- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de. Yani burda farklı yorum yapanlar mutlaka olacaktır fakat siz sadece flört etmek için cikmamissiniz yola sizin amacınız evlenmek. O yüzden ciddi bir yola girmeden fazla yakinlasmayin. Bu benim fikrim.
Geçenlerde bu konuda ki yorumları okumuştum sevişmeden evlenip evlenmeyecegine nasıl karar vereceksin diyen de olmuştu. Diyorum ya herkesin kendi görüşü. Siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.
İnanın smacım evlilik değil . Sadece ailelerin dahil olduğu bir şeyi ilk defa yaşıyorum ve hangi aşama doğru bilmiyorum . Bu nedenle fikir istiyorumÖpüşmenin zamanı olmaz, anlık ve duygusal bir meseledir. İlk buluşmada bile olabilir. Bunun doğrusu ya da yanlışı insandan insana değişir.
Ancak gelecek planları daha mantığa dayalı, zaman gerektiren işlerdir. O yüzden 2 hafta öpüşmek için erken olmayabilir ama evlilik düşünmek için tabi ki erkendir. Tanımadığınız insanla nasıl evlilik konuşulabilir? Bir de duygusal olarak pek bir şey hissediyor değilsiniz, neden böyle bir beklenti içindesiniz? Önce karşınızdaki kimmiş, nasıl biriymiş, ona yoğunlaşın. Evlilik için ilişkinin epey bir level atlaması gerekir, siz daha karakteri yeni açıp oyuna girmişsiniz. =)
Şimdi ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorumBana göre ailelerin tanıştırdığı bir durum olduğu için bunun adı görücü usuludur.
Ve ben olsam elini bile tutmazdim. Öpmeye zaten teşebbüs bile edemez.
Bana kendini geleceği planlarını ,evlenmek için ne yapacağını , birikiminin bunları anlatmalı.
Evcilik oynamak için görmediniz oraya.
Uyarsa devam edersiniz , uymazsa biter.
Şimdi ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum
Çok teşekkür ederim. Çok güzel bir cevap olduKomusacaksiniz, ben böyle hızlı ilerlemek istemiyorum, emin adımlarla hareket etmek istiyorum.
Ve ayrıca lütfen ilişkiyi onun kollarına bırakmayın.
Yani beyefendinin duyguları iyilesince evlilik tarihini imza atması değil sizin bunu yapmanız gerekiyor.
Siz demelisiniz. dur bakalım daha erken evlilik kararı için. Siz demelisiniz biz sevgili değiliz dolayısıyla istemiyorum bu tur munasebetler diye.
Bir başkasını düşünmemek için geleceğinizi yanlış imza atmayin
HaklısınızBana adamdan ziyade siz daha tuhaf geldiniz.
Isterseniz ilk gun birliktelik yaşayın, bu sizin bileceğiniz iş.
Ama meraklısı olmadığınız halde, hatta istekli olmadığınız halde kapatırmış gidiyorsunuz.
Neden ki? Elele tutuşmak istiyorsanız, adandan hoşlandıysanız, siz de istiyorsanız tamam da viraz cevre baskisi ile gorusmeye devam etmissiniz, daha kafanızda netleşmeden de sevgili moduna geçmişsiniz.
Bilemedim.
1.5 yila evlilik onu ağzından çıkmış bir zaman dilimi ise, ben diğerlerini sormazdım. 2-3 ay görüşür, o zaman açardım mevzuyu.
Öpüşmek için erken değil.geleceği konuşmak için erken.acele etme ve sıkıştırma bunaltma adamıGünaydınlar:)
Ben nasıl davranmam , ne düşüneceğimi bilemediğimden sizlerden akıl almaya ve tecrübelerinizden yararlanmaya geldim.
Öncelikle ben 29 yaşındayım o da 36 .
Sürüncemede ne olduğu belli olmayan bir ilişkiye benzeyen bir şeyden yeni yeni çıkmışken , 2 hafta önce aileler aracılığı birisi ile tanıştırıldım. Tip olarak vs idare eder diye düşünürken , çevremdeki herkesin çocuğu fazlası ile beğendi.
Ben ilk gün bir şey hissetmedim ama hoşlanmış. 2. Görüşmeyi ayarladı derken 3 4 derken toplamda 2 hafta da 6 kere görüştük. Arkadaşlarımın gazı ile de onun gibi hoşlanmasam da yanında vakit geçirmek için çabaladım.
Bu görüşmelerde el ele tutuşma noktasına geldik , hatta yanağımdan falan öperken dün dudağımdan öpmek istedi. Ben geri kaçtım sonra bi ara kenarından yine öptü .
Ancak gelecek için genel fikirler varken örneğin 1 buçuk yıla evlenmek istiyorum gibi ama bana bilmem kaç ay sonra nişan yapalım vs gibi cümleler kurmuyor.
Bu düşüncemi ona da güzel cümleler ile ilettim. Bana tanışalı daha 2 hafta oldu. İçinden gelmeden böyle cümleler kursam seni kandırmış olmaz mıyım dedi ? Ancak sana bir şeyler hissettiğim doğru dedi.
Şimdi kızlar 2 hafta öpüşmek için erken değil ama geleceği düşünmek için erken . Bu mantıklı bi cevap mı ? Ben ne yapacağımı bilemedim. Sizlerin kapısını çaldım
Klasik evlilikten kaçan bir erkek cümlesi bu herşey için erken ama öpüşmek olabilir ,ama şu doğru kısa zamanda iyice tanımadan evlilik kararı doğru değil ,evlilik kolay bir şey değil çok iyi tanımak sevmek ailesini iyi tanımak gerekli ,yoksa olsun bitsin aman bir an önce evleneyim gibi konuya yaklaşmakta yanlış ,anladığım siz evlilik yapmak istiyorsunuz ama o 2 hafta daha çok erken diyor kafa yapınıza uymayan beklentileriniz aynı olmayan bir kişiyse yol verin gitsin .Günaydınlar:)
Ben nasıl davranmam , ne düşüneceğimi bilemediğimden sizlerden akıl almaya ve tecrübelerinizden yararlanmaya geldim.
Sürüncemede ne olduğu belli olmayan bir ilişkiye benzeyen bir şeyden yeni yeni çıkmışken , 2 hafta önce aileler aracılığı birisi ile tanıştırıldım. Tip olarak vs idare eder diye düşünürken , çevremdeki herkesin çocuğu fazlası ile beğendi.
Ben ilk gün bir şey hissetmedim ama hoşlanmış. 2. Görüşmeyi ayarladı derken 3 4 derken toplamda 2 hafta da 6 kere görüştük. Arkadaşlarımın gazı ile de onun gibi hoşlanmasam da yanında vakit geçirmek için çabaladım.
Bu görüşmelerde el ele tutuşma noktasına geldik , hatta yanağımdan falan öperken dün dudağımdan öpmek istedi. Ben geri kaçtım sonra bi ara kenarından yine öptü .
Ancak gelecek için genel fikirler varken örneğin 1 buçuk yıla evlenmek istiyorum gibi ama bana bilmem kaç ay sonra nişan yapalım vs gibi cümleler kurmuyor.
Bu düşüncemi ona da güzel cümleler ile ilettim. Bana tanışalı daha 2 hafta oldu. İçinden gelmeden böyle cümleler kursam seni kandırmış olmaz mıyım dedi ? Ancak sana bir şeyler hissettiğim doğru dedi.
Şimdi kızlar 2 hafta öpüşmek için erken değil ama geleceği düşünmek için erken . Bu mantıklı bi cevap mı ? Ben ne yapacağımı bilemedim. Sizlerin kapısını çaldım
Adam bu kızla ailesini araya sokup "görücü usulü " tanışmamış olsa kesinlikle sizin fikrinize katılıyorum.Adam evlilige kendini hazır hissetmiyor ise ve uzun bir flört dönemi yaşamak istiyorsa kendi sosyal çevresinden bir kızla tanışıp uzun uzadıya gönlünce ilişkisini yaşayabilir.Aşın artık bunları ya
Ben sevgilimle ilk buluştuğumda öpüştüm ne oldu beni hafif kız mı sandı?
Yok öyle birşey
Bu kafanızda uydurduğunuz varsayımlar
O an içinden gelmiş öpmüş adam
Evet 2 hafta evlilik düşünmek için çok erken
Evlilik evlilik diye baskı yaparsan adam kaçar
Daha tanımadan etmeden adamla evlenmek mi istiyorsun?
Madem muhafazakar birisin o zaman söyle ben yakınlaşma için erken buluyorum bu zamanı biraz daha vakit geçirelim de
Evlilik olayını karıştırma
Evet 2 haftada öpüşmek ister ama evlenmek istemez adam doğal yani
Kesinlikle ayrılmalısın. Henüz tam snlamıyla ilişkiye bsşlamamışken öpmek de ne demek. Ayrıca sileler tarafından tanıştırılmışsınız. Daha ciddi olmalıydı.Günaydınlar:)
Görücü usulü olması kafa karıştırıcı evetAdam bu kızla ailesini araya sokup "görücü usulü " tanışmamış olsa kesinlikle sizin fikrinize katılıyorum.Adam evlilige kendini hazır hissetmiyor ise ve uzun bir flört dönemi yaşamak istiyorsa kendi sosyal çevresinden bir kızla tanışıp uzun uzadıya gönlünce ilişkisini yaşayabilir.