Kafam karışık karar veremiyorum yardim edin lütfen

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.659
7.052
198
Arkadaşlar ben suan çalışıyorum ama bir ay içinde çıkmayı düşünüyorum özelde kendimi kullandiriyor gibi hissediyorum. Lisans mezunuyum kpss hazırlanmak istiyorum. A grubu için hazırlamaya başlamak istiyorum ama yapamam diye korkuyorum aslında b lisansa girmek istiyorum. Bu yıl da o sınav kaçacak tekrar 2020 de olacak. Iki yil boyunca sınava mi hazirlansam yoksa özelde farkli firmada bir yıl daha mi çalışsam karar veremiyorum. Bu yaz nişanlanma ihtimalim de var kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum. Kimseyle de oturup konusamiyorum kararsızlık beni öldürüyor resmen :(

a grubuna hazırlanırken aslında zaten b ye de hazırlanmış oluyorsun bu yaz nişanlanma ihtimali varsa 2020 deki sınava pek sağlıklı bir şekilde hazırlanabileceğini düşünmüyorum. Şu anda işten çıksan sınava kadar en azından kendini geçindirecek maddi durumun da varsa konuları yetiştirebilirsin diye düşünüyorum , iki yıl boyunca sınava hazırlanamazsın çalışırken ama bu sene girecem diyorsan şimdi çık işten hazırlan sınavına odaklana ondan sonra nişan vs düşün , 2020 diyorsan 1 sene daha çalış ve para biriktir. Bu arada evlenme çünkü o telaşa girince çok zor oluyor her şey, A grubu çok emek isteyen bir alan bildiğin gibi.

a grubuna hazırlanırken aslında zaten b ye de hazırlanmış oluyorsun bu yaz nişanlanma ihtimali varsa 2020 deki sınava pek sağlıklı bir şekilde hazırlanabileceğini düşünmüyorum. Şu anda işten çıksan sınava kadar en azından kendini geçindirecek maddi durumun da varsa konuları yetiştirebilirsin diye düşünüyorum , iki yıl boyunca sınava hazırlanamazsın çalışırken ama bu sene girecem diyorsan şimdi çık işten hazırlan sınavına odaklana ondan sonra nişan vs düşün , 2020 diyorsan 1 sene daha çalış ve para biriktir. Bu arada evlenme çünkü o telaşa girince çok zor oluyor her şey, A grubu çok emek isteyen bir alan bildiğin gibi.
Şubat'ta işten çıkıp bu yil ki b ye hazırlancam sonra da a grubuna girerim. Ikisi de bu yil olmazsa ondan sonraki yil 2020 de tekrar b ye hazirlanirim diye düşünüyorum. Kafam çorba oldu düşünmekten

Bu yıl kesinlikle gir alım çok bakarsın olur sen şansını dene ama kamu düşünüyorsan özellikle a grubundan evlilik işlerini bir sene daha ertele , kendini sıkma bu kadar

Bu yıl kesinlikle gir alım çok bakarsın olur sen şansını dene ama kamu düşünüyorsan özellikle a grubundan evlilik işlerini bir sene daha ertele , kendini sıkma bu kadar
4 ayda çalışarak yine iyi kötü bir puan alırım kendimi denerim haklısın canım yorumun için teşekkür ederim :)

Back
X