- Konu Sahibi AkuaMarin02
Sizce yanlimsi yapiyorum bu sekil düsünmekle. Askimin bazen benden öncek kiz arkadasini unutamadigi hissine kapiliyorum. Ilk cikmaya basladigimiz zaman sormustum ona benden önce kiz arkadasin oldumu ne kadar birlikteydiniz diye. Anlatirken cok canim acidi cok kiskandim. Sonraki zamanlarda konusurken laf arasinda onunla benim aramda karsilastirma yapti bi kac kere. Yüzüne söyledim oda fark etti ve üzüldü bunu yaptigina. Bazen düsünüyorum bana yansitmamayami calisiyor acaba hala onumu düsünüyor. Onu cok sevdigini anladim anlatiklarindan kiz onu terk ettigindede cok yikilmis. Aradan 3 yil gectikten sonra ben ciktim karsisina. Gecenlerde ona dogum gününde yazdigi siirleri o ayrildiktan sonra yazdigi siirleri okudum nasil canim acidi bilemezsiniz. Ona yazmistiki yerini kimse dolduramayacak bunu cok iyi biliyorsun
Ne yapacagim bilmiyorum. Onunla bunu konusmaya cesaret edemiyorum. Ben onu cok seviyorum agzindan böyle bisey duyamaya dayanamam. Bazen kizi cok merak ediyorum ismi neydi nasil birisiydi benide onun kadar seviyormu acaba diyorum. Benim icinde o kadar yanar üzülürmü. yada onda böyle bi tecrübe yasadigi icin bana asik olmadimi benim kadar sevmiyormu beni hep aklimda bu sekil düsünceler var. yanlismi yapiyorum sizce böyle düsünmekle. Bana bi akil verin...