• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karısı yapacak adam öğrenci sevgilisinin içtiği bi fincan kahveyi ödetmez. Mezun olduğunda anlarsın sevgili olmana bile gerek yok, öğrenciyle bi yere gidince sen öğrencisin der insan kendi öder hesabı arkana bakmadan kaç.

merhaba arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle kafam o kadar dolu biraz da olsa rahatlamak için buraya yeni üye oldum 6 aydır devam eden bir ilişkim var sevgilim nasıl diyeyim özünde iyi biri ama biraz cimrilik yapıyor geçtiğimiz hafta doğum günümdü hiç bir şey yapmadı beraber kahve içtik sadece onu bile ortak ödedik yani görüşmelerimizde çok nadiren hesabı o öder 1-2 kere onun dışında hep beraber ben öğrenciyim o çalışıyor durumu da iyi amacım parasını yemek değil tabi ki bir hediye bile almamış bahaneler üretiyor birde benimle evlilik düşündüğünü söylüyor ama ben düğün yapmam diyor çok gereksiz masraflı olur diyor bir yandan mantıklı geliyor ama emin olamıyorum birde onu seviyorum o yüzden ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum bana biraz akıl verseniz :KK17:
Öğrencisin okuluna yoğunlaş.Hayatınızdaki,insan ilişkisi nedir bilmeyen,bir kıza sevdiği insana değer vermek,onun için sürprizler yapmak,önemli gününü önemsemek özenmek nedir bilmeyen,gelecekle ilgili hayallerde kızın fikrini sormadan kendisinin ne yapacağını söyleyeck kadar bencil olan,içilen bir kahvenin bile parasının hesabını yapıp ödemekten aciz erkek müsveddelerinden uzak durun.
Erkek arkadaşının sana hediye alması,yemeğe götürmesi....parasını yemek olmuyor.Parasını yemek olayını sen yanlış anlamışsın.Özünde iyi olmak ilişkiyi kurtarmıyor.

cimri adamı sevemem net. hadi diyelim yanlışlıkla sevdim yine de bağrıma taş basar koşarak uzaklaşırım. hayatta tahammül edemediğim şeylerden biridir cimrilik.

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize oturup konuşmayı düşünüyorum artık çözülmezse devamı gelmeyecek bende biliyorum

Arkana bile bakmadan kaç daha 6 ay olmuş iyice kaptırmadan kendini kaç!! ben cimriyim diye bas bas bağırıyor adam

Doğum günümden bir süre sonra içimi döktüm anlattım her şeyi yaptığı hareketin ne kadar kırıcı olduğunun farkına varmasını sağladım bana hak verdi ama diğer görüşmemizde baktım hiç bir şey yok abartılı yüksek maaliyetli bir şey istediğim de yoktu benim. çok kısa bir sürede sorunlarımız çoğaldı bunun üstüne ara verdik baktım yapamıyorum tamamen bitirdim bende

fazlaca yüz vermissinizki o yüzle düğün bile yapmam demiş ben size çok aşık olduğuna inanmıyorum bu çocuğun ? yumruğunu koyacaksiniz böyle masaya ben gelinligimide dugunumude istiyorum diceksiniz bakalım ne oluyor o güzel duyguları tatmak istemiyor musunuz çocuğun huyuna gitme cabasindasiniz diyelim istemiyorum dediniz kabul.. sonra evlenince konu acip beni bir yere goturmuyor ihtiyaclarimi karsilamiyor 3ün 5in hesabını yapıyor diye aglamayın çocuk normal değil hAyat müşterek ama bi erkek bu kadar inemez doğum günün ya birde...:duduk:

tam olarak okumadınız sanırım bitirdim diyorum ? @rosaliny

konu girisinde bahsetmezseniz tabi görmem ben burda tüm sayfaları okumuyorum başta belirtseniz daha hoş olurdu kafam karışık ne yapabilirim demişsiniz hakkınizda hayırlısi olsun ister devam edin ister ayrılın fikrimi söyledim gerisi size kalmış birsey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X