- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde 28 gün sürer ya döngü benim 22 - 23 sürüyo genelde . buna göre adetim dün olması gerekiyodu olmadı. ama 28 gün sürerse bu ay 2 mayısta adet günüm acaba erken mi yaptım testi.Adetiniz geçmiş normal gebelik testi yapabilirdiniz.
Fakat erken gebelik testleri de doğru sonuç veriyor genelde.
Bekle sen birazdaha bence 1 hafta 10 gün gibi zor biliyorum ama beklemek daha mantıklı canım daha erkennormalde 28 gün sürer ya döngü benim 22 - 23 sürüyo genelde . buna göre adetim dün olması gerekiyodu olmadı. ama 28 gün sürerse bu ay 2 mayısta adet günüm acaba erken mi yaptım testi.
valla çok zor ya :) bana güleceksiniz belki ama ben 1 hafta önce gene yaptım dayanamadım:) negatif olucağını bile bile yani. bide benim 1 oğlum var hani ilkte değil.. ama insan ilk gibi heyecanlanıyomuş 2.de:)Bekle sen birazdaha bence 1 hafta 10 gün gibi zor biliyorum ama beklemek daha mantıklı canım daha erken
Ay yaa kıyamam hiçde gülmem aksine anlarım halini :) benim gebeliğim daha ilk.. adetimin ilk geciktiği dönemlerde kaç tane alıp kullandım artık saymadım :) en son geciktiğimde bu sefer bekliycem dedim 1 hafta bekledim baktım bişi yok eczaneden ucuz olanları varya gebelik testleri onlardan aldım çünkü her seferinde pahalı olanı alırdım kesin sonuç veriyor diye bu seferde bişey çıkmazsa para boşa gitmesin dedim uygun olanını aldım pozitif çıkınca gittim bu sefer kesin sonuç veren testi aldım yaptım oda pozitif ti :) en son kan testi derken çıktı ortaya hamileliğim :) Çok iyi anlarım seni hemde :)) İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım ama dediğim gibi bu tür durumlarda pozitif ol kafana takıpda moralini bozma hiç iyi düşün iyi olsunvalla çok zor ya :) bana güleceksiniz belki ama ben 1 hafta önce gene yaptım dayanamadım:) negatif olucağını bile bile yani. bide benim 1 oğlum var hani ilkte değil.. ama insan ilk gibi heyecanlanıyomuş 2.de:)
benim ilk hamileliğim tek seferde tuttu. yani bi adet oldum bidahiki adet gününde hamileydim. sanki bunu da öyle olacak sanıyorum. tutmayadabilir tabi. denemelere devam sonra :) valla 30 tl param gitti daha şimdiden testlere :)Ay yaa kıyamam hiçde gülmem aksine anlarım halini :) benim gebeliğim daha ilk.. adetimin ilk geciktiği dönemlerde kaç tane alıp kullandım artık saymadım :) en son geciktiğimde bu sefer bekliycem dedim 1 hafta bekledim baktım bişi yok eczaneden ucuz olanları varya gebelik testleri onlardan aldım çünkü her seferinde pahalı olanı alırdım kesin sonuç veriyor diye bu seferde bişey çıkmazsa para boşa gitmesin dedim uygun olanını aldım pozitif çıkınca gittim bu sefer kesin sonuç veren testi aldım yaptım oda pozitif ti :) en son kan testi derken çıktı ortaya hamileliğim :) Çok iyi anlarım seni hemde :)) İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım ama dediğim gibi bu tür durumlarda pozitif ol kafana takıpda moralini bozma hiç iyi düşün iyi olsun
:))) bekle canım en iyisi beklemek acele etme hiç düşünme getirme aklına pozitif ol ilk baştada gerekirse 2 tane al uygun olan testlerden pozitif olursa kesin sonuç veren testi alırsın daha iyi oluyo öyle :)benim ilk hamileliğim tek seferde tuttu. yani bi adet oldum bidahiki adet gününde hamileydim. sanki bunu da öyle olacak sanıyorum. tutmayadabilir tabi. denemelere devam sonra :) valla 30 tl param gitti daha şimdiden testlere :)
canım adetının en az 10 gun gecmıs olması lazım kesın sonucu alabılmen ıcın, arada sapmalar olabılıyor ama eczanedekı gebelık kıtlerı de %90 oranında dogru sonuc verıyor. ama kesın emın olmak ıcın kan testı yaptırabılırsın 1 gun bıle gecse kandakı hormon degerlerınden hamıle olup olmadıgın anlaşılıyor.adetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatif ama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi
zor tabi ama biraz daha beklemelisiniznormalde 28 gün sürer ya döngü benim 22 - 23 sürüyo genelde . buna göre adetim dün olması gerekiyodu olmadı. ama 28 gün sürerse bu ay 2 mayısta adet günüm acaba erken mi yaptım testi.