kafam karisti ..bi bakarmisiniz!

gulfemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
101
0
46
Antalya
Ben 9haftalik Hamileyim ve devacit diye bir vitamin ,folik asit ve progeston diye düşük tehlikesi durumunda verilen bir ilaç bunları kullanıyorum .hic kanamam lekelenmem vs olmadı ama dr yinede verdi 1aydir kullanıyorum decaviti de 1ay kullanıyorum ..sizce gebwligin ilk döneminde bunları kullanmam dogrumu sizler ne yaptınız tecrubeliler bi bilgi verin .. bazı arkadaslar ilk dönemde alınmaması gerekiyor zararlı dedi karistim bi cevap verirseniz sevinirim şimdiden sağolun

folik asit:bebegin beyin gelişimi için
decavit: vitamin. progeston:yanılmıyosam kan ilacı.. neden düşük tehlikesi durumda verilsin ki bu ilaçlar.. normal bi hamilenin kullandıgı ilaçlar işte. nerden cıkardın anlamadım ki canım?? iç işte bebeginin beyin gelişimi ilerler.. ben içtim bu yazdıklarını fazlasını da içtim. o arkadaşlarında ezbere konuşmasın lütfen,hamileler içer bunları tabiki..

bende kan ilacı kullanıyorum folikasiti gebeliğimin başından beri kullanıyorum bence doktoruna güven ve düzenli kullan derim

Cokk cokk sağolun ..hiç aklımı bulandirmiyorum ve ilaclarimi düzenli olarak alıyorum bundan sonra ...her konusani dinlememek lazım çevremde herkes dr sanki...
Son bir soru folik asiti hergün ayni saatte mi atmak gerekir yada aç tok fark edermi ...

Merhaba cnm doktorun verdiyse güven ve kullan.Dediğin gibi çevredeki herkes doktor kesiliyo insanın başına
Ben folikasiti akşam yatmadan 1 saat önce falan içmeyi alışkanlık haline getirmiştim.Genellikle aynı saatlerde yattığım içinde yaklaşık olarak aynı saatlerde içmiş oluyordum.Ama doktor aynı saatte almalısın gibi birşey dememişti.

aldıgın saat birebir olmayabilir, aşagı yukarı aynı olursa iyi olur ama olmazsa da problem yok demişti dr'um. tok karna alman gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…