• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karıştı

Var gibi görünüyor canımm ama dpo 6 erken. 6-12 arası tutunuyor bebiş. İki gün sonra tekrarla bence net olursun . Varsa gözün aydın diyelim 🫶🏻
Doktor'la görüştüm üç gün sonra beta bakalım dedi bakalım hayırlısı. Dayanabilirim inşallah üç gün 🙈

Aslında beklediğinde çıkmamıştır, çok siliktir sen fark edememişsindir :) pembeliği sonra daha belli olmuştur. Awox pembe renk yanıltmaz diye düşünüyorum hayırlı olsun diyelim mi :D
Ay inşallah ya... Yok kız gördüm ben pembeliği 7 buçukta yaptım 35 geçe hafif çizgi oldu şok oldum inanamadım kuruma çizgisi olmuştu geçen duratest miydi neydi çok üzülmüştüm şimdi sevinmek istemiyorum açıkcası

Ay inşallah ya... Yok kız gördüm ben pembeliği 7 buçukta yaptım 35 geçe hafif çizgi oldu şok oldum inanamadım kuruma çizgisi olmuştu geçen duratest miydi neydi çok üzülmüştüm şimdi sevinmek istemiyorum açıkcası
Sevin :halay:

Bu ay hem rahim filmi çektim hem yumurtlamayı değerlendirdik hemde rahim filminden birkaç gün sonra göğüs ağrılarım başladı umutlaniyor insan sekiz yıldır evliyiz eğer bu ayda olmazsa dondurulmuş iki tane embriyom var onları transfer edeceğim sebepsiz infertilite o kadar zor birsey ki bazen Allah'ın gücüne gitmesin bari birşey olsa tedavi arardik diyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah ben negatif görmeye alışığım
Benimde öyle sebepsiz 1 buçuk seneyi geçti olmuyor bazen bende diyorum sebep olsa peşinden giderdik bişeyler yapardık ama bişey olmaması da içini rahatlatıyor. Artık saldım o moda geldim

Eklentiler

• 1000002191.webp
    1000002191.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 22
Back
X