• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

Ruya66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
22
5
1
33
Nasıl başlasam baştan anlatam ben 2 eylülde regli oldum eşimle 15 eylül de birlikte olduk öteki adetim 27 sindeydi ama 5 gün geçti olmadım hamile mıyımdır yoksa stres falan midir 3 ünde randevum var ama korkuyorum deglsem iltihap falan kaptıysam kaşıntım var kaşınıp duruyor bölgem tatile gitmiştik çok temiz degldi odaları bi de iltihap falan regliyi geciktirir mi ki

Özel mesajdan idrar örneği verin bakalım :olamaz::KK48:

Yani imkansız odadan mikrop kapmanız.
Anca havuza çıplak girersiniz de öyle kaparsınız.

Bu adet dongusune gore değişir. Yani 21 günde olan var 24 günde olan var bu kişiden kişiye değişiyor. Örnek ayın 2 sinde başlamış 6 gün sürse eylül 8 de bitiyor. 24 gün sonra adet olsanız daha yarın olmanız lazım. Ama bu kadar kafa karışıklığı yaşamaktansa bi hamilelik testi al yap 5 6 tl filan yani.

Düzgünce soru soruyorum kabaca cevap vermenize gerek yok test yapmak istemedım randevu aldım zaten

Bunu Bnde biliyorum randevum var zaten hastanede sadece fikir almak kafamı rahatlatmak istedim saçma yorumlarınız size kalsın

Bu adet dongusune gore değişir. Yani 21 günde olan var 24 günde olan var bu kişiden kişiye değişiyor. Örnek ayın 2 sinde başlamış 6 gün sürse eylül 8 de bitiyor. 24 gün sonra adet olsanız daha yarın olmanız lazım. Ama bu kadar kafa karışıklığı yaşamaktansa bi hamilelik testi al yap 5 6 tl filan yani.
Telefonumda uygulama var sayıyor o bnm yerime hiçte şaşmadı 1 senedir

Eğer enfeksiyon varsa; gecikme olabilir tabi. Stres, mevsimsel değişiklik filan da gecikmeye sebep olabiliyor.
Yalnız yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz; gebe olma ihtimalinde çok yüksek canım.
Başka bir belirtin yok mu?

Grip olduğum için koku alamıyorum reglide olmadığım için sıcak basıyor göğüslerim şişti açıyor reglideki gibi

Grip olduğum için koku alamıyorum reglide olmadığım için sıcak basıyor göğüslerim şişti açıyor reglideki gibi
En iyisi kan tahlili canım. Regl ve hamilelik belirtileri çok karışıyor.
Hayırlısı neyse o olsun, senin için.

Kaşıntı nin sebebi mantardir zannedersem ama doktor daha iyi bilir.
Havuza denize girdiginde islak mayo ya da bikiniyle oturma altını degistir yedek bikinin olsun
Her tuvaletten sonra yani idrarini yaptiktan sonra vajinani suyla dangur sungur yikama
Gunluk ped kullanma
Vajinal dus yapma.
Antibiyotik mumkun mertebe kullanmamaya calis antibiyotik vajinal mantara sebep olabiliyor
Orana parfum vs bilmemne sıkma.
Ben yakin zamanda doktora gittim. Gercekten deneyimli bir doktor ayni zamanda tup bebek uzmani. Kendisi bana bazi hastalarinin piyasadaki butun mantar ilaclarini falan kullandigini soyledi akıntı nin spesifik birsey oldugunu,kimi kadında az kimisinde cok olabildiğini olusan kokunun beklemekten oldugunu soyledi.
Bana onceki doktor enfeksiyon var demisti ,krem,hap,kalcadan igne,vajinal fitil kullandirmisti. Sonra arkasindan tekrarlamasin deyipte bir daha ilac vermisti. 1 ay gecti adetim gecikti ve gittim tekrardan bana ayni ilaci vermisti bende hemen doktora gittim,suphelenip cunku 1 ay nerdeyse bu ilaclari kullanmisim ne enfeksiyonu yani? bende hicbir problem olmadigini ne mantar ne enfeksiyon vs soyledi. Zaten vajinal.muayne ile enfeksiyon anlaşılmıyormus bunu internette okudum.
Oyle odadan falan mikrop kapman biraz zor bir ihtimal gibi .
Adet stresten gecikmis olabilir ya da mevsim dönüşünden kaynakli olabilir
Ben gercekten gunluk ped kullanmayi biraktim koku moku kalmadi. Benim verebilcegim tavsiyeler bunlar
Birde adet zamanlarinda adet bittikten sonra pedlerden dolayi mantar olabiliyor havasız nemli kaldigi icin
Mantar nemi sever.

Ama ben babamı kaybettiğimde çok stres yaptım o zmn bile bu kadar geçikmedi deglim mantardan regli geçikir mı ki

Müneccimlik sanırım burada beklenen.
Ancak kimse sizin yumurtalama döneminizi bilemeyeceğinden dolayı bu sorunun yanıtını doktorda aramanız lazım.
En basiti, bir test alıp yapmanız zaten kuşkularınızı yüksek oranda cevaplayacaktır.

Kaşıntı konusuna gelince, kaşınma bir çok nedenden olabilir.
Doktora gidecek olmanız doğru bir davranış.
Mantar olabilir, illa enfeksiyon olması gerekmiyor.
Netice olarak, en doğru davranış doktora gitmek ve alınacak en doğru cevapta doktordan olacaktır.

Hiç bişey degl yazımı okumadın herhalde zaten doktordan randevum var sadece kafam o zmna kadar rahatlasın diye sadece muhabbet fikirleriniz size kalsın doktorun iyi bileceğini zaten Bnde biliyorum

Back
X