı tık diyo kesiliyo hemen zaten bebeği görünce sancıyı çekn benmiydim diyosun sonra dikiş falan oldu ama normal doğumda kendindesin bebeğine bakabiliyosun hemen emziriyosun falan allah yardım ediyo bol bol hurma yiyin doğumu rahatlatıyo birde ıkınmayı iyi bilmek lazım benm doğumum çok daha rahat olabilirdi biraz uzun oldu ama....
cok teşekkürler canım cevap için... benim de arada geliyor sancılar ama düzensiz gün sancıları galiba... sertleşiyor karnım taş gibi oluyor..ben de cok heyecanlıyım oğlumu kucağıma alacağım diye.. inşallah normal yapabilirim senin gibi... sancı gelince ben de kendimi sıcak suya atacağım... hemen gitmemek en iyisi yoksa suni sancı veriyorlar...son yarım saat o kafa cıkması kabusum olmuş sürekli kabus görüyorum...Allahım inşallah atlatırız ben de oğlum da..cok saol canım teşekkür ederim bu arada hurmayı cok söylüyorlar ben de aldım medine hurmasından yiyorum hergün iki tane ..
bebeğin kilosu ultrasonda ne kadar görünüyo birde canm sancının tan sıkılaştığı zamanda uyuşturuyorlar bacaktan iğne yapıyolar sen bebeğin çıkışını düşünme sancı oluyo sadece onuda oğlun için çekiyosun sonrada emin ol unutuyorsun tabi senin kilonda öneml,
canım benim kilom şu an 65,5 normalde 52,5 du..bebeğim dün ultrasyonda 3182 gr cıktı, 37 haftam bugün bitti..evet iğnei duymuştum ağrı kesici onu vurunca gerçekten faydası oluyor mu epidural mi yaptırsam iyice kararsız kalmış durumdayım..dediğin gibi oğlum için çekmeliyim sancıyı...epiduralin yanetkileri varmış.. inşallah gerek kalmaz da normal doğururum
umarım normal rahat bi doğum yaparsın tadını çıkar sıkıntı yapma bunlarda çok önrmli kilolu değilsin bebeğinde çok değil herşey çok güzel görünüyo umarım bi aksilik olmaz sezeryana gerek kalmez normal epidıralde ver sancısız doğuruyosun ama doktorun çok önemli bide ilk doğumda biraz tehlikeliymiş sancının ne derece olduğunu bilmediğin için son dakka sezeryana alabilirler hakkında hayırlısı canm
Amin saol cumlemize :) saglicakla kavusursun bebisine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?