• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam cok karisti ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkolden ote bana cok agir namusuma kadar suclamalarda da bulundu soylesem dudaklariniz ucuklar bunlari gururum sindirmiyor ama her sabah ayni hisle uyaniyorum her gece ayni ruya :( annemle cuma konusmayi deneyecegim once ama ailem asla ikna olmaz gibi geliyor :(

insan bazen özlemle böyle seyler dusunebiliyor, yasamanın hayalini kurup da yarıda kalanlar ukte kalıyor icinde, duygusallıga kapılıp acabalarla bogusuyor.
ancak mantıgın her zaman bu konuda bir adım onde olsun just.

onun siddeti zamanla arttı sen de biliyorsun, istismar istimarı dogurur diyordun ya hani; sende once psikolojik sonra sozlu sonra da fiziksel siddet uyguladı. daha ne yapabilir ki, canını mı alsın, bir o kaldı.

tavsiyem barısmaman yonunde cunku ne adam akıllı kurulmus bir ortak yasam var ne de cocuk vs.
ustelik cok kısa bir surede aşk, kavga, evlilik, bosanma her seyi sıkıstırmıssınız, buna bir de yeniden barısmayı ekleyip kısır döngüyü tamamlamaya luzum yok bence.

zaten ilk celsede bosanmazsınız gibime geliyor. bırak onun davranısları sozleri degissin, akıllansın. eger zaman ilac olmaz ve hala gonlun varsa tekrar birlesmeyi belki daha sonra dusunursun.
fakat su an ilk özlemde donersen bir dahakine cama tutunamayabilirsin, hala ofkeli ve sana gel git diye sart koşuyordu en son.

Ya cok uzuluyorum ve her gece ruyamda esimi goruyorum baristigimizi annem bu cuma yine yanima gelecek acaba desem al karsina konus adam gibi davransin bana deyip af mi etsem kendimden boyle hissettigim icin nefret ediyorum ama hep onu dusunuyorum ve sanki ozluyorum sanki elimi uzatsam ulasacak gibiyim ondan nefret ediyorum ama ozluyorum da lanet olsun bu hisse.

Bir de annem babam asla ikna olmaz ki ona donmeme anlik mi bu hissim acaba bilemiyorum ama su an boyle hissediyorum ne yapayim annemi ikna et diye mesaj mi atsam ki kafam karisti hic sesi solugu da cikmadi annemle konustuklarindan beri esimin

Canım benim alışkanlık var aranızda.Birlikte vakit geçirmişsin,evlenmişsin o kadar emek,çaba vs.Ancak iyi düşünmen lazım ve kendine zaman ayırman gerek.Hobi edin,spor yap kafanı dinle iyice sakinleş bakalım biraz nefes aldıktan sonra ne düşündüğün çok önemli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir mesajinda hic ozlemiyorum diyorsun sonra cok ozluyorum diyorsun
bir cok iyiyim yaziyorsun bir gelip biri geciuor desin diye konu aciyorsun
o kadar yaptiklarindan sonra affedeyim mi diyorsun.
psikolojin hic ama hic yerinde degil. acilen yanlis bir karar almadan terapiye basla.
ve sana gecmis konularini okumayi tavsiye ederim.
ruyalari bosver, onune bak artik.

artık biraz güçlü olmanın zamanı geldide geçiyor just.
bu kadar duygusallık fazla.:6:
ve evet. terapi gerekiyor sana. ihmal etme..

Son düzenleme:
Dun her sey normaldi. Tabi ben hastayim ayakta zor duruyorum artik . Esimle ciktik biseyler ictik cay kahve. Ama yorgunum yuzum dustu yine problemler geldi aklima ve icime kapandim sustum somurttum konusmadim onla bu boyle bir saat falan surdu en sonunda gel surda oturcaz dedi ickili bi yer arka arkaya icmeye basladi dur demem lazimdi diyemedim ictikce sapitti. Agladi karsimda ben ne yaptim sana seni rahatsiz eden gecmis yasantim ben degilim Allah kahretsin ki vazgecemiyorum sanki kaderimsin just dedi

Sonra konusma kufurluye donunce eski sevgilime gelince ben kalktim gittim kucagima kullugu atti hirkam yandi cunku. Sonra pesimden geldi ben melegim melek bi dedigini iki etmedim dedi bileklerimden tutup surukledi beni herkesin icinde inanir misiniz kimse de napiyosun sen bilader demedi kocama izlediler sadece oyle oturttu beni aricam anani babani alsinlar seni dedi telefonlarini firlatti yere gitme diye bacagini onume koyacakken tekme gibi bacagima geldi

Kendi ustunde sigara sondurdu. Kurdanla orasini burasini desti batirdi. Gomlegini yirtti. Bu daha baslangic dedi bi de goreyim diye gozume gozume sokuyor ya kontrol ediyor kendini de zarar gormus mu diye sirf gozum korksun diye yapti biliyorum

Ben dikkati dagilinca kalabaliga karistim kaybettirdim kendimi tabi geldi eve artik sakin konusalim diyorum uzuluyorum bunalimdayim gulemiyorum ne yapayim sen depresyondayken ben sustum diyorum bana somurtamazsin ben bunu hak etmedim artik aylardir sabrediyorum tutamiyorum just delirttin beni alkolik yaptin karacigerim hastalanmis dedi

Agliyorum uzuluyorum diye kiziyo evet her gun agliyorum ben :( napayim uzuluyorum tutamiyorum kendimi bikmistir tamam ama bu kadar tepkiye gerek var miydi.. bi daha agla sokarim bu bicagi kendime diyo elinde catal dizine batiriyo yemek yiyemiyorum korkudan diye. Bu daha baslangic sen benim deli halimi gormedin sen git ben kendimi oldurucem seni de kendimi de dedi

Aticam kendimi dedim cama yoneldim tuttu beni kaldirdi hadi beraber atlayalim diye cama asagi iterken kafami carptim pencere kenarina ve sisti alnim cizildi korktu hemen buz falan getirdi giderken de sarildi optu falan..

şu yazdıklarını bir daha hatırla istersen.
barışırsan elinde kalacaksın bir gün bu adamın
:ssz:

Son düzenleme:
Bir nefes aldiktan sonra su an istemiyorum ama gece ani bir duygusalliktan midir nedir yapacaktim. Tek celsede de bitecek cunku anlasmali bosanacagim ikna edebilirsek ki olmak zorunda bence ve evet hem seviyor hem nefret ediyorum cunku bana yaptiklari soyledikleri hala hatirimda (ki bu beni cok ofkelendiriyor) bir yandan da guzel anilar da hatirimda. Bir yandan o ettikleri ile cok yabanci biri ote yandan da sevdigim adamdi. Su an barismaya istekli degilim ama icimde bir burukluk var. Bir de terapiye gitmek istemiyorum kendi kendimin de terapisti olup cozebilirim bunlari. Belki de bu isi annemle konusmam bir adim atmadan daha hayirli olur.

Edit: ilk defa bu gece ruyamda gormedim. Bilincaltindan salindi gitti actigim icin..

Son düzenleme:
herkes gel gitlerinden dem vuruyor ama sen coktaaan buraya yazarken kendine terapi yapmaya basladın bile ;)

nefretin de gececek just, o kadar sacma salak olaylara kızıyoruz ki bazen ama zaman gectikce hayatımızdan onlar uzaklastıkca biz de o defteri kapatıp yolumuza bakıyoruz. seninki de oyle olacak...

o editleri ben de yapmayı cok istiyorum, icimiz dügümlendikce nefesimiz kesiliyor gibi oluyor,
ne mutlu ki bir nefes sonrasında boyle guzel cumleler yazmıssın.

herkes gel gitlerinden dem vuruyor ama sen coktaaan buraya yazarken kendine terapi yapmaya basladın bile ;)

nefretin de gececek just, o kadar sacma salak olaylara kızıyoruz ki bazen ama zaman gectikce hayatımızdan onlar uzaklastıkca biz de o defteri kapatıp yolumuza bakıyoruz. seninki de oyle olacak...

o editleri ben de yapmayı cok istiyorum, icimiz dügümlendikce nefesimiz kesiliyor gibi oluyor,
ne mutlu ki bir nefes sonrasında boyle guzel cumleler yazmıssın.

Ben bu ayrilik islerini yasamayali o kadar uzun zaman oldu ki unutmusum kendimde zihinsellestiremiyorum pek o yuzden bisiklete binmek gibi zamanla tekrar hatirlayacagim sanirim ama sen bilirsin bu gel gitleri yasamak bu surecte dogal sanirim degil mi? Cunku hayatimi toptan degistirecek bi karar verdim diger ihtimaller de zihnimi dolduruyor

Edit: bulsam bi kasik suda bogacak gibiyim zaten barissam bile surekli ezerim onu sanirim

Son düzenleme:
Aramiyor annemin cikisindan sonra cekiniyor sanirim ya da o da bana kin guduyor ailemi araya soktugum icin ve benim donmemi bekliyor

Ya kızım yapma etme çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabret onu atlatacaksın.unutacaksın bu bir süreç güzelim..geçmiş yazına şimdi baktım okypete sayesinde başına bir iş gelir ailen üzülür sonra..O adamla ilişki yürümez üzgünüm canım :(

Just sakin canim sakin.
Sadece sunu düsün sen bu adamla mutlu olabilecegine inaniyor musunuz?
Kimse 40 yasindan sonra degismez, bu adamin degisecegine inaniyor musun?
Sana yasattiklarini unutabilecek misin?
Peki tekrar annen ve babani karsina almaya degecek mi bu adam?
Senin kendine dair, gelecegine dair cok güzel planlarin, hayallerin varken neden tekrar mutsuz olmayi secesin ki, deger mi o adam icin, degmez.

Ya kızım yapma etme çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabret onu atlatacaksın.unutacaksın bu bir süreç güzelim..geçmiş yazına şimdi baktım okypete sayesinde başına bir iş gelir ailen üzülür sonra..O adamla ilişki yürümez üzgünüm canım :(

Biliyorum bastan bunlari yasayamam bu kadar yol kat etmisken donersem ilerde cok pisman olurum biliyorum ama canim yaniyor Allah kahretsin ki guzel anlari ozluyorum. Gecmeyecekmis gibi..

Just sakin canim sakin.
Sadece sunu düsün sen bu adamla mutlu olabilecegine inaniyor musunuz?
Kimse 40 yasindan sonra degismez, bu adamin degisecegine inaniyor musun?
Sana yasattiklarini unutabilecek misin?
Peki tekrar annen ve babani karsina almaya degecek mi bu adam?
Senin kendine dair, gelecegine dair cok güzel planlarin, hayallerin varken neden tekrar mutsuz olmayi secesin ki, deger mi o adam icin, degmez.

Ya annem asla kabul etmiyorum onu dedi konustum babama konusunu bile acamam zaten dalga mi geciyosun bizimle der o hic ikna olmaz hayir cok mutsuz olucam onla asla mutlu olamam. Bu acinin ozlemin belasini versin canim yaniyor. Icim kos gel demek istiyor ama mantigim tutuyor beni..

Ya annem asla kabul etmiyorum onu dedi konustum babama konusunu bile acamam zaten dalga mi geciyosun bizimle der o hic ikna olmaz hayir cok mutsuz olucam onla asla mutlu olamam. Bu acinin ozlemin belasini versin canim yaniyor. Icim kos gel demek istiyor ama mantigim tutuyor beni..

Mantigini dinle canim, en iyisi o.
Özlem olacak tabi ki, bu gayet normal. Sonucta bir sevgi vardi.
Bir kere anneni babani dinlemedin ve mutsuz oldun, bence bundan sonra onlari dinle.
Ne anne ne de baba bulunmaz ama koca bulunur, ask tekrar yasanir ama hic birini onlarin yerini tutamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X