Kafam karışık düğün daveti yüzünden:

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
118
merhaba arkadaslar.

ya bu haftasonu bi arkadasimin ablasi evleniyor. Cokta samimi degilim, ne arkadasla nede ablasiyla. msni veya teli degistiginde yenisini bile söylemez. ve mecbur kalmadikca da görüsmeyiz ama aramizda kötü bi sey fln gecmedi yani kavga mavga yok...Kendisi de nisanlandi bikac ay önce ama bana sölememisti bile. Simdi ablasinin dügününe davet ediyor. Ancak ailemle gidemiyorum cünkü calisiyorlar ve bi baska arkadasm beraber gidek araba war enistemin dedi. Ama babam izin vermiyor cünkü arkadasinin nasil araba kullandigini bilmyiorsun bide ailen olmadan iyi olmaz ya dügünde gitme bence dedi...aslinda benim de canim gitmek istemiyor ama off ayip olucak kiza da ya napicami sasirdim kafamçokkarıştı

merhaba arkadaslar.

ya bu haftasonu bi arkadasimin ablasi evleniyor. Cokta samimi degilim, ne arkadasla nede ablasiyla. msni veya teli degistiginde yenisini bile söylemez. ve mecbur kalmadikca da görüsmeyiz ama aramizda kötü bi sey fln gecmedi yani kavga mavga yok...Kendisi de nisanlandi bikac ay önce ama bana sölememisti bile. Simdi ablasinin dügününe davet ediyor. Ancak ailemle gidemiyorum cünkü calisiyorlar ve bi baska arkadasm beraber gidek araba war enistemin dedi. Ama babam izin vermiyor cünkü arkadasinin nasil araba kullandigini bilmyiorsun bide ailen olmadan iyi olmaz ya dügünde gitme bence dedi...aslinda benim de canim gitmek istemiyor ama off ayip olucak kiza da ya napicami sasirdim kafamçokkarıştı

gelemedim isim vardi dersin olur biter canim bunda düsünecek ne varki....
hem zaten sende istemiyormussun...sorun yok yani...
illa davet etti diye gitmeye mecbur degilsin....silahmi dayayacak sanki kafana....
bosver hic karistirma kafani sena.s

belki o da sana ayıp olmasın diye çağırmıştır senle görüşmek için can atmadığı belli. gitme bence. babanda istemiyormuş vardır bir hayır.

madem can ciğer değilsiniz o halde dert etmen hata..
daha sonra tel eder kutlarsın ve geçerli bir mazeret bildirirsin..
en büyük dert bu olsun canım..
Allah beterini göstermesin....

Bence birinden duyarsın,ayıp olur diye usülen davet etmiş zaten.
Ailende istemiyorsa zaten hiç gerek yok gitmene.
Telefonla tebriğini yaparsın,takma kafana canım:delphin:

merhaba arkadaslar.

zaten arkadaş değilmişsiniz ki. telefonu değişiyor söylemiyor. benim telefonun değiştiğinde ilk yaptığım hemen arkadaşlarıma haber vermektir.
nişanlanıyor söylemiyor bile.
eeee. bu nasıl arkadaş. değil bence... o yüzden ne diye gideceksiniz ki....ayıp falan olmaz.o nişanının size haber vermediği an ,size ayıp yapmamış mı zaten.. yapmış..
gitmeyin. ablasının nikahı bir de. gereksiz...........

Niye ayip olsunki?? Nisanlandigni bile sana söylemeyen birinin ablasinin dügününe gitmemende hicbir sakinca yok...:kahve:

Zaten bence oda nezaket icabi seni davet etti...gitsende olur gitmesende yani...:delphin:

Hic takma bile...baban dogru söylemis...a.s

neden bu kadar kafan karışık
gitmezseniz ne olur ki en kötü mirmirmirmir
telefonda tebrik edersiniz
hatta size davetiye vermesi bile fazla
öyle herkes düğüne çağırılmaz hediye meraklısı gibi :kahve:

cok büyük bi sorun deil biliomda galiba bu mesele yüzünden bi arkadasimla aram bozulcak (beraber gidek araba war dien arkadas). pek te umrumda degil zaten....benimlie sunun la ilgili tartisiyor: ailen olmasa da gideceksin ne kadr yanlis yapyiorsun. yani hicc ailemde bazi degerlermi war kurallarmi war bunlari gözardi eden birisi. buna da diycem zatenn sanane ki elalemin dügününden zorlami götürtecen:)
neyse gitmiycem zaten tebrik ederim telle bi ara tabii bana verdigi numara degismedigi ise...evt arkadaslik icn can atmio ama bu da benim onunla arkadas olurken mesafeli durusumdan kaynaklanio aslinda..bu kizin da ablasinin dügününe neden davet ettigini biliyorum. ortak arkadaslarimiz war ve onlara ayip olmasn die yapti (beni disalrsa o zaman asil suclu kendisi ya)

Ben samimi olduğum yada anne babamın akrabalarından pek çok kişinin düğününe de gitmem.. Düğün dernek toplantılarını hiç sevmem ve çok stress yaparım böyle toplantıları.. istersen daha sonra evine ev hediye götürürsün. ama samimi değilsen buna da gerek yok.
bence sıkıntı yapma.. düğünden sonra tebriklerini iletirsin..

sevgiler.

Back
X