Kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim

fazlacahayal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
70
32
8
Merhabalar,biraz uzun ama okunursanız ve aklınızdan geçen her ne ise bana bir mesaj bırakırsanız çok sevinirim ilk başı biraz ergen tantanası gibi ama pek değil sonu neyse uzatmayayım çok teşekkürler şimdiden :)ben lise 3 teyken hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu en azından arkadaşlarım benim ondan hoşlandığımı bilmedikleri halde öyle diyorlardı fakat baya utangaçtı o utangaç ben utangaç lise bitti hiç bişey olmadan sonrasında baya zor zamanlar geçirdim universşte sınavına 2.kez hazırlandım o ilk sene de gitmişti.Gururumdaan mesaj da atamadım zar zor da olsa unuttum ve bir anı olarak kaldı öyle.şimdi universite 2.sınıfım ve ondan beri kimseye boyle bi ilgi duyamıyorum sanırım tekrar aynı şeyler yaşanır diye korku var içimde ve o yaşanmadığı için hep güzel görünmesi -ki biliyorum beraber olsak da pek anlaşamazmışız her neyse herkees arkadaşım herkes kardeşim gibi hem ben öyle davranıyorum hem arkadaşlarım. kimseden de bi ilgi görmüyorum bu kendimi kötü hssettiriyor bazen sevilmek istiyorum ilgi görmek istiyorum sorun bende mi çirkin miyim ilgi hiç çekmiyorum diye düşünmeye başlıyorum ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı artık çevremdekiler yeter bak birileri olsun diyor ben zaten ilgi sevgi isterken böyle denmesi daha da rahatsız ediyor.Yanlış anlaşılmayayım hani sevgili arama içerisinde değilim sadece haliyle üniversite okurken insan yalnız olunca arada bir destek istiyor.İlla sevgilim olsun düşüncesi içinde değilim bir kaç yerde paylaştım öyle anlaşıldım sadece istediğim şey sevilmek bazen egomu tatmin etmek için mi böyle düşünüyorum diye kendime de kızmıyor değilim.Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık.

Son düzenleme:
Yani ne denebilir ki? Niye birilerini aramiyorsunuz? Yeni ortamlara girin yeni insanlarla tanisin elbet biri olur hayatinizda.

Emin ol lisede acilsaydiniz birbirinize ve sevgili olsaydiniz bikac aya ayrilirdiniz.bence onu gozunde cok ulasilmaz gormus ve buyutmussun.

Yani ne denebilir ki? Niye birilerini aramiyorsunuz? Yeni ortamlara girin yeni insanlarla tanisin elbet biri olur hayatinizda.
Ya aslında bir arkadaş grubum var ama oradaki erkekler gerçekten arkadaşım kardeşim diyebileceğim insanlar ve haliyle gruca gezince pek de kimse ile tanışmıyorsun

Back
X