- 18 Mayıs 2012
- 2.254
- 1.465
Merhaba arkadaşlar, kpss b grubu için 2016 da sınav olacak inşallah. Bu sınav bildiğiniz gibi çok kişinin başvurduğu ve belli bölümler için yüksek puan gerektiren bir sınav. Bizim bölümlerde 85- 90 gerektiriyor.. 2014 te ilk kez hazırlanmış, dershaneye gitmiştim. Ama onun dışında doğru düzgün çalışmadım.. Matematik çok önemli. Yılardır mat görmediğimizden unutuluyor.. Kurstaki mat. hocası da çok hızlı hızlı geçiyordu.. Anlamadığın, tam anlamadan geçtiğinde de bende geçen sene başta azimli başlamama rağmen moral bozukluğu oldu.. Bu sene için kursa gitmeden evde ders video cd si alıp hazırlanayım, dershaneye gideceğinde hazırlan git dön derken de yoruluyorsun, zaman geçiyor bir de dershaneye gidiyorum diye sanki o yeterliymiş zannedip evde çalışma az oluyor. Bende öyle oldu. Bu sene de bi kursa gidersem orada da mat. yetişsin diye hızlı geçilir yine moral bozukluğu olur diye evde hazırlanayım diyorum.. Ama bir yandan da oraya da git, evden de cd takip et diyorum.. Evde çalışıp yüksek puan alan ya da dershaneye gittim gitmeseydim kazanamazdım diyeniniz var mı? Bir de Konya'dayım. Çok fazla iyi dershane yok. Var da çok iyi diye tavsiye eden yok.. İlla şusu busu diye eleştiriyorlar. Mesela ben de önceki sene gittiğim kursta mat. ve Türkçe den bir fayda görmedim.
Edit : Konya'dayım.. Burada kpss b kursuna gidip hoca ve kurs tavsiyesi olan ya da şu hoca, şu kurs iyi, iyi değil diye tavsiyesi olan..
Edit : Konya'dayım.. Burada kpss b kursuna gidip hoca ve kurs tavsiyesi olan ya da şu hoca, şu kurs iyi, iyi değil diye tavsiyesi olan..
Son düzenleme: