merhaba kızlar;
okadar mutsuzum ki sizlere anlatmak istedim söyleyeceğiniz şeyler belki beni birazda olsa rahatlatır diye.
1 yıldır biriyle çıkıyorum çok aşığım hiç kimseyi onu sevdiğim gibi sevmedim ailemle tanıştırdım ailesiyle tanıştım temmuzda nişan takmayı planlıyorduk.fakat son günlerde bana karşı soğuk davranmaya başladı altdan aldım çalışıyor kafasında binbirtürlü problem vardır diye sordum hatta benle alakalı bir problemmi var bir derdinmi var anlatmak istermisin diye yok hiç birşey dedi geçti üsteledim yine birşey anlatmadı. son bir haftadırda iyice beni umursamaz oldu cuma günü hiç aramadı birşey demedim yoğundur diye rahatsızda etmedim cumartesi akşamüzeri aradı biraz sitem ettim unuttun iyice beni diye o gecede aramadı ki günde iki kere arayan bir adamdı neyse herpazar buluşuruz ne olursa olsun plan yapmayız pazarları ama beni bütün bir gün aramadı bende ondan bekledim üstüne gitmeyim diye oturdum bütün pazar bekledim ve aramadı gece dayanamadım başına birşey geldi sandım aradım gayet rahat bir şekilde arkadaşlarımlaydım dedi bende haber verseydin keşke dedim dırdır edersin başım şişer diye haber vermedim dedi ne kadar üzüldüm anlatamam ben hiç bir zaman ona dırdır etmedim tam tersi hepp susan ben oldum neyse bende nezaman dırdır ettim yaptığın doğrumu bir dk arayıp gelemyceğini söyleseydin ya dedim doğru değil kabul ediyorum dedi ve bana aşırı baskı yapan bir insan bende ozaman bugünden sonra ben sana karışmayacağım sende bana karışma dedim bu lafımı öyle büyüttü ki yine ben suçlu oldum.bunları yazarken bile kendime kızıyorum madem beni istemiyor neden bukadar çabalıyorum neden bu kadar zayıf davranıyorum diye sadece anlatmak istedim belkide ben hatalıyımdır o lafı söylemekle bilmiyorum
(