Bana iyi güzel hoş davranıyor.Arada iltifatlar ediyor.Hatta kıymetli hoca vs diyor yanı aramızda var samımıyet.Bana komık çektiği dublajj videosunu gönderdi bende çekip bir tane atmıştım .:) Onun işi nedeniyle izni hiç yok beni çağrıyor gibi sanki hani gelmemi istiyor yanına.Ayağına çağırma değil izni hiç yok vermezlerde ilk yılı olduğu için benımde tanıdıklar var onun olduğu sehırde gelmemi istiyor ima etti.Dünya dön bakim.. ne demek ki bu? Ilk yazdığı yine size gonderme olabilir hatta bu kadar açık etmeyeyim diye kaldirmis da olabilir ama dünya dön bakim nedir bilemedim.
Size nasil davraniyor bu önemli. Flört asamasina gelebildiniz mi hani hafiften jestler olur bu dönemde
Sevgilisi yok demişti zaten canım ama bu yazdıklarını anlamadım arada kafasına esiiyormu böyle dicem bilemedim .Bunu anlamak için saf ayağına yatçan hayırdır iletilerin gözüme çarptı sevgilinle sorunmu var aranda yazabilirsin oda zaten açılır anlarsın cvplardan
Bana da öyle geldi canım ama bilemiyorum.Sordum nasılsın dedim iyiyim dedi.Diğer soruma daha cevap vermedı görmedi daha mesajımı.Canım bu kadar cok sevdiği bir baskası varsa seninle flört etmez aylarca ben senin icin oldugunu dusundum
Ben sormak istemiyorum ne bilim onu takip ettiğimi bilmesin..Bilmesini istemiyorum cesaret edemiyorum adım atmayaben olsam direk sorardım o iletinin bir anlamı var mı diye biraz esprili bir dille. madem hoşlanıyorsun bir adım atmış olurdun
:) ''Sen bana yangın ol efendi ben sana rüzgar'' yazayım bende durumumaÇocuğun whatsapp durum guncellemesinden fal mı acacaz?
İçi kabarmış içi..:))
Sormaya cesaretim yok kapalı bir şekilde sordum canın sıkkın gibi .. korkuyorum sanırım sormaya direk.Direkt sor. Erkek milleti imadan anlamıyor ne de olsa.
Sormaya cesaretim yok kapalı bir şekilde sordum canın sıkkın gibi .. korkuyorum sanırım sormaya direk.
Aklıma birkaç seçenek geliyor.Ya bana ,yada kafası esti öylesine ,yada bir başkasına .Sorunca ya başka bişe derse off..onu neden çok önemsiyorum .Konuşunca çok huzurlu mutlu oluyorum AllahımÖyleyse hiçbir zaman öğrenemeyeceksin sanırım :)
Bilemiyorumm :) dediğinde güzelmiş :)))çok kıroca geldi bana yazdıkları
gönlünde yer yoksa güzelim farketmez ayakta da giderim
Aklıma birkaç seçenek geliyor.Ya bana ,yada kafası esti öylesine ,yada bir başkasına .Sorunca ya başka bişe derse off..onu neden çok önemsiyorum .Konuşunca çok huzurlu mutlu oluyorum Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?