Kafam karışık:(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Benim 2yıllık bir ilişkim oldu.bız aynı sehırde 1 bucuk yıl beraber yasadık.aynı sırkette calıstık.Ve ben daha 5ay önce kendı ailemin yanına dödüm.Okadar yakınlıktan sonra bukadar mesafe bizi yordu kavgalar basladı hergun hergun.3gün 5gün nerrdeyse 1ay konusmadıgımız oldu ne ben bitti dedım nede o dedi..Ama dayanamadım sonunda ben bıttı dedım.aradan 20 gün geçti faceden bir kız ekleyip resmne yorum atmıs ve beyenmıs.okadar delırdım ki anlatamam..Ellerim titredi resmen..Ve o bana o benım arkadasım dedi(halbukı kızla 1kez konusmus sadece) bu seferde o benım onunla ısım olmaz senı sevıyorum senle evlenmek ıstıyorum vs falan yemınler falan.Ama benım ıcıme bır kurt düştü ve soğudum resmen sizce bu normalmı?benmi abartıyorum??

Bence bir ay konuşmadım yazınız bana hiç normal gelmedi.
Kız meselesine gelince bir defa konuştuğu insanla hemen nasıl arkadaş olmuş?

Bazı insanlara mesafeler ağır geliyor veya dahada rahatlıyorlar.
Sizin ilişkiniz bitmeye yüz tutmuş ve sizde bitirmişiniz zaten.

bitti derken gerçekten emin olduğunuzda söyleyin.
ve sonrasında onu beğenmiş, bunu eklemiş demeyin.
çocuk oyuncağına çevirmeyin.
bitti dediğinizde karşı taraf gerçekten bittiğini düşündüyse elbette hayatına biri girecektir.
samimi olmadığınız şeyleri söyleyip sonrasında geri adım attığınızda her şeyi yutmak zorunda kalırsınız.

sen bitirmi$in
istedigiyle arkada$ olur ex sevgilin
sende olabilirsin

bize sordugun ne tam oalrak anlaamdimki

Bitti dendikten sonra artik iki tarafta ozgurdur. Bittiyse hesap sormaya bile hakkiniz yok.

yavaş olun kızlar dövceksınız:)) ben bukadar erken zamanda boyle bırsey yapmasının normallıgını sordum sadece...evet cıddı anlamda bıttı dedım..ama sonra barısmak ıstedı bende bunu ona sordum

arkadaşlar haklı, gerçekten kafanızda bitirmiş olsaydınız, kız face inden eklemiş falan sorun etmezdiniz. yine de hayat sizin hayatınız. bence hala seviyorsunuz, bitti desenizde bitiremediniz. hesap sordunuz ve karşılığında duyduğunuz şeyler gururunuzu okşadı, onunla tekrar barışmak istiyorsunuz. ve bizlerden beklediğiniz yorumda şu "bir şans daha vermelisin..."
barışmak istiyorsanız barışın elbette. ama yaptığı normal mi diye sorarsanız, kk kadınlarından çok sayıda tavsiye ve yorum almış biri olarak söyleyeyim.. maalesef, beklediğiniz yorumu bu sayfada bulamayabilirsiniz.

Yorum yapıp beğenmesinde anormallik göremedim ben.
Bitti dendikten sonra yas ilan etmesi gerekirmiş gibi konuşmayın ve düşünmeyin.
Herkes aylarca karalar bağlayacak değil.
2 gün sonra da yapabilirdi bunu.
Belki de kafa dağıtmak için yapıyor.
Bitirilen bir insanı da takip etmenin anlamı yok gerçi.
Olay baştan yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…