:( kafam çok karıştı yardım lütfen

zbsemrh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
21
0
36
İstanbul
2 saat önce kan testi yaptırdım 4,67 ama ben adet gününden bu yana hep gebelik testlerinde ikinci cizgi silik çıkıyordu neden acaba hepsimi hatalı yahu hatta daha dün yaptım gene aynısı cıktı:45:

2 saat önce kan testi yaptırdım 4,67 ama ben adet gününden bu yana hep gebelik testlerinde ikinci cizgi silik çıkıyordu neden acaba hepsimi hatalı yahu hatta daha dün yaptım gene aynısı cıktı:45:

malesef kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım
geçen ay bende yaşadım testler pozitifti ama değer günden güne düştü ve kanama oldu
inş senin farklıdır..

burda gebelik yok......................

kan testine göre gebe değilsin
5 in üstü olması lazım senin ki 5'in altı
regl günün geçtimi?
idrarda eğer silik çizgi çıkıyorsa testini başka bir yerde yenile
burda bir arkadaş aynı durumu yaşamışdı
akşam başka bir yerde betahcg sine baktırdı orda gebe oldugu cıktı
onunda senin gibi idrar testinde silik çizgi çıkıyordu

Neden böyle oluyor geçen ayda yüksek cıktı 2 gün sonra adet oldum neden oluyor bu kimyasal gebelik bilen varsa tedavisi çok üzücü bir durum :50:

geçen ay 150 üstüydü şimdi 4,67 cıktı kandan cıktım eczaneye girdim hemen gelip gene tekrarladım gene aynı ikinci cizgi silik aşırı derece kafam karışık kaç gündür deniyorum hep aynı bendemi sorun var yoksa gercekten bi yanlışlımı var :(:53:

ben ilk hamileliğimde 3 gün önce silik çıkmıştı sonra hemen kan testine gitmiştim 4.34 çıkmıştı...doktor bekleyelim 2 gün sonra tekrar kan testi yapalım dedi yaptık 14 küsürdü sonra bir daha yaptık 60lardaydı...bence sende hamilesin canım....:34::34:
bekel biraz tekrarla kan testini her doktora da güvenme....hemen gebelik yok deyip kestirip atmasın:20:

çok saolsın inş dediğin gibi olur cnki hala idrar testi yapıyorum ve ikinci cizgi silik çıkıyor inş bende hamileyimdir.

Back
X