Merhaba kızlar, direk konuya giriyorum. Ben 1 yıllık evliyim senelerdir de calisiyorum nisanimiza 1 hafta kala esim bi arkadasina inanip mudur olarak calistigi magazadan istifa etti ve arkadasinin yaninda ise basladi istedigi gibi gitmeyince ordanda cikti hem arkadasindan hemde eski isinden oldu. Nisan döneminde her konuda ben destek oldum elimden gelenin hep fazlasini yaptim onun icin ikimiz icin. Daha sonra baska bi is buldu cok farkli bi sektordu (bu arada dugunumuzde oldu) 1,5 yil calisip bu kez boyun fitigi oldugundan dolayi cikmak zorunda kaldi cunku yaptigi is agirdi. Suan eski isine geri dondu eskisi gibi yine magaza mudurlugu yapiyor 1 haftadir. Bense bi nalburun on muhasebesini tutuyorum calistigim insanlarin hepsi erkek hepsi kaba ve cok pisler tiksiniyorum sabredemiyorum artik, esimse surekli sabret benim islerimin ne olcagi belli olmaz deyip duruyor, 2 gun once patladim artik esime istifa edecegimi soyledim tamam dedi ama gunlerdir bana karsi soguk davraniyor bisey yok diyor ama istifamin onu bu hale soktugu belli. 2 -3 hafta tatil yap dinlen is aricaksin diyor. Ben senelerdir idare ediyorum artik aptal yerine konuldugumu dusunuyorum nasil olsa sesimi cikarmiyorum diye sirtini bana iyice yasladigini dusunuyorum istifami da verdim ay sonu cikiyorum isten. Ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum ben senelerdir sesimi cikarmadan calistm o ise bana hala isimin ne olacagi belli olmaz deyip simariklik yapiyor gibi geliyor.