Kafam karışıyor ??

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
618
170
23
25
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben 20 yaşındayım pek bir bilgi sahibi değilim o yüzden size anlatmak istiyorum durumumu 1 senedir evliyiz Pcos olduğumu öğrendim kilom 53 prolaktınım 45 yüksek olduğunu söyledi doktorum ve bana dostinex verdi perşembe pazartesi olmak üzeri yarım yarım kullan dedi 2 tane tam hap bitti toplam ve alerji oldum birden doktorum çok düştüğünü o yüzden alerji yaptığını söyledi birden 0,82 ye düştü şaşırdım bu kadar kısa süre düşmesine. Ve ilacı kesti çocuk düşündüğümüz için Zoi max diye takvıye verdi 6 ay boyunca kullan eğer hamile kalmazsan gel dedi fakat ben Fransa’ya gelmeden önce son bir kez tekrar doktora gittim yumurtam büyüyor mu vs diye 13 gündür kullanıyordum o zaman ilacı ve bana yumurtan hamilelik boyutunda bir hafta kalır bu sende dedi eşim gelmemişti turkıye zaten ilaçların etkiseylede bir hafta sonra hemen adet oldum ama erken adet oldum adet günüme daha 10 gün vardı bu zaman diliminde hsg çektirdim herşey temiz eşim sperm testi verdi normalde 15 milyon olması getekirken eşimin 11 . 8 milyon çıktı ve morfolojisi %1 ileri hareklilik iste %32 doktorum kötü birley olmadığı sadece spremi biraz düşük bulduğunu ve eşimede progres plus diye bir takviye verdi onu kullanıyor bende bir buçuk aydır zoi max kullanıyorum gel gelelim bu aya en son adet tarıhım 29 Temmuz 13 ağustosta pik gördüm 14 ağustosta pik ama inanılmaz derece sağ kaşık ağrısı yaşadım gün boyunca bilmiyorum neden olduğunu ama değerlendirdim o günleri şimdi iste ara ara bu 3 4 gündür sol ayak altım yanıyor yani elime koyduğumda sıcaklık yok ama içten hissediyorum ve kaşık ağrılarım var ama özellikle çok özür dileyerek idrarımı yaptıktan 2 dakika sonra giriyor herhangi bir enfeksiyon koku gibi birşey yok ama gün içinde de kasıklarım arıyor 28 30 gün arası değişiyor sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi veya benim durumum zor mu hamile kalmak için bugün adetimin 28. Günü ve su gibi akıntım var

Son düzenleme:
??

Merhaba canm benimde pco var lanet birşey hiç bi şekilde geçmiyor düzgün tedaviside yok 1 buçuk yıllık evliyim mücadele ediyorum hsg çekildim bu ay şuan günüm geçiyor test yapmaya korkuyorum sürekli negatif olduğu için mor soğan kürünü dene bide ben hsg sonrası adet olayım hemen ona başlayım dedim de olmadı şuan halen daha adet göremedim bakalım eğer hamile olmazsam direkt soğan kürüne başlıycam umudunu yitirme her zmn olucak de

İnisitol öneriyorlar bende de pcos var bende 1 yıldır evliyim 2 tane düşüğüm var sağlıklı beslenmen lazım kilo sevmiyor bu hastalık sporun çok etkisi oluyor hamilelik testi yap bence varsa cikar

Merhaba bende pco yoktu ama 8 ay denememe rağmen çocuğum olmuyordu hsg den hemen sonra oldu. Günün kaç gün geçti bilmiyorum ama 3 geçmesi bile yeterli. Umudunu kaybetme test yap lütfen

Merhaba bende pco yoktu ama 8 ay denememe rağmen çocuğum olmuyordu hsg den hemen sonra oldu. Günün kaç gün geçti bilmiyorum ama 3 geçmesi bile yeterli. Umudunu kaybetme test yap lütfen
Merhaba canım şuan bana umut oldun resmen hsg bu ay çekildim şuan 5. Gün oldu adetim gecikeli test yapmaya korkuyorum pazartesiye kadar bekliycem Allah nasip ederse pazartesi sabahı test yapıp kan vericem

Merhaba canım şuan bana umut oldun resmen hsg bu ay çekildim şuan 5. Gün oldu adetim gecikeli test yapmaya korkuyorum pazartesiye kadar bekliycem Allah nasip ederse pazartesi sabahı test yapıp kan vericem
Ben 18 Haziran adet oldum 24 Haziran hsg çektirdim bir daha da adet olmadım adetim 3 gün geçtiğin de test yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum. Kalbim çok hızlı atıyordu hatta eşime kalbim çok hızlı dayanamıyorum kardiyolojiye gitmek istiyorum dedim bir baktım hamileyim. Umudunu kaybetme 5. Günde çok bence bende çok negatif test gördüm korkma. Ona göre dikkat et sen yine de ve sonuçu da lütfen söyle ben inanıyorum çok güzel sonuçlar alacaksın

Gebelik ihtimalim var demi ama belim aşırı ağırıyor benimde kalbim öyle o kdr hızlı atıyorki şimdi hsgden sonra illaki adet olurdum değilmi bu bi tesadüf değildir zaten bi yakınım da rüyasında beni görmüş hamileymişim bide o biraz beni umutlandırdı şuan inşallah dediğiniz gbi olur Allah razı olsun rabbim evladınızı size bağışlasın

Çok Afedersiniz ben ishal bile olmuştum midem bulanıyordu başım dönüyordu ve kalbim çok hızlı atıyordu ben de kendimi grip olmuş gibi düşündüm ishal de olunca Sonra yapay zekaya sordum meğersem bazı kadınlar da hamilelik belirtisinde ishal de varmış yükseklik korkum olmasına rağmen hamile olduğumu bilmeden Büyük bir lunaparka gidip hızlı trenlere yüksek salıncaklara her şeyi bindim çığlık çığlığa hatta en son böyle çok yüksek bir şey vardı eşim gel bin dedi yok beni öldürmek mi istiyorsun binemem diyip sen binmeye devam et ben alışverişe gidiyorum demiştim Ertesi akşam test yaptım ve silik çizgi çıktı şok olmuştum Hiç beklemeden hemen kan testi vermeye gittim siz nasıl bekliyorsunuz bilmiyorum hemen bence test alıp denemelisiniz

En fazla yine negatif görürsün ama pozitifse daha da mutlu olursun Allah’a tevekkül et ben kısır da olabilirim Allah’ım bu senin elinde üzülmeyeceğim senden gelen her şeye razıyım diye kabullendiğimde haberi aldım 27 yaşındayım doktor amh ın yaşına göre az Erken menopoza girme riskin var ekime kadar dene eğer çocuğun olmazsa tüp bebek yapacağız demişti hemen eşimde ben de vitaminlere başladık zaten o vitaminleri bitirmeden hamile kaldığımı söylendik Allah dilediğine dilediğini veriyor vermese de bir bildiği vardır diye hep dilimle söylüyordum kalbimle söylediğimde Rabbim bir evlat nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma alırsam.

Bilmiyorum içimde aynılarını yaşadığım için sana karşı bir umut var olumsuz bir şeyle karşılaşırsan bile asla üzülmeni istemiyorum kendimi suçlu hissederim umut vermiş gibi olurum aynısını yaşamış biri olarak sadece umudunu kaybetme inşallah sağlıklı bir bebek versin Rabbim sana

Amin canım Allah razı olsun pazartesi test yapıcam inş çıkar Sanada haber veririm

Çok afedersin dün bendede ishal vardı 2 gün karnımında geceleri sol tarafı çok ağırıyor sanki içimde bişey varmış gbi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…