Kafam karışık,olaya duygusal bakıyorum.

Git de elindeki deliller yansın, bi daha onlara dayanarak dava açama, zaten cocugu aldırdığına da pişman oldu, aldırmasan bağın olacaktı onunla ne güzel, kolay boşanamayacaktin. Git de paracıkları cebinde kalsın, sen evde onun donunu yıkarken bulur bi yoluk afiyetle yedirir artık.
Haklısınız amacı zaten davayı bana çektirmek ve elimdeki delileri yok etmek ama amacına ulaşamayacak .Bunları yapmadan önce düşünecekti.Şimdi bulsun belasını.

Haklısınız amacı zaten davayı bana çektirmek ve elimdeki delileri yok etmek ama amacına ulaşamayacak .Bunları yapmadan önce düşünecekti.Şimdi bulsun belasını.
Hala da düşünüyorsun ama . Bazı kadınlar niye böyle, kendilerini dımdızlak soydurmadan bırakmıyorlar.

Evet nedenini bilmiyorum ama kafamı karıştırmıştı.İyiki buraya yazdım ve birçok kadın beni aydınlattı.Şuan ne salakmışım diyorum
Allah senin arkanda duran anne babanın hatrı için seni o adamdan kurtarır umarım . Kendini düşünmüyorsan onları düşün

Bence bir psikiyatri doktoruna görünmelisiniz acilen. Şu yazdıklarınız akla mantığa sığıyor mu allah aşkına ne duygusu, adama sebep vakumu basıp rahminizden bir bebeği kazıdılar siz hala diyorsunuz ki acıdım macıdım??? Adam hayvanın teki farkında mısınız? Adam gibi bir doktora gçrünüp tedavi olun acilen yoksa sonunuz kötü bu adam dönüp dahaaaaaaaaa çok dayak yer çocuğun düşmesini beklersiniz.

Allah senin arkanda duran anne babanın hatrı için seni o adamdan kurtarır umarım . Kendini düşünmüyorsan onları düşün
Haklısınız ailem ve kendim için önüme bakacağım.Bugün ayaktaysam ailem sayesinde.Elin pezevenki beni bu hale soktu ama Allah büyük üstünde hem benim hemde bebeğimin vebali var.Bunun hesabını nasıl verecek.

Bence bir psikiyatri doktoruna görünmelisiniz acilen. Şu yazdıklarınız akla mantığa sığıyor mu allah aşkına ne duygusu, adama sebep vakumu basıp rahminizden bir bebeği kazıdılar siz hala diyorsunuz ki acıdım macıdım??? Adam hayvanın teki farkında mısınız? Adam gibi bir doktora gçrünüp tedavi olun acilen yoksa sonunuz kötü bu adam dönüp dahaaaaaaaaa çok dayak yer çocuğun düşmesini beklersiniz.
Ben şundan dolayı üzülüyorum neden bu kadar güvenip başıma bunları getirdi şerefsiz,cidden insanlar bu kadar kötü olabilir mi?demek ki oluyormuş.Allah’ından bulur inşallah.Size soruyorum geçecek mi bütün bu yaşadığım acılar,travmalar çok yoruldum.Hayatımın en güzel yaşını bu olayları yaşayarak geçiriyorum inanın elimde değil,önüme bakmaya çalışıyorum ama bi yanım hep kırgın,endişeli,biliyorum kendi düşen ağlamaz ama bazen yaşadığım şeyler çok ağır geliyor.

İnanın bende çoçuğu aldırmak istemedim.Hamileyken şiddet uyguladı ve kesede kanamam vardı doktor biraz bekle belki düşük yaparsın aldırmaktansa düşük yapmayı tercih ederdim.Ama şerefşiz onu bile bekleyemedi.

Önceki mesajlarınızda babasız bir çocuğu doğurmak haksızlık olurdu diye yazmışsınız o yüzden öyle düşündüm

Eşimin uyguladığı psikolojik baskı (bu bebeği istemiyorum,aldıracağız)Doktor bile eşimi ikna etmeye çalıştı.klinikte son kez eşimle konuştum yapma etme dedim.Bana dediği şey sana karşı bir şey hissetmiyorum oldu.Doktora danıştım babasız bir bebeği dünyaya getirmem ona karşı vicdansızlık olurdu.Bütün çabalarıma rağmen ikna olmadı.Ve aldırmak zorunda kaldım. böyle yazmışsınız... Madem çok duygusalsınız bunun için üzülün, çünkü bu kararı siz verdiniz, çocuk istediğinizi yazmışsınız ama babasız olursa olmazmış bu duygusallıkla çelişen bir durum. Sizi üzmek istemiyorum ama bence bir destek alın ihtiyacınız var gibi, normal biri o adama duygusal bakamaz

Son düzenleme:
Kızlar çekişmeli süren boşanma davam var.Bilmeyenler için özet geçiyorum.Evliliğimiz boyunca eşimle birbirimizi çok hırpaladık.Kavga esnasında fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm.Tabi bende kendimi korumak adına ona karşı elim durmadı.Bende bu olayları delil niteliğimde telefona aldım.Yarınımı düşünmek adına ve mahkemede bunu kullanacam.Avukatıma bütün delilerimi(ses kayıtları,şiddet videoları,whatsap konuşmaları)gönderdim.Ben hamileydim ve istemiyordu.kayınbabamı aradım durumu bildirdim onlarda yaşadığımız yere geldiler.Benim ailemde bizim yaşadığımız yerde yaşıyordu.Ailem kayınbabamla kaynanamı eve davet etti.çok güzel ilgilendiler.Bizde eşimle Geldik.Baktım eşim annesiyle fısır fısır konuşuyorlar.Bende fazla üstüne düşmedim annesi sonuçta.akşam yemeğimizi yedik.Eşimle odada oturduk tek bana diyor Kİ bak bu bebeği aldıracaz ben kesin kararlıyım.Sonra ben sinirlenerek salona gittim bütün herkese anlattım ,özellikle babasına dedim ki yeter bu oğlun ne yapmaya çalışıyor.Baya kavga gürültü oldu.Eşim başladı benim açığımı vurmaya.Sonra anasıyla gitmeye kalktı.Babası yalvardı.Sonra annem eşime tek bir soru sordu kızımı istiyor musun cevap bile veremedi.Ailesiyle gittiler.Tabi sonra mecbur bebeği aldırmak zorunda kaldım.Eşim boşanma davası açmıştı.Beni o halde bıraktı gitti.Bu olaylar olalı 5 ay oluyor.Tabi öncelerden ailesi arayıp yalvardılar,kendiside bir kaç kez yalvardı.Ben hiç oralı olmadım.Eşim bu aralar arayıp mesaj atıyor sürekli.Gel yuvamızı kurtaralım,seni seviyorum,seni çok özledim,bunları unutman için elimden geleni yapacağım.Geçmişi unutup güzel düşüneceğiz,önümüze bakacağız gibi şeyler söylüyor ve yalvarıyor.Benim kafamı karıştırıyor.Bazen diyorum gerçekten bunları unutacak mıyım bir şans vermeli miyim ,çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum.Ailem kesinlikle karşı.Gitsem beni affetmezler belki biliyorum.Kafam çok karışık.Her şeye rağmen özlüyorum evimi,yaşadığımız güzel günleri bu normal mi.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.
Çok ama çok haklısın bence bir kez daha dene gene hamile kalırsın bu ök…den mutlu mutlu kavga dövüş ağız burun dalarsınız birbirinize ha arada birde vücut dan ben aldırır gibi çocuk aldırırsınız yaşar gidersiniz 🫠

Dilekçeye bazı asılsız söylemleri oldu.Sonra aradım bunu neden iftira atıyorsun dedim pişmanın,huzursuzum dedi.Bende yapmayacaktın o zaman dedim.
Pişman falan değil her canı istediginde yatak olabilecek potansiyel kadına cinsel ihtiyaç için bu aralar muhtaç hepsi bu sen hala acı

Ben şundan dolayı üzülüyorum neden bu kadar güvenip başıma bunları getirdi şerefsiz,cidden insanlar bu kadar kötü olabilir mi?demek ki oluyormuş.Allah’ından bulur inşallah.Size soruyorum geçecek mi bütün bu yaşadığım acılar,travmalar çok yoruldum.Hayatımın en güzel yaşını bu olayları yaşayarak geçiriyorum inanın elimde değil,önüme bakmaya çalışıyorum ama bi yanım hep kırgın,endişeli,biliyorum kendi düşen ağlamaz ama bazen yaşadığım şeyler çok ağır geliyor.

neye olabilir, sizin ses etmeyecek olmanıza güvendi.

Adam karnınızı tekmeledi ses ettiniz mi? Hayır bebek nasılsa ölür gider dediniz
Adam size her türlü hakareti etti dövdü ses ettiniz mi? hayır
Adam sizi zorla kliniğe sürükleyip götürdü doktor canınızdan can kopardı, ses ettiniz mi? Doktora bu adam beni zorluyor yapma diyebildiniz mi? Yardım deseniz hemşire de doktor da hemen polis çağırırdı siz koyun gibi bu adamı dinlediniz.

Bu adama dur dememişsiniz bunca zaman adam bundan güç alıyor başka neyden alsın?

Önceki mesajlarınızda babasız bir çocuğu doğurmak haksızlık olurdu diye yazmışsınız o yüzden öyle düşündüm

Eşimin uyguladığı psikolojik baskı (bu bebeği istemiyorum,aldıracağız)Doktor bile eşimi ikna etmeye çalıştı.klinikte son kez eşimle konuştum yapma etme dedim.Bana dediği şey sana karşı bir şey hissetmiyorum oldu.Doktora danıştım babasız bir bebeği dünyaya getirmem ona karşı vicdansızlık olurdu.Bütün çabalarıma rağmen ikna olmadı.Ve aldırmak zorunda kaldım. böyle yazmışsınız... Madem çok duygusalsınız bunun için üzülün, çünkü bu kararı siz verdiniz, çocuk istediğinizi yazmışsınız ama babasız olursa olmazmış bu duygusallıkla çelişen bir durum. Sizi üzmek istemiyorum ama bence bir destek alın ihtiyacınız var gibi, normal biri o adama duygusal bakamaz
Evet çok çabaladım ama babasız bir çoçuğu doğurmak haksızlık olurdu.Doktor bile ikna edemedi.En son beni sevmediğini söyleyince çok acı çektim ve mecbur kaldım.Siz olsanız napardınız bu durumda?

Ve kesedeki kanamadan dolayı hayırlısı buymuş dedim.Ona hakkımı asla helal etmiyorum.

Pişman falan değil her canı istediginde yatak olabilecek potansiyel kadına cinsel ihtiyaç için bu aralar muhtaç hepsi bu sen hala acı
Evet haklısınız.Bana yaşattıklarına pişman değil sadece kendini düşünüyor.Ama bende acı çekmiş biri olarak sonuna kadar haklarımın peşinden gideceğim.

Evet çok çabaladım ama babasız bir çoçuğu doğurmak haksızlık olurdu.Doktor bile ikna edemedi.En son beni sevmediğini söyleyince çok acı çektim ve mecbur kaldım.Siz olsanız napardınız bu durumda?

Babası doğduktan sonra da ölebilirdi ya da boşanabilirdiniz her şekilde çocuk babasız kalabilirdi, dünyada babasız milyonlarca çocuk var, bende onlardan biriyim... 45 yaşıma dek gebe kalmamak için elimden geleni yaptım ama kalmış olsaydım babalı babasız fark etmezdi bu tabi ki benim görüşüm

Ve kesedeki kanamadan dolayı hayırlısı buymuş dedim.Ona hakkımı asla helal etmiyorum.
Kanama hastalık ayrı bir durum, konuda bundan söz etmemişsiniz o yüzden karar veren taraflardan biri olduğunuz şeklinde yorum yaptım, bence düzenleyin konunuzu, çünkü babası yüzünden çocuğu aldırmış gibi yazmışsınız ama zaten sorun varmış gebeliğinizde, geçmiş olsun, allah bir daha göstermesin böyle üzücü şeyler

Kanama hastalık ayrı bir durum, konuda bundan söz etmemişsiniz o yüzden karar veren taraflardan biri olduğunuz şeklinde yorum yaptım, bence düzenleyin konunuzu, çünkü babası yüzünden çocuğu aldırmış gibi yazmışsınız ama zaten sorun varmış gebeliğinizde, geçmiş olsun, allah bir daha göstermesin böyle üzücü şeyler
Kanamam eşim yüzünden oluştu.Gebelikten dolayı evde tartışırken karnımı tekmeledi.Ama doktor bekle bi kaç gün dedi belki düşük yaparasın bu sürede yapmasan kanama için yardımcı olcağım dedi. ama eşim hayır şimdi aldıracağız dedi.Bunun üzerine çabalarımız sonuçsuz kaldı.

Babası doğduktan sonra da ölebilirdi ya da boşanabilirdiniz her şekilde çocuk babasız kalabilirdi, dünyada babasız milyonlarca çocuk var, bende onlardan biriyim... 45 yaşıma dek gebe kalmamak için elimden geleni yaptım ama kalmış olsaydım babalı babasız fark etmezdi bu tabi ki benim görüşüm
Çok ama çok haklısın bence bir kez daha dene gene hamile kalırsın bu ök…den mutlu mutlu kavga dövüş ağız burun dalarsınız birbirinize ha arada birde vücut dan ben aldırır gibi çocuk aldırırsınız yaşar gidersiniz 🫠
Asla dönmem bu saatten sonra.Evet kafamı karıştırdı ama sonra sizler sayesinde aydınlata yaşadım ve bana yaşattıklarını size anlattınca o günler aklımda canlandı ve kendime çok kızdım.Bana yaşattığı şeyleri yazacağım ve sürekli okuyacağım.

Back
X