kafam karışıkkk..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum bu siteyi çok begeniyorum.ben yeni sözlendim:asigim: ama evlilik hakkında bazı karamsarlıklarım:1ninca: var.bana fikir verirmisiniz.şimdiden teşekkürler.:enbuyukkk:

mrb canım bende 21 yaşımda evlendim şimdi 23 e doğru gidiyorum ve öncelikle evlendiğim için ASLA pişman değilim kocişimi çok seviyorum işe gittiğinde bile onu çok özlüyorum (biz delideler gibi severek evlendikte:asigim:)neyse sende sevginden ve nişanlının sevgisinden bu çok önemli onunda hislerinden emin olman lazım.Bu devirde aşk yok diyenlere inanma BENCE onlar aşkı yaşamasını bilmeyen galiba şanssız insanlar için geçerli.evlendiğin zaman eşinle fikir ayrılığı gibi bir takım tatsız durumlar yaşayabilirsin bu ailesiyle ilgilide olabilir böyle durumlarda eşin illakide senin gibi düşünecek değil herkesin fikireri vardır ve birbirine tutucak diye şart yok ama.dışarıya karşı senin hep arkanda olmalı şimdiden nişanlınla bu konuyu konuşun biraz öncede okudum burdaki yeni evlenen arkadaşların sorunu eşlerinin aileleri ile anlaşamamak eşlerinin aşırı annne ve baba taraftarı olaması.çok kötü bir durum inş. böyle sorunlar yaşamazsınız.herşeyi en ince ayrıntısına kadar sor ninanlına istediklerini belirt emin olmadıkların konusunda iyice düşün bu dönem çok önemli.çokta ne olcak nasıl olcak diye kendini yıpratmamak gerekiyo akışına bırakmak gerekiyo biraz yaşayarak anlaşılıyo zaten.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN:Saruboceq:

konustum defalarca konustum .evlendıkten sora çıkmam dısarı senin yanında olurum hep dıo .ama ben genede tatmın olmuyorum guven meselesı ewet.bıde bu yuzden defalarca kavga ettık ama o hala aynı tas aynı hamam..

canım ya benim eşimde evlenmeden önce gezmiş tozmuş yapmadığı şey kalmamışkaydirigubbakcemile3bişey sölicem yaş ta çok önemli erkeklerde ben evlendiğim zaman eşim 29 yaşındaydı dolayısıyla herşeyi yaşamış dışarı hevesi yoktu yani onun için hep benimledir kocişim biz herşeyi beraber yapmaktan büyük keyif alıyoruz bu kadar takma bence geçer biraz daha olgunlaştıkça düselir tatlım sende biras güven

benım nısamlımda 28 yasında gerçı evlenene kadar 29 30 olur. yeterınce doymus gece hayatına falan ama ben genede onun hareketlerınden tam tatmın olamıyorum...... ha bıde aılesıne fazla duskun degıl ınsallah degısmez evlendıkten sonra zaten aılede onun lafı geçıo aılesının bana zarar verebılcegını zannetmıyorum..... sımdılık bole :):)

bıde arkadas ortamı hep serserılerle dolu...hıc dogru duzgun arkadası yok .kendısıde soluyor zaten ..sözlumu eskı hayatına çekmelerınden korkuyorum benımıkıde bıraz meyıllı çunku:( annemde bu konuda işin çooook zor dıyo....[

bıde arkadas ortamı hep serserılerle dolu...hıc dogru duzgun arkadası yok .kendısıde soluyor zaten ..sözlumu eskı hayatına çekmelerınden korkuyorum benımıkıde bıraz meyıllı çunku:( annemde bu konuda işin çooook zor dıyo....[

anladım canım işte burda iş sana düşünüyo bi erkeği eve bağlamak gerekir erkek akşam olsun da evime gidiyim diye sabırsızlanmalı evlendikten snr o arkadaşlarıyla görüşeceğini zannetmiyorum görüşürsede güsel bi dille anlatırsın bak artık evliyiz onlar bekar sana güveniyorum falan dersin mutlu mesut yaşarsınız kaydirigubbakcemile5

sımdı gorusmesıne bısey demıyorum zaten....sorun aksamları dısarı çıkıp gec saate kadar dısarda kalması......evlendıkten sora ben onu eve baglarım :)

Iyi ya iste sozlenmissin, belki yakinda nisan olur
evlilige kadar size bir sureç verilecek, bu zaman içerisinde huylarini iyice ogrenmeye çalis
anlasabiliyormusunuz, aranizda saygi var mi, dialog varmi
davranislarina bakacaksin...
donem donem insan korku içinde oluyor evliligi dusununce...fakat guzel yanlari da var..
allah yardimcin olsun, zamanini iyi degerlendir.

tesekkur ederım arkadaslar fıkırlerınız için bıraz olsun rahatladı içim....hoscakalın hihoyyyt

Back
X