kafam çok karıştı

banane85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
55
0
36
Aydın
merhaba kızlar;
okadar mutsuzum ki sizlere anlatmak istedim söyleyeceğiniz şeyler belki beni birazda olsa rahatlatır diye.
1 yıldır biriyle çıkıyorum çok aşığım hiç kimseyi onu sevdiğim gibi sevmedim ailemle tanıştırdım ailesiyle tanıştım temmuzda nişan takmayı planlıyorduk.fakat son günlerde bana karşı soğuk davranmaya başladı altdan aldım çalışıyor kafasında binbirtürlü problem vardır diye sordum hatta benle alakalı bir problemmi var bir derdinmi var anlatmak istermisin diye yok hiç birşey dedi geçti üsteledim yine birşey anlatmadı. son bir haftadırda iyice beni umursamaz oldu cuma günü hiç aramadı birşey demedim yoğundur diye rahatsızda etmedim cumartesi akşamüzeri aradı biraz sitem ettim unuttun iyice beni diye o gecede aramadı ki günde iki kere arayan bir adamdı neyse herpazar buluşuruz ne olursa olsun plan yapmayız pazarları ama beni bütün bir gün aramadı bende ondan bekledim üstüne gitmeyim diye oturdum bütün pazar bekledim ve aramadı gece dayanamadım başına birşey geldi sandım aradım gayet rahat bir şekilde arkadaşlarımlaydım dedi bende haber verseydin keşke dedim dırdır edersin başım şişer diye haber vermedim dedi ne kadar üzüldüm anlatamam ben hiç bir zaman ona dırdır etmedim tam tersi hepp susan ben oldum neyse bende nezaman dırdır ettim yaptığın doğrumu bir dk arayıp gelemyceğini söyleseydin ya dedim doğru değil kabul ediyorum dedi ve bana aşırı baskı yapan bir insan bende ozaman bugünden sonra ben sana karışmayacağım sende bana karışma dedim bu lafımı öyle büyüttü ki yine ben suçlu oldum.bunları yazarken bile kendime kızıyorum madem beni istemiyor neden bukadar çabalıyorum neden bu kadar zayıf davranıyorum diye sadece anlatmak istedim belkide ben hatalıyımdır o lafı söylemekle bilmiyorum(

bir sorun var belli, soğumuş senden. son zamanlarda herhangi bir şey oldu mu aranızı bozacak? ama bu yaptıkları normal değil yani

o kadar bizim olaylara benziyor ki :)) ha aradaki fark bizde teklif falan olmamıştı sadece kanka ayağı g...t ayağı modunda takılıyorduk sonra birden aramaları mesajlaşmaları azaldı ben herkesle konuşuyorum ayağına yattı yani sen özel olarak konuştuğum biri değilsine getirdi :) ama benden sonra face inde asla online olmuyor buna ne dersin, sonuç hayatında başka biri var :) canım seni üzmek istemem ama erkekler durum ciddiye gittikçe yani nişandı düğündü bir karar verme zamanları yaklaşınca birden korkaklıkları tutuyor :)))

hmmmm:44:
senın soyledıgın sozde bır sıkıntı yok kızgınlıkla soylemıssın
önceden ilgili olup sonradan ilgisizleşmesi kotu.bi adam hep ılgısızse o bunun karakterıdır ama sızınki biraz farklı
umarım duzelır aklınıza hemen kotu seyler getırmeyın hep alttan almayın.ve bi süre aramayın bakalım naapıcak

bir sorun var belli, soğumuş senden. son zamanlarda herhangi bir şey oldu mu aranızı bozacak? ama bu yaptıkları normal değil yani
okadar iyiydiki aramz gören hayran kalıyordu ve ne kavgamız nede başka birşeyimiz olmuştu nişandan korkuyor desem evlilik değil daha nişan neden böyle oldu bilmiyorum çözemiyorum

bıseyden sogumus :44::44::44: sıze hıc bellı etmedımı yanında nasıl davranıyoo

Sorumluluktan kaciyor olabilir, baskasini bulmus olabilir, sogumus olabilir, bikmis olabilir vs vs... Onemli olan senin ne hissettigin. Cok fazla takmayacaksan ultimatom ver ve ayril. Seviyorsa birakmayacaktir. Sevmiyorsa da birsey kaybetmis sayilmazsin.

teşekkürler o konuda inadım var aramıyorum 2 gündür o da aramıyor

tşklr doğru söylüyorsun kaybedecek birşeyim olmaz hiç değilse ne yapmaya çalıştığını anlamış olurum

Siz onu beklerken ve pazar günleri buluşmanız rutinse aramaması hiç normal değil.
2 gündür aramıyormuşsunuz ama o şekilde davranmak çözüm olmaz durumunuza.
Açık ol bana deyin, soğuduysan benimle görüşmek istemiyorsan bitirelim deyin.
Ve devam ederseniz de alttan almayın her seferinde, kimsenin nazını çekmek zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…