Hersey ustume ustume geliyor....ne yapmaliyim...

canım benim,benim de senin yaşlarında bir kızım var...torunum yok ama olmasını çok isterim...lütfen empati yapmaya gayret edin...eğer eşleriniz adam gibi adamsa,seviyor ve seviliyorsanız ki senin eşin öyle bir adam,onların hatırına annelerini idare edin...kayınvalidenize kızıp faturayı eşlerinize çıkarmayın...inan bu dediklerimi kızıma da söylüyorum...doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş...anlayacağın ben 10.köydeyim:3::3:

tesekkur ederim daima dogrulardan yanayim

onceki konularimda da kayinvaldeme o kadar kizmama ragmen yine de merhametim sevgim var kendisine.

sirf esimin annesi oldugu icin.

sirf buyugum oldugu icin

ve esimin hatri oldugu icin...

bu onerilerinizi zaman zaman bana da soyleyin

dinlerim sizi

kendimi de elestirmesini bilirim

benim de hatam var dir muhakkak

genciz ve hata yapa yapa ogrenecegiz.

canım en azından şu an için kira ödemiyorsun o yüzdenbirazcık sabret çocuğun biraz daha büğüsün..
elbetteki kendi şartarınızla ev alıp ta oturmak gibi huzur yok..bu en güzeli..
ama bikaç yıl erteleyin bu planı acelesi yok sanırım..o yüzden bu bikaç yıl biraz para biriktir..çocuğun da büğüsün..hem kardeş,inin de okulu biter..belki annen bakar olmadı bi kreşe verirsin...sen de işe başlarsın ondan sonra da evinizi alırsınız sizde allahın izniyle inşallah..

tesekkur ederim yorumunuza

1 kisinin calismasi ile inanin birikim cok zor cok

ama dediginiz gibi 3 yasinda krese gidecek kismetse devlet kresine,

ancak o zaman calismaya baslarim.

annecim biraz dikkatsiz bakamaz sanirim.ama bakar ise de yarim gun veririm krese.iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

allah insallah size de ev nasip eder.

devlet kresi 36 aylik aliyor.takdir edersiniz ki fiyati makul+ ogrenecegi cok sey var.yani egitim bakimindan.

bugun bir bakicinin ucreti 500 750

gibi ortalama.

hmm anladım.benim oğlum da 3,5 yaşında.tabi öyle bir imkanınızın olması güzel.
inşallah Allah isteyen herkese versin.ev alma süreci çok stresli gerçekten.istediğiniz evler bütçeyi aşıyor,uygun ev buluyorsunuz pişman olmak istmiyorsunuz.Sonuçta kaç yıl borç ödenecek vs. vs. ben bıraktım artık peşini.Zaten çocukla gezmemiz de zor oluyordu.

Son düzenleme:
konunu okudum .cocugun cok kücük biraz daha anneyle büyüsün .kres zamani gelince gider. evini di hemen degilde bir iki sene sonra alisin.biraz da zamana birak herseyi.bende yurt disinda calisiyorum.iki tane oglan cocugu büyüttüm.tek basima .kaynanam benim paraya daha cok ihtiyacim var .otur cocuguna kendin bak dedi. ben öglene kadar esim ögleden sonra dönüsümlü calistik.kücükkene cocuklar evin icinde oynuyorlar.büyüyünce de problem leri daha cok oluyo.okulu ydu.falan . yarim vardiye calisiyom.ev kredisi ödemeye calisiyoz. allah kolaylik göstersin hepimize.sabrini da versin. baska baska dertler vermesin.......benim de her sey üstüme üstüme geliyooo.cok sikiliyom bunaliyomm

bence annen hakkındaki düşüncelerin tamamen eşinin düşüncesi ve senide etkilemiş.annen alzaymır hastası falan değilse niye bakamasınki.annen bakamıyor da tanımadığın bir bakıcı veya kreş daha mı dikkatli bakacak.seni nasıl büyütmüş.eşine çok kızdım böyle düşündüğü için.bunu kabul etme bence.baktırmazsan baktırma ama eşine böyle düşündüğün için değilde başka bir sebepten baktırmadığını söyle.öyle düşünse bile sana söyleyememeliydi bence.

Back
X