kafam çok karıştı sizce yanlışmı düşünüyorum ?

esyag

kararsızz :(
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
295
79
118
İstanbul
Kızlar 1 buçuk senelik evliyim. aslında iyi anlaşıyoruz sorunlarımız yok.eşim evine bağlı. istanbulda oturuyoruz. fakat dün işten biraz geç çıktı yarım saat kadar. en son konuştuğumzda bana otobüse binicem dedi ve 45 dakikalık yolu 4 saatte geldi. çok sinrlendim bağırdım çağırdım trafik vardı dedi ama çok sakin. üste çıkmaya çalışıyor fakat inanmıyorum.sizce abartıyormuyum

Son düzenleme:
Sakaaaa
eve gec geldi sebebi trafik var dedi
sen inanmadin bagirip cagirdin
dogru anladim degilmi
sana esinin yalan soylediini dusundurecek baska bisey var mi sadece bu mu

aynen öyle inanmadım. yani bi yalanını yakalamadım hiç. telefonu hep ortadadır. beni sever.ikimizle ilgili hep planlar yapar. ev alalım vs vs. ama bazen trafik vardı deyip normal geleceği saati anormal yapabiliyor.ama dün yaptığı çok anormaldi

Gerçekten geç kaldı diye mi bu kadar tepki verdiniz??? Istanbulda yasamiyorum ama trafik gibi bir dertten haberdar biriyim.bi kaza bişey olmuş yol tikanmıstir gayet normal bence

4 saatlik nasıl bir trafik ve siz 4 saat içerisinde hiç aramadınız mI ?

Bende İstanbullu olarak hiç 45 dk' lık yolun 4 saate çıktığını görmedim açıkçası..

Kızlar 1 buçuk senelik evliyim. aslında iyi anlaşıyoruz sorunlarımız yok.eşim evine bağlı. istanbulda oturuyoruz. fakat dün işten biraz geç çıktı yarım saat kadar. en son konuştuğumzda bana otobüse binicem dedi ve 45 dakikalık yolu 4 saatte geldi. çok sinrlendim bağırdım çağırdım trafik vardı dedi ama çok sakin. üste çıkmaya çalışıyor fakat inanmıyorum.sizce abartıyormuyum
45 dk da gelmeyince aramadın mı nerde kaldın diye eve gelmesini mi bekledin 4 saat boyunca

Şu anda İstanbul'un her yerinde her semtinde şantiye gibi kentsel dönüşüm çalışmaları var tarfik felaket ama arkadaşların da dediği gibi 4 saat hiçmi aramadınız nerde kaldın diye :s Ben olsam çatlardım yahu :D Anlattıklarınıza göre şüphelencek farklı bir olayıda olmamış size. Farklı bir durum olsa kendiside sakin tepki vermezdi bence .. Bilemedim.

45 dk da gelmeyince aramadın mı nerde kaldın diye eve gelmesini mi bekledin 4 saat boyunca
aradım bi kere meşgule attı. baya sonra tekrar aradım. bende tam seni arayacaktım geldim sayılır marketten bişi lazımmı dedi. hiç gelme dedim kapattım telefonu. gelince niye meşgule attın dedim. farkında değilim cebimde olmuştur haberim bile yok dedi

aradım bi kere meşgule attı. baya sonra tekrar aradım. bende tam seni arayacaktım geldim sayılır marketten bişi lazımmı dedi. hiç gelme dedim kapattım telefonu. gelince niye meşgule attın dedim. farkında değilim cebimde olmuştur haberim bile yok dedi
meşgule attıgında sende sürekli aramaya devam etseydin açana kadar.

Gerçekten geç kaldı diye mi bu kadar tepki verdiniz??? Istanbulda yasamiyorum ama trafik gibi bir dertten haberdar biriyim.bi kaza bişey olmuş yol tikanmıstir gayet normal bence
öyle birşey olsa söylerdi diye tahmin ediyorum. hiç bişey demedi. trafik vardı dedi o kadar. bende aynen yürüsen anca 4 saat sürer dedim. bide işten geldim eve ekmeği eşim alır. biliyoki ben almam. o saate kadar açlıktan ölmüştür deyip aramadı bile

Neden haber vermediğini sordunuzmu peki ? Bu durum çok nadir oluyor demişsiniz mesajınızda yakın zamanlarda doğum gününüz vs var mı ?

Back
X