- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrencisin okuluna yoğunlaş.Hayatınızdaki,insan ilişkisi nedir bilmeyen,bir kıza sevdiği insana değer vermek,onun için sürprizler yapmak,önemli gününü önemsemek özenmek nedir bilmeyen,gelecekle ilgili hayallerde kızın fikrini sormadan kendisinin ne yapacağını söyleyeck kadar bencil olan,içilen bir kahvenin bile parasının hesabını yapıp ödemekten aciz erkek müsveddelerinden uzak durun.merhaba arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle kafam o kadar dolu biraz da olsa rahatlamak için buraya yeni üye oldum 6 aydır devam eden bir ilişkim var sevgilim nasıl diyeyim özünde iyi biri ama biraz cimrilik yapıyor geçtiğimiz hafta doğum günümdü hiç bir şey yapmadı beraber kahve içtik sadece onu bile ortak ödedik yani görüşmelerimizde çok nadiren hesabı o öder 1-2 kere onun dışında hep beraber ben öğrenciyim o çalışıyor durumu da iyi amacım parasını yemek değil tabi ki bir hediye bile almamış bahaneler üretiyor birde benimle evlilik düşündüğünü söylüyor ama ben düğün yapmam diyor çok gereksiz masraflı olur diyor bir yandan mantıklı geliyor ama emin olamıyorum birde onu seviyorum o yüzden ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum bana biraz akıl verseniz![]()
iyi yapmışsın öğrencisin adam çalışıyor kahve parasını ortak ödüyorsunuz ve Doğum gününde hiç bişey yapmıyor çekilecek dert değil bu zamana kadar iyi durmuşsunBitirdik kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim
En itici erkek tipi
Nasıl ayrıldın tam olarak anlatsan da dinlesekValla dayanmışım bende kendime şaşırdım açıkcası üzerimden resmen bir yük kalktı![]()
tam olarak okumadınız sanırım bitirdim diyorum ? @rosaliny