Kafam karışık

mahpeyker9346

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
8
2
1
32
Bundan 1 yıl önce benim gibi aynı şeyleri yaşamış yani boşanmış olan arkadaşımla tanıştım. Çoğu zaman sıkıntılar yaşadığımızda birbirimize destek olduk iyi geldik birbirimize fakat problem şu ki Bu arkadaşımın 2 yıllık yasak bi ilişkisi olduğunu öğrendim 1 hafta önce ve bu zamana kadar bu ilişkiyi gizlemek için birçok yalan söylemeye devam ediyor yaptığının gayet normal olduğunu düşünüyor ama bana göre kesinlikle yanlış bi durum SİZCE BEN BU DURUMDA NE YAPMALIYIM ? Arkadaşlığımı nasıl bitirebilirim ?

Açıkça söyleyerek; "içinde bulunduğun durum benim ahlak anlayışıma uymuyor, kendimi rahat hissedemiyorum" deyip mesafe koymak istediğinizi söyleyeceksiniz. Size karşı kullanabileceği bir kozu yoksa diyecek lafı olmaz biter gider zaten.

Açık açık konuşun.

Ben bunu söylediğimde kesinlikle bu arkadaşlığın bitmemesi için herşeyi yapacağını söylüyor ama ben bu günahın şahidi olmak istemiyorum

Amaç arkadaşlık bitirmekse kolay,görüşmek istemiyorum şu sebepten diyeceksin.
Ne kadar itiraz ederse etsin senin hayatın senin kararların.O nasıl evli biriyle ilişki yaşamayı kendine hak görüyorsa onunla görüşmemek de senin hakkın.

Oncelikle ilk konun aramiza hosgeldin. Sahis seni de ahlakszlga itiyorsa seni rahatsz ediyorsa yuzune bakmak mideni bulandiriyosa gozunu karart ne yasamis olursan ol bitir iliskini. Onun korkusu senin gammazlayacagin korkusu ondan istemiyor arkadasligini bitirmeyi. Sagda solda konusursan isleri ters gidecek. Seni sevdiginden degil.

Kestirip atmasan da uzaklaşabilirsin

anaokulu çocuğu değilsiniz ki benle oynamazsan ağlarım diye tepinsin,
seninle görüşmek istemiyorum, bitti gitti, ne yapar en fazla 2 trip atar gider.

Hoşbuldum teşekkür ederim duygularıma tamda tercüme oldunuz ewet bu ahlaksızlığı şirin göstermeye çabalıyor kesinlikle yapılacak tek şey bu arkadaşlığı bitirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…