• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık, sonradan çıkan çizgi 😥

Eklentiler

• IMG-20210511-WA0011.webp
    IMG-20210511-WA0011.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 2.056
3ü de mi bozuk... İmkansız yani... 😅😅 Valla ne diyeyim...
Valla bende anlamadım testlerin resimlerini attım buraya 4 testinde kafam benimde çok karıştı. Sanırım sabırlı olmam gerekiyor ama insan çok sabırsız oluyor bekliycem anlaşılan bı kaç gün daha

Çizgi yok dediğiniz testte bile hayali bi çizgi var bence de hamilesiniz kan testi için bayram sonrasını beklemeyin derim hayırlısı olsun
Bugün 39 gün oldu reglim gecikeli erken gebelik testinde bu kadar hayali bı çizgi var mı yok mu belli değil ki. Hiç değilse erken gebelik testinde belli olurdu sanki. Bu kadar geç döllenme munkun mü acaba. Şu ana kadar maksimum reglim 35 gün gecikmiş

İyi akşamlar kizlar. Reglim 5 gün gecikti bugün 35 gün oldu. 2 buçuk yaşında zor bı oğlum var o yüzden çocuk düşünmüyoruz ve korunuyorduk. 2 gündür mide bulantım da var ama ben orucun sonları artık mide dayanmıyor diye düşünmek istiyorum. Bu sabah test aldım ve yaptım. İlk başta bişey yoktu ama yaptığım yerde bırakmıştım alıp sonra atarım diye atmak için aldığımda bı baktım ikinci hafif bı çizgi tamam 5 dk sonra geçersizdir diyor ama kafam çok karıştı, böyle bı durumda kalıpta hamile olan var oldu mu sizce testi tekrar yapmalı mıyım? Lazer e gidiyordum bide seansım yaklaştı seansımdan önce emin olmam lazım. Kan testinde ilk gebeliğimde 2 kere yanlış çıktı o yüzden hep bı negatif etki bıraktı bu kan testleri bende. İdrar testinde damlatir damlatmaz çıkmıştı. Bu niye böyle oldu kafam karışti

Kizlar yeni bı test yaptım bugün bekleyemeyip oda sanki silik gibi bı bakar mısınız sizde
Bence kesin hamilesin

Merhaba benim testime de bakabilir misiniz. 2 gün önce erken gebelik yaptım ışıkta görünen bir çizgi çıktı. Bugün sabah normal kaset testi yaptım. 5 dakikada resmini attığım gibi çıktı. Yarım saat sonra falan baktığımda test bembeyazdı. Üzerinde 20 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor. İlk çıkan pozitif mi acaba. Bir de ayağa kalkıp hareket edince karın ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor. Regl ağrısı gibi ama normalde regl ağrım yatınca da geçmiyor. Sarı akıntı var. Adetime 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20210514_101606.webp
    IMG_20210514_101606.webp
    110,9 KB · Görüntüleme: 1.163
  • IMG_20210514_101444.webp
    IMG_20210514_101444.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 892
  • IMG_20210514_101439.webp
    IMG_20210514_101439.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 790
  • IMG_20210514_101301.webp
    IMG_20210514_101301.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.138
Merhaba benim testime de bakabilir misiniz. 2 gün önce erken gebelik yaptım ışıkta görünen bir çizgi çıktı. Bugün sabah normal kaset testi yaptım. 5 dakikada resmini attığım gibi çıktı. Yarım saat sonra falan baktığımda test bembeyazdı. Üzerinde 20 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor. İlk çıkan pozitif mi acaba. Bir de ayağa kalkıp hareket edince karın ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor. Regl ağrısı gibi ama normalde regl ağrım yatınca da geçmiyor. Sarı akıntı var. Adetime 4 gün var

Pozitif çizgisi gibi durmuyor pek ama adet geçince yeniden deneyin bence.

Pozitif gibi geldi bana sanki bı siliklik var gibi geldi olabilir yani

Bu arada 45 gün oldu bende hâlâ regli olmadım 2 idrar testi daha yaptım ve negatif çıktı sonucum. Bugün kan vermeye gittim sonucun çıkmasını bekliyorum heyecanla bakalım ne çıkacak

Back
X