Kafam karisik

hippocampus1234

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
22
9
8
31
Merhabalar herkese. Yaklasik bir aydir kafama takilan bir sey var sizlerin goruslerinizi duymak isterim. Benimle ilgilenen bir subay var. Bende ondan hoslaniyorum sanirim. Biraz konusuyoruz ima ediyor ama henuz acilmadi. Ben ilerisi olmayacak hicbir iliskiye baslamak istemiyorum. Zaten daha oncede hic iliskim olmadi. Kafama takilan sey subaylik mesleginin cok stresli bir is olmasi. Gercekten cok onurlu bir meslek saygim sonsuz ama sonucta evlenecegimiz kisileri bizler seciyoruz hayatimizi tamamen etkiliyor. Sizce ne yapmaliyim. Yorumlariniz benim icin cok kiymetli simdiden herkese tesekkur ederim

nasıl tanıştınız bu kişiyle?

Bazi seyleri direk soylemeye gerek yok. Aramizdaki iliskiyi bilmediginiz icin size oyle gelebilir ya da benim karakterimi. Direk soylemese bile ima ediyor ve benim onunla konusmam onun icin olumlu bir yanit. Ve ben hic kimseyi uzemem. Olmayacak birsey icin umut vermek istemiyorum kafama takilan tek sey bu evlilik planlari yapmiyorum

Evlilik planları yapmadan önce adamın evlenme teklif etmesini bir bekle istersen. Belki tanışacaksınız, deneyeceksiniz ve olmayacak.
Bu kadar ince eleme. Her ilişki evliliğe gidecek diye bir kaide yok. Kendi hayat görüşün sınırlarında erkekleri tanı, ancak evleneceğin, hayatını devam ettireceğin adamda olması gereken özelliklere bu şekilde karar verirsin.
Ha ikinizin de fikri o yönde olursa evlenirsiniz.
Ama evlilik diye şartlandırma kendini. Dur bakalım daha adam sana açılmamış bile. Belki adamın kafasında evlilik planı yok. Sonuçta herkes senin gibi düşünmez. Bazıları evliliği ilişkinin sonucu olarak görür, başlama sebebi olarak değil. Belki adam da öyle düşünüyor ve senin evlilik fikrini görünce geri adım atacak?

ben 22 yasindayim 4 sene evlilik planim yok ama bana gore iliski yasayacagin insan senin ilerde evlenebilecegin bir insan olmali. Benim iliskiden anladigim sey budur. Benim gorusum bu. Karsidaki insan boyle dusunmuyorsada benim onu bastan elemem zaten daha mantikli olmaz mi?

Tabiki de haklisiniz her iliski evlilige cikacak diye bir sey yoktur. Ama ben hic degilse o amacla baslamsindan tarafim. Iliski suresince ciftlerin birbirini tanimasi ve uyum devam ediyorsa bu kararin alinmasi. Benim demek istedigim sey zaten bastan okmayacak bir ise bosuna kalkismasam mi?yorumunuz icin tesekkur ederim bu arada

Adamın mesleğiyle değil, karakteriyle evleneceksiniz.
Gerçek şu ki, çoğu asker mensubu önce işiyle evlidir, bunu da gözardı etmeyin.
Ama daha flört yok, bir şey yok ne evlenmesi yahu?

Oldu olacak nikah tarihi al ben herşeyi düşündüm evleniyoruz de.
Ayol dur hele önce bi tanışın ah biz kadınlar daha tanışmadan çocuğun adını bile koyarız

ileri olmayan ilişkileri red edersen ilerisi olacak veya olmayacak ilişkiyi kavun gibi koklayıp anlayamazsın. denicen.adaylara da ne diyeceksin. ilerisi yoksa görüşmeyelim. e belki adam tanımadan evlenmek istemeyecek ?
yada görücü usulü olacak ama adamdan nefret edeceksin boşanacaksınız ? bunları düşün.

Adamın o an için evlilik düşünmemesi seninle eğleşeceği anlamına gelmez ki. Sen adama bak, sorumluluk sahibi mi vicdanlı mı ahlaklı mı iyi mi
Bunlara sahip adam seni de seviyorsa zaten o ilişkinin eninde sonunda gideceği yer bellidir.
Elbette kafanda belli bir gelecek olabilir ama adam o an için evlilik düşünmüyorsa toptan kesip atma.
Ha adam asla kat'a evlilik düşünmüyordur o zaman zaten yoluna gidersin, sana uygun değildir.
O aradaki farkı sen anlayacaksın artık

karakteri onemli tabi ama erkeklerin hepsi evlenince ananas kabuguna doner.

benim simdiki aklim olsa ogrtmenle evlenirdim.

aksr pols doktor hakm savci esi olmak.zor . stresliler.

ama karakteri onemli manyak bi ogretmen olur subayi mumla aratir. belli olmaz yani.

hani siz meslek olarak sormussunuz o yuzden meslek acisindan bakinca oyle. :/

Benim bütün sülalem subay. Babam, amcam, eniştem, dedelerim... Bir tek beni evlendiremediler subayla Şimdi sana şöyle söyliyim. 3-4 yılda 1 devamlı taşınacaksın tayinlerden dolayı. Türkiye'nin en doğusunda yaşayabilmelisin. Oldu da evlendiniz görev çıktı 6 ay eşine gitti, yalnız kalabilmelisin ama aklın hep onda olacak. Tatbikatları olacak 15-20 gün gidecek gelmeyecek. Subaylar genelde dışarda çok serttirler ama ev içinde hanımlarına çok farklıdırlar. Yani bizim ailede ben öyle gördüm. Dışardaki hallerine korkudan yanaşamazsın resmen İyi yönleri şöyle: lojmanlarda oturacaksınki çocuğun olduğunda bunun rahatlığını göreceksin. Güvenli sınırlar içinde gözün arkada kalmadan dışarı bırakabileceksin çocuğunu. Gerçi bu dönemde hiçbiryer güvenli değil her yerde bombalar var. Neyse sonra sosyal imkanlarından yararlanabilirsin orduevi kamplar vs. Eskiden çok ucuzdu ama artık siviller çalıştırıyor ve dışarıdaki fiyatlarla aynı yani pek bi cazibesi kalmadı. Ama güvenli ortam diye düşünebilirsin yine. Benim aklıma gelen bunlar. Ben sürekli taşınmayı göze alamadığım için subay tercih etmedim. Babam sayesinde zaten Türkiye'nin heryerini gezdim. Ha bi de çocuğun için zor oluyor. Sürekli okul değiştirmek zorunda kalıyor.

Evlilik fikriyle baslanmaz iliskiye. Surec sizi evlilige goturur.

Meslekle olmuyor o işler. Erkek gibi erkekse, adamsa, seviyorsa, saygılıysa yürür o evlilik. İsterse genelkurmay olsun.

yaşın çok küçük. kim bilir kimler gelip geçecek. gününü gün et herkesle gez toz demiyoruz ama ilk sevgilimle evlencem kafasında olma. sonra sen üzülürsün.

Askerler genelde disiplinli sert insanlar olur. Çıktırıldım alıngan biriysen böyle karakterde bir adamla zor olur anlaşman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…