Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim benim kafamı karştırdılar şimdik ben 7ci ayı doldurmuş 8inci aya girmiş oluyorumu? olmuyorummu? ya eskiden ne güzel ay hesabı bilirdik bu hafta hesabıda nerden çıktı off ya(
arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim benim kafamı karştırdılar şimdik ben 7ci ayı doldurmuş 8inci aya girmiş oluyorumu? olmuyorummu? ya eskiden ne güzel ay hesabı bilirdik bu hafta hesabıda nerden çıktı off ya(
Halk arasinda 1 ayi 4 hafta hesapladigimiz icin 7 bitmis 8 in icinde oluyosun canim ama bakarsak her ay 4 hafta degil mesela subat 28 cekti bazi ay 30 bazisi 31 gun hesabina vurursak ayin tutmaz yine ve hamilelik bilindigi uzere 9 ay yani 36 hafta degil 10 ay yani 40 hafta suruyor o yuzden dr lerde hafta hesabi yapiyolar hesaplamasi kolay olsun diye ,umarim kafani daha cok karistirmamisimdirbu arada bebeginide hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
dudi sagol canım 8e girdik yani ama çok acı çekmeye başladım kolarımdan çok şikayetçiyim ellerimlen artık iş yapamaz hale geldim napçam bilmiyorum hep ağlıyorum artık(