kafam karisik ne yapmam gerek bilmiyorum:(

minikimnedensustun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
54
19
35
Merhabalar,
5 ay önce arkadaşımın kuzeniyle tanıştım. KPSS ye hazirlandigim için tanismamiza ara verdik. Temmuz 12 den sonra konuşmaya başladık. 3 hafta gayet güzel konustuk. Birbirimizden hoşlandık. Beni sevdiğini söyledi. Bende onu sevdim. Annesi bize geleceğini söyledi. Kabul ettik. Annesi geldi annemle tanıştı konuştular. Fakat annesi geldikten sonra çocuktan ses yok :KK43: 1 hafta oldu annesi bize geleli 1 haftadır ses soluk yok çocuktan. 1 günde değişti sandi. Gelen goruculerimden ilk defa onun annesini beğendim. Anneside bana bakarken gülen gözlerle bakıyordu. Ama çocuğun 1 haftadır sessiz oluşu beni artık çok sıkıntıya soktu. İşin garibi saati de benim cantamda kaldı :KK43: ne yapicam bilmiyorum. Kuzeni de o günden sonra bisey demedi. Siz olsanız ne yaparsınız

Merhabalar,
5 ay önce arkadaşımın kuzeniyle tanıştım. KPSS ye hazirlandigim için tanismamiza ara verdik. Temmuz 12 den sonra konuşmaya başladık. 3 hafta gayet güzel konustuk. Birbirimizden hoşlandık. Beni sevdiğini söyledi. Bende onu sevdim. Annesi bize geleceğini söyledi. Kabul ettik. Annesi geldi annemle tanıştı konuştular. Fakat annesi geldikten sonra çocuktan ses yok :KK43: 1 hafta oldu annesi bize geleli 1 haftadır ses soluk yok çocuktan. 1 günde değişti sandi. Gelen goruculerimden ilk defa onun annesini beğendim. Anneside bana bakarken gülen gözlerle bakıyordu. Ama çocuğun 1 haftadır sessiz oluşu beni artık çok sıkıntıya soktu. İşin garibi saati de benim cantamda kaldı :KK43: ne yapicam bilmiyorum. Kuzeni de o günden sonra bisey demedi. Siz olsanız ne yaparsınız
1 hafta hiç görüşmediniz mi?
Neden sen aramıyorsun?
Belki adamın başına bir iş gelmiştir?

Ortada bir gariplik yok mu? Hiç mi aramadı anneleriniz görüştükten sonra?
Hiç aramadi. Ben o gece whatuppdan yazdım yorgunum uyuya kalmisim demişti. Ertesi günde kuzeni bana abimle konustun mu dedi. Hayır dedim bende. O sormuş ailece konuşuyoruz ben onu ariycam demiş. Bende o yüzden ondan telefon bekledim 1 haftadır işte.

Yüzü yokmuş. Dün sordum kuzenine. Arayamadim demiş. Çok şaşkınlık icindeyim. İki hafta önce pazar ne haldeydik şimdi nasıl.
Yanı arayamiyormus. Olumsuz bisey söylemek için. Soyleyemiyormus yanı.
Seni seviyorum bilmem ne diyip duruyordu ya yarı yolda bırakmış oldu. O kadar ümit verdiği için şimdi de arayıp bu iş olmuyor diyemiyor

X