Kafam karışık yardım eder misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi M_k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçin içini kemirecegine sende farklı bir isim ve soyadı kullanarak fake bir hesap aç ve erkek arkadaşını ekle eger kabul ederse bir süre sohbet et kendini tanıtmadan bakalım ne yapacak.

o mu bu mu diye düşüneceğine bence açıkça sor ve kafandaki soru işaretlerini neticelendir,ve aldığın cevaba göre kararını ver neden kendini boşuna yıpratıp üzüyorsunki..

sorucamda ya yaln söylerse şüphesi oluştu bnde bu durumdan sonra ve telefondada sormak istemiyorum gözlerine bakmam lazım cevaplarken

sorucamda ya yaln söylerse şüphesi oluştu bnde bu durumdan sonra ve telefondada sormak istemiyorum gözlerine bakmam lazım cevaplarken

bencede yüz yüze konuşmak en iyisi,böylece yalamı konuşuyo ,doğrumu söylüyor anlaması kolay olur

İçin içini kemirecegine sende farklı bir isim ve soyadı kullanarak fake bir hesap aç ve erkek arkadaşını ekle eger kabul ederse bir süre sohbet et kendini tanıtmadan bakalım ne yapacak.

eklemedim daha ama ekliycem.valla kemiriyo ona söylememek için kendimi zor tutuyorum bide herşeyimizi paylaşalım falan diyo kendi ne işler çeviriyo.. i

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

iyi bişey olmadığını biliyorum.. ama gnede öğrenmk istiyorum delimym neym bnde :)

ben seni anlayamıycam sanırım canım. bence içten içe iyi bişey olmasını bekliyosun. gizli face açan birinn amacı ne olabilir ki? sana acık acık yeni arkadaşlıklar ilişkiler istiyorum senden sıkıldım seni kandırmaya çalıştım ama sen benden akıllı çktın mı demesini bekliyosun?
ne olursa olsun ortada gizli bişeyler dönüyosa onun affı olmaz. bu arada ne kadardır birliktesiniz bide yaşını merak ettim =)

eklemedim daha ama ekliycem.valla kemiriyo ona söylememek için kendimi zor tutuyorum bide herşeyimizi paylaşalım falan diyo kendi ne işler çeviriyo.. i

Ekle ama kendi adınla ekleme bakalım ne yapacak tepkisi ne olacak,sen ekleyince kabul edecek mi sohbet edecek mi önemli olan bunlar.

Ekle ama kendi adınla ekleme bakalım ne yapacak tepkisi ne olacak,sen ekleyince kabul edecek mi sohbet edecek mi önemli olan bunlar.

kendi adımla eklemiycem zaten şimdi profilimi falan düzeltiyom arkadş falan ekliyorumanlamasın die birden açıp eklemeyelim dimi :)

tabiki bunları beklemiyorum ama bazı şeyleri görsem acı çekmem hafifler bunuda yaptı bna diyip kendimi avuturum diye düşünüyorum sanırm...19 yaşım 2 yıl 3 ay oldu cnm

soyadı başkaysa sen bunu nasıl buldun yahu.. maşallah ajan gibisin

ki sana ajan diyorum bende bulmuştum bunu tek bir sebepten açar arsız olduklarından zaten artık o sitede msjlar artık ücretli öyle her önüne gelene msj atamaz öyle her isteğide sanmıyorum ben her kadın kabul etsin ben etmem şahsen bence dene derim zaten denencek bişeyde yok herşey ortada açık....

o açtığı face duryor mu ya da şöyle sorayım ulaşma şansınız var mı hesaba.neler yapmış inceleyelim

tabiki bunları beklemiyorum ama bazı şeyleri görsem acı çekmem hafifler bunuda yaptı bna diyip kendimi avuturum diye düşünüyorum sanırm...19 yaşım 2 yıl 3 ay oldu cnm

bende 19 um benimde ilişkim 2 buçuk yıllık. ben tek bi hatayı bile kabul edemem belki de ondandır tepkim bilemiyorum. inşallah herşey istediğin gibi olur canım

açık verdi ordan buldum cnm yha =) ben sadece neden böyle bişey yaptı konuşuyomu önünle gelenle onu merek ediyorum çünkü seviyorumm yha :S

mail adresini bulup şifreyi tahmin etmen lazım ancak öyle için rahatlar

bende 19 um benimde ilişkim 2 buçuk yıllık. ben tek bi hatayı bile kabul edemem belki de ondandır tepkim bilemiyorum. inşallah herşey istediğin gibi olur canım

inş canım yha..tanıyorum aslında onu hep bu face yalnından başka yalnını görmedim ben. bişeyler dönüyo ortada ve bni kaybetmkten çok korktuğnu srekli dile getirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…