Kafam karisti hamile olabilirmiyim ??

nehiryldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
32
14
3
Arkadaslar yeni uyeyim size bi sorum olacak?

2 ocakta dusuk yaptim bebegim cok kucuktu 2-3 haftalikti .o zaman testte 2. Cizgi bayagi silikti.
Ama hala regl olmadim simdiye kadar ve gogus agrilarim cok siddetli. Bugun yeniden test yaptim ve belirgin bir sekilde 2 cizgi cikti. Yani teste gore hamileyim. Guvenilirlik acisindan 2 kez tekrarladim testi ve ikisindede positif.
Acaba onceden kalan hormonlardan kaynaklaniyor olabilir mi ?? Yani neredeyse 2 ay oluyor ve hormon degerlerinin dusmesi gerekmiuor mu ??

Doktordan randevu aldim 2 hafta sonraya verdiler ve nasil dayanirim meraktan bi hal oldum

Aile hekimine gidin kan testi yaptırn

Benimde 5 haftalıktı düşük oldu. Düşük olur olmaz kandaki beta hcg değeri anında düşmeye başlıyor. Bir iki gün içinde sıfırlanıyor. 2 ay geçmiş aradan. Eski gebelikle bir bağlantısı olduğunı düşünmüyorum.

Biraz arastirdim netten bende oyle gordum. Ama ilk hamilelik olunca tecrubesizlik oluyor biraZ ister istrmez tedirgin oluyor insan. InsaAllah oyledir. Bu arada sanada gecmis olsun :/

Teşekkür ederim.
Benim bu 4. Gebeliğim.
1 kürtaj
1 sağlıklı bebek
1 düşüğüm oldu

Şimdi yeniden hamileyim. Hepsini yaşadığım için az çok biliyorum nasıl bir süreç olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…