kafam karışık :(

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
adetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatif :KK43: ama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi :KK43:

İnşallah hamileşsndir ama en iyisi kan testi yaptırman. Ama idrar testi negatif ise yanılma Payı çok az.

Adetiniz geçmiş normal gebelik testi yapabilirdiniz.
Fakat erken gebelik testleri de doğru sonuç veriyor genelde.

Genelde arkadaşın dediği gibi idrar testleri doğru olur hatalı bozuk değilse... Gönlüne göre olur inşallah..

Kaç gün geciktin canım ilk etapda uygun fiyatlı testler varya onları dene 3-4 tl fiyatı var bikaç tane al test yap inşallah hamilesindir.. Moralini yüksek tut böyle durumlarda hep pozitif ol iyi düşün ki iyi şeyler olsun :KK60:

normalde 28 gün sürer ya döngü benim 22 - 23 sürüyo genelde . buna göre adetim dün olması gerekiyodu olmadı. ama 28 gün sürerse bu ay 2 mayısta adet günüm acaba erken mi yaptım testi.

negatif çıktıysa üzgünüm ama deilsin sanırım..ama en garanti kan testi...bizde deniyoruz artık mevsimselmi psikolojikmi bilmem benimde adetim gecikiyor yada hamilelik belirtileri falan sanıyorum..kısmet herşey..

Adetiniz geçmiş normal gebelik testi yapabilirdiniz.
Fakat erken gebelik testleri de doğru sonuç veriyor genelde.
normalde 28 gün sürer ya döngü benim 22 - 23 sürüyo genelde . buna göre adetim dün olması gerekiyodu olmadı. ama 28 gün sürerse bu ay 2 mayısta adet günüm acaba erken mi yaptım testi.

Bekle sen birazdaha bence 1 hafta 10 gün gibi zor biliyorum ama beklemek daha mantıklı canım daha erken :KK19:

Bekle sen birazdaha bence 1 hafta 10 gün gibi zor biliyorum ama beklemek daha mantıklı canım daha erken :KK19:
valla çok zor ya :) bana güleceksiniz belki ama ben 1 hafta önce gene yaptım dayanamadım:) negatif olucağını bile bile yani. bide benim 1 oğlum var hani ilkte değil.. ama insan ilk gibi heyecanlanıyomuş 2.de:)

valla çok zor ya :) bana güleceksiniz belki ama ben 1 hafta önce gene yaptım dayanamadım:) negatif olucağını bile bile yani. bide benim 1 oğlum var hani ilkte değil.. ama insan ilk gibi heyecanlanıyomuş 2.de:)
Ay yaa kıyamam hiçde gülmem aksine anlarım halini :) benim gebeliğim daha ilk.. adetimin ilk geciktiği dönemlerde kaç tane alıp kullandım artık saymadım :) en son geciktiğimde bu sefer bekliycem dedim 1 hafta bekledim baktım bişi yok eczaneden ucuz olanları varya gebelik testleri onlardan aldım çünkü her seferinde pahalı olanı alırdım kesin sonuç veriyor diye :-) bu seferde bişey çıkmazsa para boşa gitmesin dedim uygun olanını aldım pozitif çıkınca gittim bu sefer kesin sonuç veren testi aldım yaptım oda pozitif ti :) en son kan testi derken çıktı ortaya hamileliğim :) Çok iyi anlarım seni hemde :)) İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım ama dediğim gibi bu tür durumlarda pozitif ol kafana takıpda moralini bozma hiç iyi düşün iyi olsun Hoppa

Ay yaa kıyamam hiçde gülmem aksine anlarım halini :) benim gebeliğim daha ilk.. adetimin ilk geciktiği dönemlerde kaç tane alıp kullandım artık saymadım :) en son geciktiğimde bu sefer bekliycem dedim 1 hafta bekledim baktım bişi yok eczaneden ucuz olanları varya gebelik testleri onlardan aldım çünkü her seferinde pahalı olanı alırdım kesin sonuç veriyor diye :-) bu seferde bişey çıkmazsa para boşa gitmesin dedim uygun olanını aldım pozitif çıkınca gittim bu sefer kesin sonuç veren testi aldım yaptım oda pozitif ti :) en son kan testi derken çıktı ortaya hamileliğim :) Çok iyi anlarım seni hemde :)) İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım ama dediğim gibi bu tür durumlarda pozitif ol kafana takıpda moralini bozma hiç iyi düşün iyi olsun Hoppa
benim ilk hamileliğim tek seferde tuttu. yani bi adet oldum bidahiki adet gününde hamileydim. sanki bunu da öyle olacak sanıyorum. tutmayadabilir tabi. denemelere devam sonra :) valla 30 tl param gitti daha şimdiden testlere :)

benim ilk hamileliğim tek seferde tuttu. yani bi adet oldum bidahiki adet gününde hamileydim. sanki bunu da öyle olacak sanıyorum. tutmayadabilir tabi. denemelere devam sonra :) valla 30 tl param gitti daha şimdiden testlere :)
:))) bekle canım en iyisi beklemek acele etme hiç düşünme getirme aklına pozitif ol ilk baştada gerekirse 2 tane al uygun olan testlerden pozitif olursa kesin sonuç veren testi alırsın daha iyi oluyo öyle :)

adetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatif :KK43: ama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi :KK43:
canım adetının en az 10 gun gecmıs olması lazım kesın sonucu alabılmen ıcın, arada sapmalar olabılıyor ama eczanedekı gebelık kıtlerı de %90 oranında dogru sonuc verıyor. ama kesın emın olmak ıcın kan testı yaptırabılırsın 1 gun bıle gecse kandakı hormon degerlerınden hamıle olup olmadıgın anlaşılıyor.
yalnız su an gecıs mevsımı adet gecıkmesı normal gecem ay benımde gecıktı mesela 10 gun falan ama sonra regl oldum..

ah ah Allahım nerede varsa çocuk isteyen herkese tez elden nasip etsin inşallh

zor tabi ama biraz daha beklemelisiniz
duramam diyorsanız kan testi yaptırın
kesin sonuç :)
hayırlısı olsun..

Allah hayırlısyla gönlünüze göre versin inşallah :) ben erken gebelik testlerine olan güvenimi tamamen kaybettim, belirtiniz varsa bekleyin veya kan testi yaptırın bence :) bu hamileliğimde cumartesi günü adet günümdü, 3gün önce çarşamba sabahı o pahalı olan markanın erken gebelik testini yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Herhalde yok gene bu ay da diye düşünüp ben seyahate gittim, gezdim tozdum zıpzıp dolandım :)) cuma günü eve dönerken nedense içime bi kurt düşmüştü acaba diye diye geldim ve gece nöbetçi eczane bulup bi ucuz bi de pahalı normal testlerden almıştım ve ikisi de pozitifti :) o pahalı erken gebelik testini üzerinde güüya 10gün öncesine kadar %90larda doğruluk diyordu ama.. :)

X