kafam çok karıştı yardım lütfen.

minikmelegim38

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
608
4
318
reglime 1 gün kaldı. dün akşam test yaptım negatif görünüyordu. 5-6 saat sonra aynı teste tekrar baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı çok silik ama. sabah elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım çift çizgi çıktı. ama ikinci çizgi birinci çizgiye göre daha soluk. varmıdır ki kızlar. bu ay aşılama için tedaviye başlıyorduk. hiç gerek kalmayacak belki de. ne dersiniz?

cnm tebrıkler buyuk ıhtımalle gebesın.İkincı cızgı gebelıgın erken donemındeyse sılık cıkıyor.Ins hamıssındır aramızda senıde goruruz ve asılamayada gerek kalmaz

benım bı cok arkadasımda gordum ben sılık cızgı oradan bılıyorum heveslendırmek gıbı olmasın senı ama bence ole yınede yarını bekle sonra dogru hastaneye gıt

canım bak bu benim adetten 2-3 gün önce yaptığım test.. umarım sana yardımcı olur.. bu testi yaptıktan sonra elim ayağım birbirine dolaşmıştı.. gölge bile denemeyecek bi belirti var orda. ve Allahın izniyle şurda bebeğimi kollarıma almaya sayılı günlerim kaldı. Rabbim sana da nasip eder inşallah ve aşılamaya gerek kalmadan şuan bebişiniz seninledir.

çok teşekkür ederim cevabın için. eşim işten gelirken bir test daha aldı. yaptım ama bunda hiç bir iz yok gebeliğe dair. üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…