Adet gününüzün geçmesini bekleyin sonra kan testi yaptirin en saglikli sonuc olur stresiniz biter en azindanKızlar bir şey sormak istiyorum biraz kafam karıştı Bat’ıma 5 gün var. Dün gece kaşık ağırlarım ve inanılmaz göğüs hassasiyeti yaşayınca dayanamayıp sabah ilk idrarla evdeki kaset testimi yaptım. Önce çok silik bir çizgi var gibiydi ama bir kaç saniye sonra çizgi silindi ve test negatif çıktı. Erken mi yaptım yoksa test bozuk muydu ? Erken gebelik testi yapmalımıyım? Aslında 5 gün bekleyin demiştim ama bekledikçe daha çok stres oluyorum. Bu şekilde yaşayıp sonra pozitif gören var mı ?
Çok erken yapmışsın. 2 veya 3 gün kala gösteriyor kaset testler. Çoğu erken gebelik testinede güvenme derim yanıltıyor. Ben 2 aydır 3 gün kala yaptım negatif çıktı doğru sonuçtu.Kızlar bir şey sormak istiyorum biraz kafam karıştı Bat’ıma 5 gün var. Dün gece kaşık ağırlarım ve inanılmaz göğüs hassasiyeti yaşayınca dayanamayıp sabah ilk idrarla evdeki kaset testimi yaptım. Önce çok silik bir çizgi var gibiydi ama bir kaç saniye sonra çizgi silindi ve test negatif çıktı. Erken mi yaptım yoksa test bozuk muydu ? Erken gebelik testi yapmalımıyım? Aslında 5 gün bekleyin demiştim ama bekledikçe daha çok stres oluyorum. Bu şekilde yaşayıp sonra pozitif gören var mı ?
Benimde aynı 5 gün kaldı. Geçen ay 5 gün kaladan erken gebelik testi yapmaya başladım boşa para kaybı ve stres. Ve negatifse bile test yapıp kafaya takmaktan üzülüyoruz bence adetiniz geçene kadar tekrar yapmayınKızlar bir şey sormak istiyorum biraz kafam karıştı Bat’ıma 5 gün var. Dün gece kaşık ağırlarım ve inanılmaz göğüs hassasiyeti yaşayınca dayanamayıp sabah ilk idrarla evdeki kaset testimi yaptım. Önce çok silik bir çizgi var gibiydi ama bir kaç saniye sonra çizgi silindi ve test negatif çıktı. Erken mi yaptım yoksa test bozuk muydu ? Erken gebelik testi yapmalımıyım? Aslında 5 gün bekleyin demiştim ama bekledikçe daha çok stres oluyorum. Bu şekilde yaşayıp sonra pozitif gören var mı ?
Çok doğru ama zaman da geçmek bilmiyor sürekli midem bulanıyor acaba mı diyorum. Bir de ona göre tedbir almak istiyorum çok düzenli bir iş hayatım yokBenimde aynı 5 gün kaldı. Geçen ay 5 gün kaladan erken gebelik testi yapmaya başladım boşa para kaybı ve stres. Ve negatifse bile test yapıp kafaya takmaktan üzülüyoruz bence adetiniz geçene kadar tekrar yapmayın
Bu da çok doğru bir kaç gün daha beklerim olmadı geçen ay reglim beş gün erken gelmişti hiç böyle streslere girmemiştim :)Çok erken yapmışsın. 2 veya 3 gün kala gösteriyor kaset testler. Çoğu erken gebelik testinede güvenme derim yanıltıyor. Ben 2 aydır 3 gün kala yaptım negatif çıktı doğru sonuçtu.
Şu an benimde midem bulanıyor ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalımÇok doğru ama zaman da geçmek bilmiyor sürekli midem bulanıyor acaba mı diyorum. Bir de ona göre tedbir almak istiyorum çok düzenli bir iş hayatım yok
Aynen hayırlısı galiba dayanamayıp erken test yapıcam çok bilgisayarla çalışıyorum belki önlem alırım radyasyon içinŞu an benimde midem bulanıyor ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım
Siz yapın bana haber verin bende ona göre yapıyım o zamanAynen hayırlısı galiba dayanamayıp erken test yapıcam çok bilgisayarla çalışıyorum belki önlem alırım radyasyon için
Eve gelip hemen erken test yaptım sonuç negatifSiz yapın bana haber verin bende ona göre yapıyım o zaman
Daha 5 gün var ya çıkmayabilir mesela ben de hamile kalırsam pıhtılaşma testim sınırda çıktığı için oksapara başlamam lazım. Kendinize sıkıntı etmeyin inşallah varsa ve o bebek zaten sağlıkla doğacaksa Rabbim korur. Ben sana kendimi örnek veriyim tüp bebekle hamile kaldım kalp atışını bile duydum ama tüp bebek olunca çok üstüne düşülüyo o kadar emek var sonuçta. Ben robot gibi yürüyordum merdivenleri tek tek inip çıkıyordum ev işi hiç yapmadım yemek bile yapmadım oturup kalkarken de öyle hep yavaştım yediğime içtiğime de hep dikkat ettim ilaçlarımı saati saatine aldım sonra ne oldu dersin 12. Haftam da kontrole gittiğimde de bebeğimin bir ay önce kalbinin durduğunu öğrendim bu nasıl bir şoktur anlamanızı istemem ama o an çok üzüldüm çok çabaladım çok üstüne düştüm. Olmayınca olmuyor nasip değilse o şey size gelmiyor. Hayırlısını dileyin ve Allah'a bırakın Rabbim ne eylerse güzel eylerEve gelip hemen erken test yaptım sonuç negatif
Kesinlikle ben de bir tane düşük yaptım belki de o yüzden biraz pinpirikliyim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versinDaha 5 gün var ya çıkmayabilir mesela ben de hamile kalırsam pıhtılaşma testim sınırda çıktığı için oksapara başlamam lazım. Kendinize sıkıntı etmeyin inşallah varsa ve o bebek zaten sağlıkla doğacaksa Rabbim korur. Ben sana kendimi örnek veriyim tüp bebekle hamile kaldım kalp atışını bile duydum ama tüp bebek olunca çok üstüne düşülüyo o kadar emek var sonuçta. Ben robot gibi yürüyordum merdivenleri tek tek inip çıkıyordum ev işi hiç yapmadım yemek bile yapmadım oturup kalkarken de öyle hep yavaştım yediğime içtiğime de hep dikkat ettim ilaçlarımı saati saatine aldım sonra ne oldu dersin 12. Haftam da kontrole gittiğimde de bebeğimin bir ay önce kalbinin durduğunu öğrendim bu nasıl bir şoktur anlamanızı istemem ama o an çok üzüldüm çok çabaladım çok üstüne düştüm. Olmayınca olmuyor nasip değilse o şey size gelmiyor. Hayırlısını dileyin ve Allah'a bırakın Rabbim ne eylerse güzel eyler
Amin canım inşallah dün gece yatarken dua ettim Allah'ım hamileysem ne olur rüyam da göster diye ama gece gördüm mü hatırlamıyorum zaten 3 saat bişey uyudum sonra geri uyudum rüyam da test yapmış oluyorum iki tane ikinci çizgi çıkmış falan ama bu konu üzerine çok düşünmek ve konuşmaktan gördüm diye düşünüyorum çünkü âdet belirtilerim varKesinlikle ben de bir tane düşük yaptım belki de o yüzden biraz pinpirikliyim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Hahaha hayırlısı bakarsın belli olmaz ben de adet olucam sanırım sabah yine test yaptım yine negatif olsaydı bence şimdiye kadar çıkardıAmin canım inşallah dün gece yatarken dua ettim Allah'ım hamileysem ne olur rüyam da göster diye ama gece gördüm mü hatırlamıyorum zaten 3 saat bişey uyudum sonra geri uyudum rüyam da test yapmış oluyorum iki tane ikinci çizgi çıkmış falan ama bu konu üzerine çok düşünmek ve konuşmaktan gördüm diye düşünüyorum çünkü âdet belirtilerim var
Belli olmaz canım inşallah vardır hayırlaHahaha hayırlısı bakarsın belli olmaz ben de adet olucam sanırım sabah yine test yaptım yine negatif olsaydı bence şimdiye kadar çıkardı
negatif test çizgisi görmekten bunaldım vallahiBelli olmaz canım inşallah vardır hayırla
Bende yaptım benimki de test çizgi ama elden bişey gelmiyor maalesefnegatif test çizgisi görmekten bunaldım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?