Arkadaşlar merhaba öncelikle ben 20 yaşındayım pek bir bilgi sahibi değilim o yüzden size anlatmak istiyorum durumumu 1 senedir evliyiz Pcos olduğumu öğrendim kilom 53 prolaktınım 45 yüksek olduğunu söyledi doktorum ve bana dostinex verdi perşembe pazartesi olmak üzeri yarım yarım kullan dedi 2 tane tam hap bitti toplam ve alerji oldum birden doktorum çok düştüğünü o yüzden alerji yaptığını söyledi birden 0,82 ye düştü şaşırdım bu kadar kısa süre düşmesine. Ve ilacı kesti çocuk düşündüğümüz için Zoi max diye takvıye verdi 6 ay boyunca kullan eğer hamile kalmazsan gel dedi fakat ben Fransa’ya gelmeden önce son bir kez tekrar doktora gittim yumurtam büyüyor mu vs diye 13 gündür kullanıyordum o zaman ilacı ve bana yumurtan hamilelik boyutunda bir hafta kalır bu sende dedi eşim gelmemişti turkıye zaten ilaçların etkiseylede bir hafta sonra hemen adet oldum ama erken adet oldum adet günüme daha 10 gün vardı bu zaman diliminde hsg çektirdim herşey temiz eşim sperm testi verdi normalde 15 milyon olması getekirken eşimin 11 . 8 milyon çıktı ve morfolojisi %1 ileri hareklilik iste %32 doktorum kötü birley olmadığı sadece spremi biraz düşük bulduğunu ve eşimede progres plus diye bir takviye verdi onu kullanıyor bende bir buçuk aydır zoi max kullanıyorum gel gelelim bu aya en son adet tarıhım 29 Temmuz 13 ağustosta pik gördüm 14 ağustosta pik ama inanılmaz derece sağ kaşık ağrısı yaşadım gün boyunca bilmiyorum neden olduğunu ama değerlendirdim o günleri şimdi iste ara ara bu 3 4 gündür sol ayak altım yanıyor yani elime koyduğumda sıcaklık yok ama içten hissediyorum ve kaşık ağrılarım var ama özellikle çok özür dileyerek idrarımı yaptıktan 2 dakika sonra giriyor herhangi bir enfeksiyon koku gibi birşey yok ama gün içinde de kasıklarım arıyor 28 30 gün arası değişiyor sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi veya benim durumum zor mu hamile kalmak için bugün adetimin 28. Günü ve su gibi akıntım var