• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aslimkip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
58
36
88
merhaba arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle kafam o kadar dolu biraz da olsa rahatlamak için buraya yeni üye oldum 6 aydır devam eden bir ilişkim var sevgilim nasıl diyeyim özünde iyi biri ama biraz cimrilik yapıyor geçtiğimiz hafta doğum günümdü hiç bir şey yapmadı beraber kahve içtik sadece onu bile ortak ödedik yani görüşmelerimizde çok nadiren hesabı o öder 1-2 kere onun dışında hep beraber ben öğrenciyim o çalışıyor durumu da iyi amacım parasını yemek değil tabi ki bir hediye bile almamış bahaneler üretiyor birde benimle evlilik düşündüğünü söylüyor ama ben düğün yapmam diyor çok gereksiz masraflı olur diyor bir yandan mantıklı geliyor ama emin olamıyorum birde onu seviyorum o yüzden ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum bana biraz akıl verseniz :KK17:

belkide sevdiğim için bana iyi gibi geliyordur kızlar birde alışkanlık var tabiki çıkmaza girdim...

Var canım olmaz olur mu işi gücü iyi kendimi rahatsız hissediyorum bir şey yiyip içerken artık

Imm . Tatlım cimrilik insanın ruhunu işleyen bir şey kolay kolay çıkmıyor .
Çıkaran kişi 45 inde değilde 70 şinde gibi duruyor hani .
Bence sen ayrıl zaten başlayalı olmuş 6 ay :halay: Yol yakınken ayrıl .

Ben nefret ediyorum böyle tiplerden. Hep erkek ödesin demiyorum tabikide ama bi yeri olmali. Gecen benden hoslanan birii beni kahve icmeye çağırdı. Hesabı ortak ödedik. Aninda buz gibi oldum.

Bu adam trilyoner bile olsa cimri olacak

Çünkü cimrilik valla damarlarda gezen bisey bence

O kadar da değil ya, ortak odemek ne hem sen öğrencisin, çalışıyor durumu da iyi ya hu kötü olsa ne kadar kötü olacak ödese ne olur batar mı..

Bak bu küçük bisey gibi gelmesin sana aslında büyük bir ipucu

Küçüge bak büyüğü gör

Evlenseniz herşeye ne.gerek var diyecek evlilik bu ya burda bir çikolata almasının lafını yapan kocalar okuduk

Cimri insan mı aman aman

Bu biraz cimrilik mi? adam bildiğin cimrinin dik alası...
Simdi ev ayri, kese ayri ama evlenirsen çoook çekersin.

masaya hesap gelince canim kendininkini odermisin diye mi soruyor ? ozunde iyi biriyse gerisi teferruat . sakin kacirma bu cocugu.

bu simdi evlenince ayri evde gereksiz annemlerle birlikte oturalim . birlik yer icer ek masraf cikmaz diye tekliflede gelir .

merhaba arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle kafam o kadar dolu biraz da olsa rahatlamak için buraya yeni üye oldum 6 aydır devam eden bir ilişkim var sevgilim nasıl diyeyim özünde iyi biri ama biraz cimrilik yapıyor geçtiğimiz hafta doğum günümdü hiç bir şey yapmadı beraber kahve içtik sadece onu bile ortak ödedik yani görüşmelerimizde çok nadiren hesabı o öder 1-2 kere onun dışında hep beraber ben öğrenciyim o çalışıyor durumu da iyi amacım parasını yemek değil tabi ki bir hediye bile almamış bahaneler üretiyor birde benimle evlilik düşündüğünü söylüyor ama ben düğün yapmam diyor çok gereksiz masraflı olur diyor bir yandan mantıklı geliyor ama emin olamıyorum birde onu seviyorum o yüzden ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum bana biraz akıl verseniz :KK17:

valla diğer günler neyse de en azından doğum gününde bir dilim pasta bir fincan kahvenin parasını ödeyebilirdi değil mi, bence bu hediyeden ziyade doğum gününde kahve bile ısmarlamaması düşündürücü
düğünleri bende saçma edilen masrafı müsriflik olarak görüyorum ama erkek arkadaşının olayı başka bence
düğün yapmazsın ama çok güzel bi balayı yaparsın o parayla, ama görünen o ki erkek arkadaşın onu bile yapmayacak
yani pek evlenilesi gibi gelmedi bana

ooo. aman aman uzak durun .
hesabı daha şimdiden yıkıyor siz e.
doğum gününüzde bile ekstra bi şey yapmayı size layık görmeyecek kadar cimri.
aman aman . uzak durun

yol yakınken ayrıl
evet belki para yemek değil amacın
ama kimse kusura bakmasın toplumumuzda var olan hatta dünyada var olan bir görüş hesabı genelde erkek öder

doğum gününde ortak hesap ödeme nedir ya ? :)

hani arada sen ödersin normaldir hep karşı taraf olmaz karşıya ayıp ama öğrencisin ve karşı taraf çalışıyor bence yol ver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X