- Konu Sahibi nuci
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum bu siteyi çok begeniyorum.ben yeni sözlendim:asigim: ama evlilik hakkında bazı karamsarlıklarım:1ninca: var.bana fikir verirmisiniz.şimdiden teşekkürler.:enbuyukkk:
mrb canım bende 21 yaşımda evlendim şimdi 23 e doğru gidiyorum ve öncelikle evlendiğim için ASLA pişman değilim kocişimi çok seviyorum işe gittiğinde bile onu çok özlüyorum (biz delideler gibi severek evlendikte:asigim:)neyse sende sevginden ve nişanlının sevgisinden bu çok önemli onunda hislerinden emin olman lazım.Bu devirde aşk yok diyenlere inanma BENCE onlar aşkı yaşamasını bilmeyen galiba şanssız insanlar için geçerli.evlendiğin zaman eşinle fikir ayrılığı gibi bir takım tatsız durumlar yaşayabilirsin bu ailesiyle ilgilide olabilir böyle durumlarda eşin illakide senin gibi düşünecek değil herkesin fikireri vardır ve birbirine tutucak diye şart yok ama.dışarıya karşı senin hep arkanda olmalı şimdiden nişanlınla bu konuyu konuşun biraz öncede okudum burdaki yeni evlenen arkadaşların sorunu eşlerinin aileleri ile anlaşamamak eşlerinin aşırı annne ve baba taraftarı olaması.çok kötü bir durum inş. böyle sorunlar yaşamazsınız.herşeyi en ince ayrıntısına kadar sor ninanlına istediklerini belirt emin olmadıkların konusunda iyice düşün bu dönem çok önemli.çokta ne olcak nasıl olcak diye kendini yıpratmamak gerekiyo akışına bırakmak gerekiyo biraz yaşayarak anlaşılıyo zaten.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN:Saruboceq: