Kafam karıştı ne yapacağım bilmiyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
o kadar zorluğa ragmen nısanlandık onun la ama sımdı sevgısnı gostermıyor işlerım yogun anla dıyor artık sevgiye acım bende aılesı bızımkılere soguk yaza dusunuyorlrdı dugunu hıc ses seda cıkmıyor sımdıden ayarlanması lazım ken acaba dıyorum pısman olurmuyum evlendkten sonra napacam ben kızlar bı akıl verın onceden her saat bası arayan ınsan nısan olunca gunde 1 kez anca konusur olduk konusma denmez aslında nerdesın ne yapıyorsun bıttı 5 dk bıle surmez oldu hiç mutlu değilim bişey varsa sole ıs ısten gecmeden bıtsın dıyorum yok dıyor offçok üzgünüm:benneyaptımki

yüzüğü takınca rahatlamış da olabilir ki bu büyük hata.. gerçekten iş yoğunluğu da olabilir.. bence yaza evlilik düşünüyorsanız beraber somut birşeyley yapmalısınız. ne bileyim gidip yer bakalım deyin gelinlik, eşya bakalım yavaştan falan deyin.. bir tepkisini ölçün..

erkeklerin çoğu böyle canım.evlendiğindede flört dönemindeki gibi aşkım canım cicim yapmıyor çoğu.o yüzden uzun vadeli ilişkiler ve evliliklerde hayal kırıklığı yaşıyoruz.
nişanlına sakin bi şekilde beklentilerini söyle.düğünle ilgili konuşmamaları soğuk davranışlarını bir sebebe bağlayabiliyor mu?
zaten beklentilerinle onun davranışları örtüşmüyorsa mutlu olmayacağın bir evliliği yapmanın bi manası yok..

canm szi kız tarafı olarak konuşun bence düğün işini ,onlardan beklemeyin .yani ailen konuşsun ki onlarda anlasın farkına varsın .sizin aranızda konuşmanızla olacak gibi durmuyor bence.allah hayırlısının versin

nişanlılık evresi insanların birbirlerini tanıma anlama evreleri
iyi gözlemle bacım...aman dikkat

Ne kadar zamandır birliktesiniz? Onu tanıyabildiğine emin misin? Gerçi emin olsan burda bu konuyu açmazdın.benneyaptımki
Nişanlılık dönemi bunun için işte canım. Onu iyice gözlemle. Baştan yeni bir düzene alışamamış olabilir, nişanlılık fikrine.
Zamanla yola gelmezse sen de ona göre kararını verirsin canım.
Hakkında hayırlısıa.s.

yol yakınken dıkkatli we cok düşün we karar wer bır an önce bı kaç ay sonra bile hersey için coko geç olabılır cnm
we emin ol ewlendıkten sonra daha da cok kotu olucak bence.............

nişandan dönmek,evlilikten dönmekten bin kat iyidir.çok iyi gözlemle sadece nişanlında değil ailesindede değişikler hissetmişsin.çok normal gelmedi bana bu durum cnma.s.

Canım hemen kötüye yorma belkide gerçekten işleri çok yoğun.Yüzyüze geldiğiniz birgün sen sor bakalım.Duruma göre karar verirsin.Hakkında hayırlısı olsun canım....

Bi oturup konuşmakta fayda var bence....eğer istemiyorsa seni de oyalamasın yaniii

canım seni istemedikleri içinmi ailesi senin ailene soguk davranıyo...fisfisfis
hemen acele etme evlilik için...
biraz zamana bırak herşeyi....
ona göre sende tavrını koyarsın...
nişanı bozmak evliliği bitirmekten daha kolaydır canım...
hakkınızda hayırlısı olsun...:teselli:

benm aılem ıstemıyordu benı yas farkı yuzunden ama sımdı onu cook sevıyorlar onun aılesının benden tarafı olumsuz bıseylerı yoktu kı ama bızımkılere karsı soguk benı 2 hafta bı arıyor hal hatır sormak ıcın ınsan gelınıne bunu yaparmı daha ıclı dıslı olmak gerekmezmı.3 sene oldu beraberlıgımız ozmnlar cok ıyıydı bana karsı nısandan sonra degıstyı sımardı kendısı de kabullenıyor zaten bole doya doya nısanlılıgmızı yasayamıyorum annem sorup duruyor neden soguk davranıyorlar dıye ben sasıp kalıyorum napacam ne edecem dıye . dugunden bahsettıgımde sımdı bunu konusmayalm dıyor ıslerım yogun suan dusunmeye fırsatım olmuyor dıye.ama ben ıstıyorum kı evımızın hayalını kuralım ıstıyorum nısanı bıtırmek gelıyor aklıma onu baskasıyla da dusunemıyorum suan onemsız gıbı gorunsede ıcınden cıkamayck hale gırdım kızlar hep dusunup duruyorum olan bana oluyor

İçerik nedeniyle”Ah erkekler “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

annem babamın evlilikten önceki halini anlattığında kulaklarıma inanamazdım evde sadece su,yemek,kumanda kelimelerini kullanan babam evlilikten önce inanılmaz sıcak kanlı sevecen ve ilgiliymiş.
ne demişler; erkekler kadınlarla değişmeyeceklerini umdukları için
kadınlarda erkeklerle değişeceklerini umdukları için evlenirlermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…