Şunu düşünün. Siz dava açmaya kadar gitmişsiniz aslında. Yani yapamıyor falan değilsiniz. Davadan sonra ne olacak bilemediğiniz için, kendinize guvenemediginiz için mecbur geri döndünüz. Tabi daha kötü oldu. Gözlerinde değeriniz daha da düştü. Önce sakin olun. Plan yapın. Neyi nasıl yapmalısınız?
Bosanmayi düşündüğünüz zaman Buraya konu açabilirsiniz. Şu ülkede yaşıyorum. Şu sıkıntılarım var. Bosanmak istiyorum ama ne yapmam gerekir? Ayrıntı vermeden ifşa olmadan sorabilirsiniz. Burada her yerden üye var. İllaki birileri çıkacaktır. Siz ozguven nasıl artırılır çalışmalarına baslayin
Denedim ayrilmayi mahkemeye kadar gittim ama yikildim , sagligim bozuldu , cok kötü günler yasadim, kendime inancim gidince yine babasinin yanina getirdim onu ne cok Seven sahip CikaN erkek diye nasilsa Ben zavallinin biriyim , hayattan hicbirsey basaramayacak
Öyle değilsin, kendini buna neden sartliyorsun ki? Kızını annesinin sürekli babası tarafından azarlandığı, tartişmanin olduğu yere getirerek iyi yapmıyorsun. Ve sen o evde durdukça daha kötü olacaksın , farkında değil misin?
Boşanmalar da bir süre herkes zorluk yaşıyor, psikojik yardımda alırdın Türkiye de zamanla toparlardın ama bu şekilde öyle bir ihtimalin yok.
Öyle değilsin, kendini buna neden sartliyorsun ki? Kızını annesinin sürekli babası tarafından azarlandığı, tartişmanin olduğu yere getirerek iyi yapmıyorsun. Ve sen o evde durdukça daha kötü olacaksın , farkında değil misin?
Boşanmalar da bir süre herkes zorluk yaşıyor, psikojik yardımda alırdın Türkiye de zamanla toparlardın ama bu şekilde öyle bir ihtimalin yok.
Hakli olabilirsin ama kendimi orada da kötü hissettim Minik bebekle bütün gün evin icinde sonra avrupada okudum calistim , Ben degistim türkiyeye uyum saglamakta zorlandim, hele kadin olarak kendimi Hic güvende hissetmedim, ailemde huzurlu degildi cok problem vardi orada kardesim yigenim vs..