• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık size ihtiyacım var

genç bir insanla empati kuramayıp, yargılayan, seninle dalga geçen ve olumsuz yorum yapan üyeleri de umursama. Onlar yetişkin birinin derdi olduğunda ''psikoloğa git'' diyen, genç bir kız akıl istediğinde bugün yediğin hurmalar yarın bir tarafını tırmalar diyen kk klasikleri ne yazık ki.
Sonuna kadar katiliyorum size taktir ettim.

Bu yaşta zaten ilişki yaşanır. Masum aşklar ne güzel... yalnız sevgilin tırt. muhafazakar birini istiyorsa ailesi seninle geleceği yok. Kendini fazla hayallere kaptırma. Anın tadını çıkar. Okulda da hareketlerinize dikkat edin çok dikkat çekmeyin.

genç bir insanla empati kuramayıp, yargılayan, seninle dalga geçen ve olumsuz yorum yapan üyeleri de umursama. Onlar yetişkin birinin derdi olduğunda ''psikoloğa git'' demekten başka yol gösteremeyen ve genç bir kız akıl istediğinde bugün yediğin hurmalar yarın bir tarafını tırmalar diyen kk klasikleri ne yazık ki.
emin ol senin su yazdıgın yorumlardan(hakkınızı yemeyeyim gayet makul cevap vermişsinz)
benimki onu dahada hırslandırmıstır
o yasları hepimiz yasadık empati yetenegimz elbet var
ve dün gibi o günler aklımda
ben aynı seyleri yasasın elbetteki istemiyorum sinirim dalaga gecmem bundan
sen bir kız cocugusun neden kendini ezdirip baskalarına karsı küçük düşürüyorsun
sevgilinin annesi ve ögretmenlerine karsı:stop:
sunları yapma kendine ceki düzen ver diye dedim ben
gururu biraz incinip yapmayacagından eminim ben
sen farklı bir yorum yaptın bende farklı bu kadar basit

bide anne olda gör
kendini bu durumlarda recep ivediğin yoga hocası gibi tutamayacaksın su anki gibi sakin yorumlar
yapamayacaksın
insan daha bir çabuk tepki gösteriyor böyle saskınlıklara:confused:

bide anne olda gör
kendini bu durumlarda recep ivediğin yoga hocası gibi tutamayacaksın su anki gibi sakin yorumlar
yapamayacaksın
insan daha bir çabuk tepki gösteriyor böyle saskınlıklara:confused:
Ben öğretmenim hanımefendi. Annelikten çok önce gençler ve çocukların sorunları, günlük yaşamlarındaki travmaları ile ilgilendim. Fakat sizden yardım ya da akıl isteyen birine yardımcı olmak için anne ya da öğretmen olmaya gerek yok. Sadece olaya Bakmam gereken yerden baktım, insani yaklaştım. Çocuklar, gençler doğru yolu bulsun diye onlarla dalga geçmem, ya da argo sözlerle aşağılamam onları. Pozitif yüreklendirmeye inanırım ben. Yorumunuz için teşekkür ederim. Konuyu uzatmayacağım.

Ben öğretmenim hanımefendi. Annelikten çok önce gençler ve çocukların sorunları, günlük yaşamlarındaki travmaları ile ilgilendim. Fakat sizden yardım ya da akıl isteyen birine yardımcı olmak için anne ya da öğretmen olmaya gerek yok. Sadece olaya Bakmam gereken yerden baktım, insani yaklaştım. Çocuklar, gençler doğru yolu bulsun diye onlarla dalga geçmem, ya da argo sözlerle aşağılamam onları. Pozitif yüreklendirmeye inanırım ben. Yorumunuz için teşekkür ederim. Konuyu uzatmayacağım.
mesleğinizde başarılar dilerim
ben tşk ederim yorumunz için

Yapma bacım oku oku oku oku karşına kimler kimle r çıkar oku meslek edin çalış paranı ye gez toz otuzları na doğru evlenırsın. Pişman olursun ilerde bhnlara

Back
X