Kafam çok karıştı yardım eder misiniz?

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.272
5.197
398
Merhaba kızlar benim bir derdim var ve çok kafam karıştı bu durumdan
ben üniversite ikinci sınıfım geçen sene beğendiğim bir çocuk vardı. Bunu yurttaki kızlara söyledim( 4 kişi kalıyoruz ) bu kızlardan biri geçen sene o beğendiğim çocuğu kendisine ayarlamaya çalışmış bile bile (Bu arkadaşa X diyelim) :53: çocuk istemedi falan sonra çocuk bizim odadan başka bir kızla çıkmaya başladı.(Bu arkadaşa da Y) Ben kimseye bir şey söylemedim tabi. Bu sene bir çocuğu beğenmeye başladım. Sağolsun X adındaki arkadaşım o çocukla çıkmaya başlamış. ( Bu defa benim beğendiğimi bilmiyordu) Yani olayın özeti benim beğendiğim çocuklarla geçen sene ki oda arkadaşlarım çıktı. Nedir benim bu sansızlığım söyler misiniz çok üzülüyorum bu duruma..:14:

Elinizi çabuk tutmalıydınız tabikide

Gençlik ateşi :) okul yıllarımı hatırladım :) Yazın beni gülümsetti.. Çok eğlenerek hatırlayacaksın bu kaosları. tadını çıkar..

x=y

x + y=0

x e değer verelim x=1 için

1+y=0 ise

y=-1 x'e değer vermeye devam edelim sonuçta arkadaşınız

Son düzenleme:
Siz adım atmazsanız başkaları atar :)

Beğendiğin çocuğa z diyelim. z'yi beğendiğin an gidip çıkma teklif ediyorsun.

Bi daha ki sefere beğeniyorsan gidip konuşmaya çekinsen bile bakışlarınla belli edebilirsin.

Zaten hoşlandığın çocukta sana karşı boş değilse mutlaka bi yolunu bulur gelir yanına :34:

Bi daha ki sefere beğeniyorsan gidip konuşmaya çekinsen bile bakışlarınla belli edebilirsin.

Zaten hoşlandığın çocukta sana karşı boş değilse mutlaka bi yolunu bulur gelir yanına :34:

Bundan sonra öyle yapcam galiba 2 kez dilim yandı sonucta yorumunuz için tsk ederim :16:

Back
X