- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Burasi oyle bi yer degil malesef kucuk ilce oldugu icin secenekte yokBezli alan kreşler var, mecbursanız vermekten başka yapacağınız bir şey yok
Ben guvenemiyorum ya kotu biriyse.ayrica kres olsa esim 9 gibi onu goturecek 12 gibi de gelecekler yani ortalama 3 saat kalmis olacak.Bakici kesinlikle.hem fiyat makul.benimde kizim var 1 yasinda bende ohretmenin.bakici geliyor yarim gun ben cok memnunum
Haklisiniz en iyisi bakici tutmak2.5 yasindaki cocugumu 4 yasindakilerle ayni ortamda birakmam , ogretmensiniz bu konuyu gayet iyi bilmeniz gerekiyor
Bakici tutun , eve kamera koyun , zaten yarim gunmus oglen eve geldiginizde izleyin kameradan , bakiciya da mutlaka kamera oldugunu soyleyin
Gunaydin herkese
Benim derdim ikilemde kalmis olmam.2.5 yasinda kizim var bende ogretmenim.kizim dogduktan sonra ucretsiz izne ayrildim ve kizima hep ben baktim.bu donem okula basliyorum ama kafamda deli sorular.kizimin tuvalet egitimi yok o yuzden krese vermek istemiyorum.aslinda kresin oldugu yer esimin is yeri ve ogretmeni taniyoruz cok iyi biri.esim tuvalet egitimi olmazsa ogretmen nasil baksin diyor ve sinifta en kucuk kizim olacak.(digerleri 4 yas ve uzeri) diger bi secenek bakici bulmak ama burada yabanciyiz ve kimseyi tanimiyoruz.kucuk bi ilce oldugu icin yarim ogun 350 civari oluyor bakici fiyatlari.sizce ne yapmaliyim bana kres daha mantikli geliyor bakici kizima iyi bakar mi diye endise ediyorum.bi yandan da kreste mutlu olur mu sonucta yasitlari degil.sizce ne yapmaliyim
Malesef cok kucuk bi ilce tek yer burasi o yuzden dusundum ama haklisiniz yas farki sorun olurNeden kendi yaşıtlarının da olacağı başka bir kreş düşünmüyorsunuz kısmını anlamadım? Etrafınızda yok mu böyle yerler? Kızım 2 yaşında başladı kreşe, hala bezleniyordu. Okul ve ev bir arada verdik tuvalet eğitimini. Bu uygulama devlet kreşlerinde var mı bilmiyorum, bizimki özel bir kreş.
Çocuğunuzu 4 yaş grubuna vermeniz her açıdan kötü olur, kendi yaşıtlarıyla iletişim kuramayacak, sosyalleşmesi zor olacak, aynı şeylerle ilgilenmeyecek, öğretmenlerin etkinlikleri sanırım çoğunluk yaş grubuna göre şekillenecek, bir de itilip kakılma durumu olabilir.
En kötü ihtimalle bakıcı tutarsınız ama ben imkanınız varsa uygun bir kreş taraftarıyım. Çocuğun bir yetişkinle eve tıkılmasından çok daha faydalı.
O zaman mecbur bakıcı... Bir süre bakıcıyla evde zaman geçirme şansınız varsa çok güzel olur. Hem bir izleniminiz olur hem de çocuğun bakıcıya alışması kolaylaşır.Malesef cok kucuk bi ilce tek yer burasi o yuzden dusundum ama haklisiniz yas farki sorun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?