Kafam karıştı / lutfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazdıkarını okuyoruz.. ama sankı yenı bır sonuc almışsın gıbı yazmışsın pozıtıfken negatıf dıye. dur bakalım sen daha yarın testını yaptırmadan sakın uzme kendını. en azından pozıtıfı gordun mutllu ol bence. bebeklerını uzme ... ınşallah senınledırler.. bak bana benım degerım 2 den kucuk cıktı. pozıtıfı bıle goremedımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya yazıyom ya 26 olan 28 olmuş diyeeeeeeeeeeee:oklava:
yani 2 gün evvel 26 idi 2 gün sonra 28 olmuşlaelaelaelaelae

şimdi bu ne demek biliyonuz mu belki ben kürtaj olacam belki de ameliyat olacam

çünkü hamilelik oluşmuş ama beslenemiyo demek beslense oran katlanırdı

neyse beni boşverin de
durucum inan çok üzgünüm
inşallah bundan sonra olacak kavuşacan bebişlerine yaşın kaç

29 yaşındayım canım. 2. denemem.. ilk denemde 7. gun kanamam başladı bırdaha da durmadı. 10. gun doktor test yaptırdı malesef negatıftı.. ama hıc embrıyo donduramadık cunku yeterlı kalıtede degıllerdı. bu denememızde de 9 yumurtadan 4 tanesı yeterlı olgunluktaydı 3 tanesı dollendı ertesı gune 2 tanesı canlı kalabıldı. riske atmamak ıcın 2. gun transfer yapalım dedıler . transfer ıcın gıttıgımız gun 1 tanesı ıyı durumdaydı dıgerı hala 2 hucrelıydı. doktor annesının rahmını sever gelışır belkı dedı onuda transfer ettı. 12 gundur herşey yolunda gıdıyordu. aşermeye bıle başlamıştım. ustelık kanamam yok dıye cok mutluydum. eşıme de bana da bu sefer oldu gıbı gelıyordu ama olmadı..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

durucum çok üzüldüm hakkımızda hayırlı neyse o olsun ...inşallah bir dahaki sefere pozitifi bulucaksın bak bende ikinciye başlıycam....allah kalbimize göre versin bu mübarek aylarda rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....

eşim her sabah işe gıderken bebışlerını opup gıdıyordu. işten gelıncede hemen opuyordu bebışlerını. o kadar cok dua ettım kı allah ona baba olmayı nasıp etsın ınşallah dıye.. ama şımdı opecek bebışlerı yok dıye kahroluyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mapavrili inşallah canım ya... allah kısmet etsın.. ınşallah sen bu tedavınden pozıtıf sonucu alırsın...

eşim her sabah işe gıderken bebışlerını opup gıdıyordu. işten gelıncede hemen opuyordu bebışlerını. o kadar cok dua ettım kı allah ona baba olmayı nasıp etsın ınşallah dıye.. ama şımdı opecek bebışlerı yok dıye kahroluyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gözlerimden yaş geldi .........

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

12 günlük pembe bir rüyaydı... bitti şimdii.. nasıl gecer 12 gün diye sabırsızlanırken keşke bitmeseymış hıc gecmeseymış diyorum... 12 günlük pembe bir düş gördüm şimdi uyandım....:gitme: :gitme: :gitme:

sana hiç bişe diyemiyorum negatif sonucu aldığım zaman bende çok kötüydüm....ağlamaktan gözlerim şişmişti....ama ne çare yapıcak hiç bir şey yok dua etmekten başka.....zamanla yara kabuk bağlıyo canım rabbim sana sabır versin....bizde anne olucaz bir gün......toparlanki eşin de üzülmesin....baba olmayı okadar çok hakediyolarki.....

sana hiç bişe diyemiyorum negatif sonucu aldığım zaman bende çok kötüydüm....ağlamaktan gözlerim şişmişti....ama ne çare yapıcak hiç bir şey yok dua etmekten başka.....zamanla yara kabuk bağlıyo canım rabbim sana sabır versin....bizde anne olucaz bir gün......toparlanki eşin de üzülmesin....baba olmayı okadar çok hakediyolarki.....

zaten biz kadınlar için bu annelik olayı olmazsa olmaz ya istiklal ya ölüm
turkbayragi durumunda...kendimizden çok eşimizi mutlu etmek isteğimiz....çıldırıyoz onları baba yapmaya....ama inan ki gene dimdik olacaz ve savaşmaya devam edecez...siz ne güzel ağlıyorsunuz ama ben ağlayamıyorum...sinirlerim bozuk gülüyorumlaelaelaelaelae
yakında başımda huni,boynumda çalar saat elimde direksiyon sokakta görürlerse şaşmayınnnnlaelaelaelaelae
bu gidişle kafayı çizcemdelikafadulden

duru çok üzüldüm........
Allah daha fazla aratmasın canım.Bir an önce hamiş olup doğurursun inşallah..........

zaten biz kadınlar için bu annelik olayı olmazsa olmaz ya istiklal ya ölüm
turkbayragi durumunda...kendimizden çok eşimizi mutlu etmek isteğimiz....çıldırıyoz onları baba yapmaya....ama inan ki gene dimdik olacaz ve savaşmaya devam edecez...siz ne güzel ağlıyorsunuz ama ben ağlayamıyorum...sinirlerim bozuk gülüyorumlaelaelaelaelae
yakında başımda huni,boynumda çalar saat elimde direksiyon sokakta görürlerse şaşmayınnnnlaelaelaelaelae
bu gidişle kafayı çizcemdelikafadulden
kız ben sana ne diyim ...biz kadınlar böyleyiz ağlamaya hazırız...hele ben biri bişe söylesin başlarım ağlamaya...ama dediğin gibi dimdik durup çabalayıp bebeğimize kavuşucaz..sen napıyon değerlerin düşmüş heralde......inşallah bebişin sana sımsıkı tutunucak....canımmmmmmm.......

kız ben sana ne diyim ...biz kadınlar böyleyiz ağlamaya hazırız...hele ben biri bişe söylesin başlarım ağlamaya...ama dediğin gibi dimdik durup çabalayıp bebeğimize kavuşucaz..sen napıyon değerlerin düşmüş heralde......inşallah bebişin sana sımsıkı tutunucak....canımmmmmmm.......

kız anam ben ne yapim
makarna yaptım soslu kocam istedi napiym uğraşcak moralim yok kolay geldi makarna yapmak.ama sosperalla soslu yaptım....-tatlicadiarzu-
akşam film almış onu izliycez
anam şu rahatı beklerken yapsaydım belki bebişlerim tutunurduyasakkelime

merhaba şu anda çektiğin acının kelimelere sığmadığını biliyorum çünkü hem pozitif sonuç alıp bebeğimi kaybettim hemde negatif sonuç aldım her iki durumuda çok iyi biliyorum ama inanki bebeğini kaybetmek daha ağır basıyor negatiften sonra çok üzüldüm ama bebeğini senden koparıp almalarıdan iyidir inşallah üçüncüde başaracaksın bu ayki adetimle tedavime başlayacağız ben çok umutluyum inşallah her ikimizde üçncüde başaracağız

kız anam ben ne yapim
makarna yaptım soslu kocam istedi napiym uğraşcak moralim yok kolay geldi makarna yapmak.ama sosperalla soslu yaptım....-tatlicadiarzu-
akşam film almış onu izliycez
anam şu rahatı beklerken yapsaydım belki bebişlerim tutunurduyasakkelime
ohhhh afiyet olsun.....12 gün boyunca bu kadar rahat olsak tutunucak belki amaa nerde yok tuttumu tutmadımı....düşün dur ancak.....aslında ikinciyi yaptırıcam ama tek korktuğum yine olumsuz olursa nasıl üçüncüyü deneriz....maddi olarak kaldıramayız .....gerçi manevide yıkılıyoruz ama para olunca en azından bi umut deyip yaptırıyosun..ne olurdu sanki bedava yapsalarda herkez rahatça yaptırsa:lepi:

Back
X