• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık,yardım:/

bence bebeğim benim vb. konuşuyorlarsa
"sevgilinle sorun mu var" gibi sormasın
hoş olmaz bence
adam "ben ona ne diyorum, o bana ne diyor" gibi düşünebilir

o mesajları illa çözmek zorunda değilsin
zaten yazıp hemen silmiş, üstelememek lazım
yazdığın kadarıyla herşey iyi gidiyor
bırak olduğu gibi gitmeye devam etsin
yani bazen, aceleye getirince büyü bozuluyor
hem ilk gerçek adımı da bırak o atsın
şu anda yaşadığından mutlu isen
yaşamaya devam et
çünkü ilişki başladıktan sonra flörtleşme ve cicim ayları bitecek, tadını çıkart:confused::confused: :KK39:
ha birşey olmazsa da üzülme, yaşamak istedin ve yaşadın, gayet de keyif aldın, kendini "gurursuz" hissedecek bir adım da atmadınHoppa
Teşekkür ederim balımm.:*
Dediğiin gibi şuan herşey güzel gidiyor..Bende konuşmak da istiyorum böyle devame diyor bakalım..
Bugün arkadaşlarımla buluştum.Arkadaşlarıma söylemedim konuştuğumu bilmelerini istemiyorum :)
Arkadaşım bana birini gösterdi bugün beni düşünmüşler sevgilisyle gösterdiği çocuğa ben istemedimi söyledim.Ve diğer arkadaşımda kendi kuzenine düşünüyoruz seni annesi beni tanıyor seviyorlar .Ben tabi ki istememiştim.Bugün konuştuğum çocuağa çıtlattım az ne tepki verir diye.
Şunları dedim .Arkadaşım birini bulmuş söyleyip duruyor.Yok biride kuzenini söylüyor.Dedimm verdiği cevap..
Hm.
Bende öyle sinir ediyorlar bişey olmaz .Evet salliyorum artık dedim
Zaten sallamazsan kafayı yersin dedi.Böyle yani pek yorum yapmadı konuyu değiştirdi.Kıskandımı acaba :)

Teşekkür ederim balımm.:*
Dediğiin gibi şuan herşey güzel gidiyor..Bende konuşmak da istiyorum böyle devame diyor bakalım..
Bugün arkadaşlarımla buluştum.Arkadaşlarıma söylemedim konuştuğumu bilmelerini istemiyorum :)
Arkadaşım bana birini gösterdi bugün beni düşünmüşler sevgilisyle gösterdiği çocuğa ben istemedimi söyledim.Ve diğer arkadaşımda kendi kuzenine düşünüyoruz seni annesi beni tanıyor seviyorlar .Ben tabi ki istememiştim.Bugün konuştuğum çocuağa çıtlattım az ne tepki verir diye.
Şunları dedim .Arkadaşım birini bulmuş söyleyip duruyor.Yok biride kuzenini söylüyor.Dedimm verdiği cevap..
Hm.
Bende öyle sinir ediyorlar bişey olmaz .Evet salliyorum artık dedim
Zaten sallamazsan kafayı yersin dedi.Böyle yani pek yorum yapmadı konuyu değiştirdi.Kıskandımı acaba :)

canım ben seni anlıyorum
bilmek istiyorsun, durum nedir anlamak istiyorsun
eğer hoşlanmıyorsa fazla kaptırmadan görmek istiyorsun
ama bence bunun yolu bu değil, sınamak değil yani
çok kolay anlaşılıyor bu sınama olayları
şimdi o seni sınasa, anlamaz mısın? içinden "ne yapıyor şimdi" demez misin? kendine iyice bi güvenin gelmez mi? veya karşındaki için "bunu yiyeceğimi mi düşündü" diye düşünmez misin?

eğer öğrenmek istiyorsan açık açık sorman lazım
çünkü yaşadığınız şeyin
bir erkek ve bir kadın arasında arkadaşça yaşanması mümkün değil gibi
bir şey var yani belli

imkanın varsa, o seni bir kez daha çağırdığında gidip anlayabilirsin belki...

canım ben seni anlıyorum
bilmek istiyorsun, durum nedir anlamak istiyorsun
eğer hoşlanmıyorsa fazla kaptırmadan görmek istiyorsun
ama bence bunun yolu bu değil, sınamak değil yani
çok kolay anlaşılıyor bu sınama olayları
şimdi o seni sınasa, anlamaz mısın? içinden "ne yapıyor şimdi" demez misin? kendine iyice bi güvenin gelmez mi? veya karşındaki için "bunu yiyeceğimi mi düşündü" diye düşünmez misin?

eğer öğrenmek istiyorsan açık açık sorman lazım
çünkü yaşadığınız şeyin
bir erkek ve bir kadın arasında arkadaşça yaşanması mümkün değil gibi
bir şey var yani belli

imkanın varsa, o seni bir kez daha çağırdığında gidip anlayabilirsin belki...
Canım o beni çağırırsa gerçekten giderim bir arkadaşım biliyor bu konuyu .(Resmen bunalttım gitsem mi nasıl gitsem ne bahane uydursam..) görüşürüm ama ben nasıl dıyım gelim mi oraya sırf onun için olur yani dimi.Ama gerçektn gel görüşelim demesi gerek gitmem için.Yada akraba ya gidersem bahane olur ama onun demesı daha dogru olur bence.(Canım birde sen şimdi ben ona dedimya hani bana birilerini buluyorlar arkadaşalrım diye şimdi bunu diyince konuştuğum çocuk kendine güvenimi gelmiştir ki.

Canım o beni çağırırsa gerçekten giderim bir arkadaşım biliyor bu konuyu .(Resmen bunalttım gitsem mi nasıl gitsem ne bahane uydursam..) görüşürüm ama ben nasıl dıyım gelim mi oraya sırf onun için olur yani dimi.Ama gerçektn gel görüşelim demesi gerek gitmem için.Yada akraba ya gidersem bahane olur ama onun demesı daha dogru olur bence.(Canım birde sen şimdi ben ona dedimya hani bana birilerini buluyorlar arkadaşalrım diye şimdi bunu diyince konuştuğum çocuk kendine güvenimi gelmiştir ki.

bilmiyorum
ama kendine güveni gelmemişse bile onu sınadığını düşünmüş olabilir
ben olsam %100 öyle düşünürümHoppa
yani demek istediğim nasıl sen kıvranıyorsun acaba benden hoşlanıyor mu falan, bırak o da kıvransın, kendini şu anda belli etme

tabi ki kendin "geleyim mi" deme
ama hani yazmıştın ya, "ima etti gel" diye yazmıştın
daha açık bir teklifi olursa değerlendirebilirsin
eğer akrabaya gitme şansın varsa o da olur, eğer daha önce de gittiğin bir akrabaysa!
yine de sıkı bir bahane lazım
doğum, nişan, kına, kuzenin doğumgünü gibi :KK39:

bilmiyorum
ama kendine güveni gelmemişse bile onu sınadığını düşünmüş olabilir
ben olsam %100 öyle düşünürümHoppa
yani demek istediğim nasıl sen kıvranıyorsun acaba benden hoşlanıyor mu falan, bırak o da kıvransın, kendini şu anda belli etme

tabi ki kendin "geleyim mi" deme
ama hani yazmıştın ya, "ima etti gel" diye yazmıştın
daha açık bir teklifi olursa değerlendirebilirsin
eğer akrabaya gitme şansın varsa o da olur, eğer daha önce de gittiğin bir akrabaysa!
yine de sıkı bir bahane lazım
doğum, nişan, kına, kuzenin doğumgünü gibi :KK39:

:) Teşekkür ederim balım yorumun tavsiyelerin için.Teyzemler :) orda bakalım inş.Çağrıyorlar zaten gel diye ama gitsem teyzemler beni tek başına bırakmazlar ki onunla görüşeyim :) napıcagım bennn.Tek başıma ancak bakkala ekmek almaya diye giderim tek başıma çıkıp gezmeye kalkım desem olmaz yanlış anlaşılır :)

Back
X