- 15 Ekim 2014
- 22
- 9
- 8
- 31
- Konu Sahibi hippocampus1234
-
nasıl tanıştınız bu kişiyle?Merhabalar herkese. Yaklasik bir aydir kafama takilan bir sey var sizlerin goruslerinizi duymak isterim. Benimle ilgilenen bir subay var. Bende ondan hoslaniyorum sanirim. Biraz konusuyoruz ima ediyor ama henuz acilmadi. Ben ilerisi olmayacak hicbir iliskiye baslamak istemiyorum. Zaten daha oncede hic iliskim olmadi. Kafama takilan sey subaylik mesleginin cok stresli bir is olmasi. Gercekten cok onurlu bir meslek saygim sonsuz ama sonucta evlenecegimiz kisileri bizler seciyoruz hayatimizi tamamen etkiliyor. Sizce ne yapmaliyim. Yorumlariniz benim icin cok kiymetli simdiden herkese tesekkur ederim
Kurs araciligi ilenasıl tanıştınız bu kişiyle?
benim planlarimda en az dort sene evlilik yok zaten. Ama ileriye yonelik dusunmek ya da ayrintici olmak planli yasamak benim karakterim elimde degilDaha adam size acilmamis bile. Sizse subaylik stresli is, evlenirsem nolur diye sormaya baslamissiniz. Yapmayin Allah askina.
Evlilik planları yapmadan önce adamın evlenme teklif etmesini bir bekle istersen. Belki tanışacaksınız, deneyeceksiniz ve olmayacak.Merhabalar herkese. Yaklasik bir aydir kafama takilan bir sey var sizlerin goruslerinizi duymak isterim. Benimle ilgilenen bir subay var. Bende ondan hoslaniyorum sanirim. Biraz konusuyoruz ima ediyor ama henuz acilmadi. Ben ilerisi olmayacak hicbir iliskiye baslamak istemiyorum. Zaten daha oncede hic iliskim olmadi. Kafama takilan sey subaylik mesleginin cok stresli bir is olmasi. Gercekten cok onurlu bir meslek saygim sonsuz ama sonucta evlenecegimiz kisileri bizler seciyoruz hayatimizi tamamen etkiliyor. Sizce ne yapmaliyim. Yorumlariniz benim icin cok kiymetli simdiden herkese tesekkur ederim
ben 22 yasindayim 4 sene evlilik planim yok ama bana gore iliski yasayacagin insan senin ilerde evlenebilecegin bir insan olmali. Benim iliskiden anladigim sey budur. Benim gorusum bu. Karsidaki insan boyle dusunmuyorsada benim onu bastan elemem zaten daha mantikli olmaz mi?Evlilik planları yapmadan önce adamın evlenme teklif etmesini bir bekle istersen. Belki tanışacaksınız, deneyeceksiniz ve olmayacak.
Bu kadar ince eleme. Her ilişki evliliğe gidecek diye bir kaide yok. Kendi hayat görüşün sınırlarında erkekleri tanı, ancak evleneceğin, hayatını devam ettireceğin adamda olması gereken özelliklere bu şekilde karar verirsin.
Ha ikinizin de fikri o yönde olursa evlenirsiniz.
Ama evlilik diye şartlandırma kendini. Dur bakalım daha adam sana açılmamış bile. Belki adamın kafasında evlilik planı yok. Sonuçta herkes senin gibi düşünmez. Bazıları evliliği ilişkinin sonucu olarak görür, başlama sebebi olarak değil. Belki adam da öyle düşünüyor ve senin evlilik fikrini görünce geri adım atacak?
Tabiki de haklisiniz her iliski evlilige cikacak diye bir sey yoktur. Ama ben hic degilse o amacla baslamsindan tarafim. Iliski suresince ciftlerin birbirini tanimasi ve uyum devam ediyorsa bu kararin alinmasi. Benim demek istedigim sey zaten bastan okmayacak bir ise bosuna kalkismasam mi?yorumunuz icin tesekkur ederim bu aradaEvlilik planları yapmadan önce adamın evlenme teklif etmesini bir bekle istersen. Belki tanışacaksınız, deneyeceksiniz ve olmayacak.
Bu kadar ince eleme. Her ilişki evliliğe gidecek diye bir kaide yok. Kendi hayat görüşün sınırlarında erkekleri tanı, ancak evleneceğin, hayatını devam ettireceğin adamda olması gereken özelliklere bu şekilde karar verirsin.
Ha ikinizin de fikri o yönde olursa evlenirsiniz.
Ama evlilik diye şartlandırma kendini. Dur bakalım daha adam sana açılmamış bile. Belki adamın kafasında evlilik planı yok. Sonuçta herkes senin gibi düşünmez. Bazıları evliliği ilişkinin sonucu olarak görür, başlama sebebi olarak değil. Belki adam da öyle düşünüyor ve senin evlilik fikrini görünce geri adım atacak?
ileri olmayan ilişkileri red edersen ilerisi olacak veya olmayacak ilişkiyi kavun gibi koklayıp anlayamazsın. denicen.adaylara da ne diyeceksin. ilerisi yoksa görüşmeyelim. e belki adam tanımadan evlenmek istemeyecek ?Merhabalar herkese. Yaklasik bir aydir kafama takilan bir sey var sizlerin goruslerinizi duymak isterim. Benimle ilgilenen bir subay var. Bende ondan hoslaniyorum sanirim. Biraz konusuyoruz ima ediyor ama henuz acilmadi. Ben ilerisi olmayacak hicbir iliskiye baslamak istemiyorum. Zaten daha oncede hic iliskim olmadi. Kafama takilan sey subaylik mesleginin cok stresli bir is olmasi. Gercekten cok onurlu bir meslek saygim sonsuz ama sonucta evlenecegimiz kisileri bizler seciyoruz hayatimizi tamamen etkiliyor. Sizce ne yapmaliyim. Yorumlariniz benim icin cok kiymetli simdiden herkese tesekkur ederim
ben 22 yasindayim 4 sene evlilik planim yok ama bana gore iliski yasayacagin insan senin ilerde evlenebilecegin bir insan olmali. Benim iliskiden anladigim sey budur. Benim gorusum bu. Karsidaki insan boyle dusunmuyorsada benim onu bastan elemem zaten daha mantikli olmaz mi?
Tabiki de haklisiniz her iliski evlilige cikacak diye bir sey yoktur. Ama ben hic degilse o amacla baslamsindan tarafim. Iliski suresince ciftlerin birbirini tanimasi ve uyum devam ediyorsa bu kararin alinmasi. Benim demek istedigim sey zaten bastan okmayacak bir ise bosuna kalkismasam mi?yorumunuz icin tesekkur ederim bu arada
ben 22 yasindayim 4 sene evlilik planim yok ama bana gore iliski yasayacagin insan senin ilerde evlenebilecegin bir insan olmali. Benim iliskiden anladigim sey budur. Benim gorusum bu. Karsidaki insan boyle dusunmuyorsada benim onu bastan elemem zaten daha mantikli olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?