• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çokk karışık...aldatıldım,küfür yedim hala barışmak istiyor..

seden23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
134
0
0
Bursa
Merhaba arkadaşlar,aylardır sıkıntılı günler geçiriyorum.O kadar zor günler geçirdim ki..Üç yıllık sevgilimle üç dört aydır çok problemler yaşıyorum..şU an ayrıyız bir aydır,o ilk acıyı atlattım..Nerden başlasam bilmiyorum daha önceki açtığım konularda o var hep.Gerek aile problemi gerek arkadaş,içki problemi,eğitim problemi.ilk başta herşey çok güzel gidyordu ama sonradan herşey bozuldu.Son geldiğmiz noktada bana küfür etti..Sonra bir arkadaşıyla bir mesajını yakaladım.Mesajda arkadaşı benim hatunlar gelicek demiş,o da iş çıkar mı bana yazmış.Görünce şok oldum.Ben aldatmadım seni diyor şimdi,yalvarıyor,nereye gitsem peşimden geliyor.Bir an geliyor acıyorum,affedeyim diyorum,sanki yeni çıkacağım erkek çok mu iyi olacak diyorum.Sonra diyorum boşver be seden..gerek yok.zaten atlattın o büyük acını şimdi o yine acıyor canın ama başardın atlattın.tekrar ya aynı şeyleri yaşarsan diyorum..Korkuyorum bi hata yapıp geri dönmekten,mesajlar atıyor güzel..Dön diyor.Ama son yaptkları da aklımdan çıkmıyor..bana akıl verin kızlar destek olun:( bi hata yapp ta geri dönmiyim ona

Son düzenleyen: Moderatör:
sakın canım sevgiyi aşkı falan geç saygı kalmamış asla ve asla dönmeye kalkma bak kendi kendin ne güzel mantıklı düşünebiliyosun aksini düşünmüyorum şahsen aman diyim ...

Uf nefret ediyorum böyle şeylerden..! Moda oldu herhalde içerik boşaltmak yazmayın o zaman hayret birşey...! Ayrıca içerik boşaltmak yasak..!!

Uf nefret ediyorum böyle şeylerden..! Moda oldu herhalde içerik boşaltmak yazmayın o zaman hayret birşey...! Ayrıca içerik boşaltmak yasak..!!

napayım kimse cevap yazmadı ama bekledim bekledim,sildim bnde..yazdıklarım kendi moralimide bozdu çünkü..modayla ne alakası var.............hanfendiiiii

canım içeriği silmişsin ama baslıktan anladıgım kadarıyla affetmemelisin,kaç yıllık bır ılıskı söz nişan felan var mıydı

hem aldatılıp hemde kufur yemek gercekten cok gurur kırıcı birsey affetmemen gerekir mantıklı bakıldıgında cunku yine yapar yine yapıyorlar:31:

canım içeriği silmişsin ama baslıktan anladıgım kadarıyla affetmemelisin,kaç yıllık bır ılıskı söz nişan felan var mıydı

yoktu cnm ama yüzük takmıştı bana üç yıldır çıkıyorduk,herşey üç ay içersinde bozuldu psikolojim o kadar bo<uldu ki anlatamam..ne psikologlar,ne arkadaşlar fayda etmedi..
ailesini düşünen biriydi hep..bizi daha az düşünrdü sonra işte bu olaylar oldu yani napıyordu bana baskı kurup benim dediklerim olacak diyordu..sonra kendi istediği şekilde yaşıyordu bana gelince yurttan çıkma..çık ama temel ihtiyaçlar için ve kız arkadaşalarla buluşmak için falan..sonrada işte ben bunun dediklerini yapmıcam dedim o da küfür etti,sonra arkadaşıyla msjını yakalaıdm demişki arkadaşına kim gelio,o da demiş benim hatunlar gelcek.benim ki de demiş iş çıkar mı bana?yani bu aldatma değilde ne.bi de benden habersiz bara falan gidilmiş..o fotoğraflarıda buldum..şimdi ben yapmadım etmedim die yalvarıyor barışalım diyor.şiirler yazıyor.zayıf tarafımdan vurmaya çalışıyor..

hmmmm nıyetı kotu ne demek yanı bana iş cıkar mı felan...ustelık sana küfür edecek kadar da cepte goruyor telefonlarına cıkma onun ıyı bır derse ıhtıyacı var..

hmmmm nıyetı kotu ne demek yanı bana iş cıkar mı felan...ustelık sana küfür edecek kadar da cepte goruyor telefonlarına cıkma onun ıyı bır derse ıhtıyacı var..

çıkmıyorum cnm bugün aradı dediki ben bişey yapmadım sen bitirdin bu ilşkiyi bana inanmayarak dedi:(ya cnm nedir bu ya ben mi bitirmişim yani..bi dediki tamam dedi bn bugüne kadar kimseye gitmedim ama bundan sonra giderim tarzı bişey dedi sen orasına karışamazsın dedi..bnde arama dedim,tamam aramam dedi..ya yengeç burcu çok uyumlu biriyim keşke böle olmasamm:((

Back
X