Kafam karıştı / lutfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BU GUN TRANSFERIMIN 12. GUNU . DOKTORUN ISTEGI UZERINE BU GUN BETA HCG TESTI YAPTIRDIM. AZ EVVEL ARADIM SONUCU OGRENMEK ICIN DOKTORUM BANA '' KESIN BIŞEY SOYLEYEMIYORUM PAZARTESİ GÜNÜ TESTİNİ YENİLE DEDİ'' 10.GUN E2 VE P4 TESTLERİNE GÖRE HAMİLELİK TESTİN UYUŞMUYOR PAZARTESİ HAMİLELİK TESTİNİ YENİLE ANCAK P.TESI KESIN BIŞEY SOYLEYEBILIRIM DEDI... BEN BIŞEY ANLAMADIM BU IŞTESN. BAŞINA BOYLE BIŞEY GELEN VARMI ARKADAŞLAR.. BILGISI OLAN VARSA LUTFEN YARDIM EDIN...delikafadulden

canım kaç çımış ki değerin? banada 2 gün sonra tekrarla demişti doktorum ama değerim ikiye katlanmış mı diye kontrol amaçlıylı o....
e2 p4 değeriyle uyuşmaması ne demekmiş anlamadım

peki b HCG kaç çıkmış? birde ilaçlara devam dedimi?

değeri bende merak ettim
çünkü benim değerimde çok düşüktüCADIARZU

beta hcg degerımı defalarca sordum bır turlu soylemedı en son 5 in altında mı dedım 5 e yakın dedı.. 8 gunde e2-114 p4- 12 idi. 10. gun e2-210 p4-16 idi.

ilaclara devam dedı. e2 ve p4 degerlerıne gore kese oluşumunu anlayabılıyoruz dedı ve sende kese oluşmaya başlamış gorunuyor dedı ama hcg degerın duşuk - kesın bışey dıyemıyorum dedı -- noluyor anlamadın yaaa..

şimdi başka bir yerde daha beta hcg testı yaptırmaya gıdıcem.. bakalım orda sonuc ne cıkacak.. kafam karıştı.. varsa var yoksa yok degılmı bu olay...

inan benimde kafam karıştı kafamçokkarıştı bencede testi başka yerde tekrarlat hem bi açıklama yapması lazımdı değeri niye saklıyor ki klava: o dediğinide yeni duydum kese oluşumu filan :1shok:

Evet Duru bencede git herhangi bri hastaneye sana b-hcg sonucunu söylesinler.Aklında kalmasın en azından rakamı bilmiş olursun

DURU bencede başka bi hastanede testi tekrarla. anlaşılan doktorun sana çıkan rakamı söylemeye niyeti yok bi kesinlik olmadığı için.ama böyle karışık duygularla beklemek daha kötü

arkadaşlar başka bir hastanede kan verdım. saat 16:00 da belli olacak sonuç. umarım ıyı bır sonuc cıkar..

ınşallah senin için hayırlı pozitif bir sonuç çıkar arkadaşım...

hayat ne garip.. eşimde bende çocuğumuzun olmasını cok ıstıyorduk. çok dua ettım allahım yuzumuzu guldursun, bızede nasıp etsın dıye. dun gece dogru durust uyuyamadım heyecandan. sabahı zor ettım.. sabah hastaneye test yaptırmaya gıderken kendı kendıme güçlü ol dedim. sonucu negatifte olsa güçlü ol dedim kendi kendime. kısmetse olur dedım. sonra kan verdım eve geldım.. 2 saat gectı . negatif veya pozitif. 2 sonuctan birini duyacagım nasıl olsa dedım.. cesaretımı topladım. aradım doktoru .. dedıgım gıbı ya olumlu ya olumsuz bırınden bırını duyacaktım. 12 gun bekledım ve bitti işte sonuna geldım dedım. AMA DOKTOR BANA BELLİ DEĞİL DEDİ YAAAAA .. benneyaptımki

insallah hamilesindir haberleri bekliyoruz...

hakkında hayırlısı olur inşallah canım. Allaha emanet ol...

çok uyuz bi durumkafamçokkarıştı
ben de işte 13. gündeyim ama hiçbişi netlik kazanmadı...sositososito
adamlara göre bekle demesi kolay ama bize zormirmirmirmir
bu arada canını sıkma bakalım akşam ne çıkacak
belki onların makine bozuktur:umursamaz:

evet canım ınsan olumsuzda olsa ona alısmaya calısıyor bole belırsızlık cok kotu
pazartesıye kadar nasıl durabılırsınkı...ınsallah guzel haberını beklıyoruz canım...

duru umarım hamilesindir canım dua ediyorum heyecanla bekliyorum sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…