- 18 Nisan 2017
- 7
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi julietinkadehi
Selamlar benim uyeligim vardi ancak email adresimin calinmasi ve ardindan hesaplarimi kapatmamla zannediyorum ki buradaki hesabim da kapanmistir:) Ancak kafam cok karisik ve acilen cozmem gereken seyler var. O yuzden bir de size sorayim belki birlikte cozeriz diye dusundum ve bu konuyu actim.Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler :) Yaklaşık 7 ay önce okulda amfide birinin yanina oturdum.Kitabimi sordu,nereli oldugunu sordum derken tanismis olduk.Muhabbeti guzeldi inkar edemem.5 gun kadar sonra sinifin whatsapp grubunda konusurken bu arkadas bana "hey" yazdi . Ancak ben o an hem bana mi yazdi ortaya mi yazdi emin olamadigimdan hicbir sey yazmadim.Ama stalkladim tabii :) Numarasini ekledim ve whatsapp profilinde bir kizla fotografini gordum. Dedim ki cocukla tekrar konusmayayim sevgilisi falansa , aralarina girmis olurum, benim yuzumden huzurlari bozulur vs vs. Neyse tabii sonradan arkadas olduklarini ogrendim ama okulda bu cocuk bana selam verdigi zaman hep gormemis veya duymamis gibi yaptim. Ancak cok garip bir sey oluyor ve 200 kisilik amfide surekli bu cocukla goz goze geliyorum.Kapidan bakarak giriyor, ben kafami kaldiriyorum gayri ihtiyari gozlerini dikmis bakiyor. Rahatsiz edici bir bakis degil, hatta bir sure sonra eglenceli olmaya basladi bile. Arkadaslarimdan hakkinda bir seyler duyuyorum. Cok iyi bir cocuk vs derken benim duygular degisti. Ancak emin olamiyorum , cok riskli geliyor bana. Ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Konusabilecegim bir ortam yok. Arkadas grubu beni korkutuyor onunla artik iletisim kurma ihtimalim yok gibi. Gecen kantinde cok eski bir erkek arkadasimi gordum ,oturduk konusuyoruz. Kafami cevirdim ve bingo. Dik dik bakiyor. Hicbir sey olmamasindan sıkıldım artik. Baskalarina ayni mi bakiyor diye baktigimda bir sey fark edemedim. Biraz sessiz sakin bir tipim ama yine de beni fark etmesi hosuma gidiyor :) Ne yapmali ne etmeli acilen tavsiyelere ihtiyacim var. Bitsin istemiyorum ancak bu rutinden sıkıldım. O iletisim kurmak isterken ben hep kactim ve simdi de istiyorum sanirim.