Merhaba arkadaşlar,aylardır sıkıntılı günler geçiriyorum.O kadar zor günler geçirdim ki..Üç yıllık sevgilimle üç dört aydır çok problemler yaşıyorum..şU an ayrıyız bir aydır,o ilk acıyı atlattım..Nerden başlasam bilmiyorum daha önceki açtığım konularda o var hep.Gerek aile problemi gerek arkadaş,içki problemi,eğitim problemi.ilk başta herşey çok güzel gidyordu ama sonradan herşey bozuldu.Son geldiğmiz noktada bana küfür etti..Sonra bir arkadaşıyla bir mesajını yakaladım.Mesajda arkadaşı benim hatunlar gelicek demiş,o da iş çıkar mı bana yazmış.Görünce şok oldum.Ben aldatmadım seni diyor şimdi,yalvarıyor,nereye gitsem peşimden geliyor.Bir an geliyor acıyorum,affedeyim diyorum,sanki yeni çıkacağım erkek çok mu iyi olacak diyorum.Sonra diyorum boşver be seden..gerek yok.zaten atlattın o büyük acını şimdi o yine acıyor canın ama başardın atlattın.tekrar ya aynı şeyleri yaşarsan diyorum..Korkuyorum bi hata yapıp geri dönmekten,mesajlar atıyor güzel..Dön diyor.Ama son yaptkları da aklımdan çıkmıyor..bana akıl verin kızlar destek olun
bi hata yapp ta geri dönmiyim ona

Son düzenleyen: Moderatör: