Kafam karışık fikirlerinize ihtiyacım var! :/

Bazen kişiler o kalbin atışını susturamıyor.. dışardan sus dersin ama bazen susmaz. seni dinlemez işde.... keşke dinlese...

Şehirler arası mesafe olmasa bunları yaşamazsın belki konu sahibi.. Sana kızmak lazım...
Keşke atmasaydın damdan düşer gibi...
Ah bu alışkanlıklar olmasa...

Son düzenleme:
"Empati güzeldir" dediğime göre takdir edersiniz ki sizin pencerenizden de bakmayı deneyebilirim: Çok sevmişsiniz, eski günlere dönmeyi umut etmişsiniz, kimbilir kaç gece "yarın her şey eskisi gibi olsa" diyerek uyuyup berbat sabahlara uyanmışsınız... Buraya kadar sizin için de her şey "dayanılmaz"mış...

Sorunuza dönersek "Sevdiğimiz adamın hayatında başka birinin olması canımızı yakmaz mı"... Evet bu "kağıt kesiği"nden beter acıtır, fena bir durumdur ama hayat tv kumandasıyla kanal değiştirmeye benzemiyor ki... Eğer şartlar sizi ayrılığa kadar götürdüyse karşınızdakinin dönmeme, yeni bir hayat kurma ihtimalini yavaş yavaş düşünmeye başlamak gerekiyor... Kolay mı? Elbette değil, hayat zor zaten... Üstüne bir de bu ihtimal gerçekleşir ve "sevdiğiniz adamın yanında" başkası olursa işte her şey o zaman daha kolay olmaya başlar. En azından onun sizi sizin kadar sevmediğini, daha fazla umut beslemeye lüzum kalmadığını görüp "ayrılık acısı"nı yaşarsınız. Bu acının tek çaresi zaman olduğuna göre sevilmediğinizi ne kadar erken kabul ederseniz o kadar erken çıkarsınız aydınlığa...

Özlediğimiz kadar özlenmemek, sevdiğimiz kadar sevilmemek sandığınız kadar kötü bir şey de değil aslında... O kişinin hayatımızdan çıkmasının oluşturduğu boşluğu bizi bizden çok sevecek, gözünden sakınacak birinin gelişi doldurur eğer buna inanırsak... Geçmişe takılmak, "hayatında biri var ama benim ne kadar sevdiğimi anlayacak, dönecek" diye umut etmek hayatınızın "yeni baş rolüne" kapıyı kapatmak olur, haksızlık olur...

Bittiği halde yeniden başlayan ilişki yok mu? Elbette var ama araya 3. şahıslar girdiyse hele o gözünüzden sakındığınız adam hayatında başkası varken hem onunla hem de sizinle yaşadığı her şeye ihanet edip ne ona ne size yol vermezse bu adamı "mideniz kabul eder" mi? Dönüşünü ümit etmeye değecek kadar onurlu bir adam mı bu, bu mu sevdiğiniz adam? Sizin için hayırlı olan nedir bilemezsiniz ama en azından yaptığının çirkin, ilişkisine saygısızlık olduğunu kabul ettiğiniz adamın "sağlam ayakkabı" olmadığını görürsünüz, buna rağmen "olsun, yine de tekrar başlasak" dersiniz... (Düşünsenize belki bu adamla yaşadığınız her şey fragmandı ve "asıl film" ona takılıp kaldığınız için başlayamıyor...) Siz sadece o kıza değil kendinize de haksızlık ediyorsunuz... İşte bu, benim "hırs" sizin "özlem" dediğiniz şey ve umarım bunu atlatırsınız...

Duygularımla değilde mantığımla düşündüğüm zaman gördüm ki
Söylediklerinizde çok, çok haklısınız...
Sadece zamana ihtiyacım var belli ki ve eminim ki zamanlada yeri dolacak bitecek geçecek..
Teşekkür ederim.. :59:

Mantığınızın sesi sizi düze çıkarır... Kalbinizin sesini dinleyeceğiniz günler de gelecek... O güne kadar Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Umutlu_OL tebrikler gerçektende çok doğru konuştun aynen katılıyorum sana
bende buna benzer birdurum yaşamıştım 1 .5 senelik bir ilişkimin sonuçunda ayrıldık ertesi gün benim resimlerimi faceboktan silmiş bir kız bulmuş ve üstüne üstük o kızla resim çektirmiş öyle acı vermiştiki bana ben saf gibi gittim ona hala mesaj attım yok ne yapmaya çalışıyosun o kızı sevmiyosun bana nispetolsun diye yapıyosun gbi şeyler yazmıştım benimkide züğürt tesellisi ne diyosun sen ya ciddiyim o kızla ben o kız senin gibi ailesine tercih etmedi beni falan demişti orda benim film koptu sen bu kadar onursuzmusun dedim aşktada gururunu biyere kadar çiğnersin baktım byle olmucak bende hayatımdan tamamen çıkardım doru düzgün bir insan çıktı karşıma onunla yaşıyorum hayatımı yeniden ve bu insan o ciddi düşünüyorum dediği kızdan da ayrılmış şimdi gelmiş bana yok sevgilinle çok yakışmışssın gibi imalı laflar kullanıyor başka profilllerden mesaj attıp sanki ben saftım anlamıcam onun yazdıqını kendi prolinden naber falan yazdı hiçbişey yazmadım çünkü değecek bir insan değil zamanında iki üç günlük insan için bana resti çeken insana bırak selamımı günahımı vermem tabi boş kaldı kız ona bastı tekmeyi dönsün gene bana bu kadar basitmi sevgi aşk kavramı ya iyikide kurtulmuşum işte böyle insanlara kimse gerçekten değer verip sevgi göstermez ancak yüzüstü bırakıldıklarıyla kalırlar o yüzden dediklerinizi çok doğru buldum gerçekten çok haklısınız teşekkürler..

Şimdi tek yapmam gereken, o mesajlaşma olmamış gibi kaldığım yerden devam etmek sanırım.. :61:

benim fikrim en iyi o olur... inan bana kimse unutulmaz degil.. eski sevgilimi asiri cook sevdim ben.. tabi oyle sanmisim.. onun her istedigni her dedigni yaptim haksiz yere bagirdignda sustum hakli olarak bagirdignda savunmadim etmedim.. benden ayrildiktan 1 hafta sonra baska kizlara gitti sustum icime attim dondu dolasti bana geldi.. ama sonuc.. gene gitti ve anladimki.. hickimseye ve hicbiseye degmiyo.. ben onca yil onun pesinden kostum ve sonuc? hicbisey.. zorlanirsin.. ama iliski ve sevgili disinda baska seylerle mesgul oldugnda unutuyosun yeni insanlarla tanisiyosun.. ediyosun.. benim aklimi en cok kurcalayan zaten.. ben mesaj atmadan mesaj atma.. ne demek oluyo bu ya? ben istemeden bana gelme.. ben istedigmde sana gelirim.. dermis gibi.. sanki 2. planda tutuyo seni.. evet mesaj atman pek mantikli olmamis.. ama bazende kalbimizin sesini dinliyoruz mantigimizi kullanmak yerine.. ama uzulme bence.. egerki seni ararsada mesaj cekersede bence kesinlikle cevap verme sadece uzulursun.. belki barisirsiniz ama sonra gene ayrilirsiniz.. bence o kisiyi hayatindan tamamen cikart.. ben snin yerinde olsaydim bunu yapardim..

cnm bence dediği gibi olsun mesaj atma iletişim kurma. kendi hayatına bak. sende birini bul ona değer ver. o mesaj atınca da şu an bi ilişkim var ve çok mutluyum. mesaj atmazsan sevinirim gibi şeyler söyle. onun sana yapamadığını sen ona yap :34: emin ol için rahatlıcak :27:

Back
X