Kafam karışık,yardım:/

minaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
181
30
38
İyi geceler hepinize öncelikle
Önceki açtığım konularımda da bahsetmiştim.Hoşlandığım bir çocuk var ,çok hoşlanıyorum.Konuşmaya başlamıştık ,sevgili değiliz ama .3-4 ay oldu konuşmaya başlayalı.Uzak şehirlerdeyiz.Aramız iyi gün geçtikçe daha da güzel olduğunu hissediyorum.Arada resimler atıyoruz birbirimize.Güzel sohbet ediyoruz bana değer verdiğini biliyorum hissettiriyor.
Şöyle bir durum oldu bu akşam watsapp durumuna şunu yazmış.Kaç promil lazım ikimizi çift görebilmek için..Ardından bir dakika sonra hemen değiştirmiş.Dünya dön bakim..yazmış.
Bende ona şu şekilde sordum nasılsın canın sıkkın gibi.Direk sormadım neden bunları yazdın diye.
Kafam karıştı şimdi bu yazdıklarıyla.Anlayamadım bu bana mı gönderme yapıyor yoksa başka bir sevdiğimi de var yoksa aklıma hiç bişey gelmiyor..Yoksa öylesine mi yazıyor bilerek .Off

Dünya dön bakim.. ne demek ki bu? Ilk yazdığı yine size gonderme olabilir hatta bu kadar açık etmeyeyim diye kaldirmis da olabilir ama dünya dön bakim nedir bilemedim.

Size nasil davraniyor bu önemli. Flört asamasina gelebildiniz mi hani hafiften jestler olur bu dönemde

Bunu anlamak için saf ayağına yatçan hayırdır iletilerin gözüme çarptı sevgilinle sorunmu var aranda yazabilirsin oda zaten açılır anlarsın cvplardan

Canım bu kadar cok sevdiği bir baskası varsa seninle flört etmez aylarca ben senin icin oldugunu dusundum

Bana iyi güzel hoş davranıyor.Arada iltifatlar ediyor.Hatta kıymetli hoca vs diyor yanı aramızda var samımıyet.Bana komık çektiği dublajj videosunu gönderdi bende çekip bir tane atmıştım .:) Onun işi nedeniyle izni hiç yok beni çağrıyor gibi sanki hani gelmemi istiyor yanına.Ayağına çağırma değil izni hiç yok vermezlerde ilk yılı olduğu için benımde tanıdıklar var onun olduğu sehırde gelmemi istiyor ima etti.

Bunu anlamak için saf ayağına yatçan hayırdır iletilerin gözüme çarptı sevgilinle sorunmu var aranda yazabilirsin oda zaten açılır anlarsın cvplardan
Sevgilisi yok demişti zaten canım ama bu yazdıklarını anlamadım arada kafasına esiiyormu böyle dicem bilemedim .

Canım bu kadar cok sevdiği bir baskası varsa seninle flört etmez aylarca ben senin icin oldugunu dusundum
Bana da öyle geldi canım ama bilemiyorum.Sordum nasılsın dedim iyiyim dedi.Diğer soruma daha cevap vermedı görmedi daha mesajımı.

ben olsam direk sorardım o iletinin bir anlamı var mı diye biraz esprili bir dille. madem hoşlanıyorsun bir adım atmış olurdun

Direkt sor. Erkek milleti imadan anlamıyor ne de olsa.

Öyleyse hiçbir zaman öğrenemeyeceksin sanırım :)
Aklıma birkaç seçenek geliyor.Ya bana ,yada kafası esti öylesine ,yada bir başkasına .Sorunca ya başka bişe derse off..onu neden çok önemsiyorum .Konuşunca çok huzurlu mutlu oluyorum Allahım

Aklıma birkaç seçenek geliyor.Ya bana ,yada kafası esti öylesine ,yada bir başkasına .Sorunca ya başka bişe derse off..onu neden çok önemsiyorum .Konuşunca çok huzurlu mutlu oluyorum Allahım

Ne diyebilir ki? Bu kadar korkma bence şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…