kafam karıştı?

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
Allah bir kapıyı kapatınca diğerini açarmış şimdi daha iyi anlıyorum..
buraya yazmıştım derdimi terk edildiğimi..ben hala üzülürken karşıma 2 kişi cıktı ..
faceden mesaj geldi bir şekilde kendimi birisiyle konuşurken buldum kaderi benim gibi 4 yıllık nişanlısından ayrılmış..normal arkadaş gibi konuştuk dertleştik de diyebilirim.
bir diğeri ise annesi geldi biz seni 2 yıldır istiyoruz ama nişanlıydın bozulmuş yine geldik bi bakalım dedik dedi teyze.anlattı oğlunu gitti.

bunlar 3 günde falan oldu.

netten tanıştığım gelip senle konuşmak isterim eğer istersen dedi farklı şehirde.diğeri de annesi bi görüşün dedi..bian şaşırdım ben üzülürken hala eskiyi düşünürken o köye gittiğimde neler olacak diye düşünürken bunlar geldi başıma..

bu durumda birisyle görüşmek doğru mu yanlış mı bilmiyorum.yani bu durum normal mi? hata yapmak istemiyorum.üzülmek asla..fikirlerinizi merak ediyorum.

görüşürsen ne kaybedersin

içlerinden biri hayatının aşkı olabilir :34:

görüşürsen ne kaybedersin

içlerinden biri hayatının aşkı olabilir :34:

haklı olablirisn belki ama ya yine üzülürsem korku war.bir de bir ay olmadı ayrılık.hemen görüşmem yanlış olmaz demi?görüşürsem netten tanıştığım kişiyle görüşürüm çünkü önce onunla arkadaşça da olsa sohbet ettim ikisiyle aynı anda görüşmem

önceki konularından hatırladığım kadarıya ilişkin kötü bitmişti
hani geri dönüşü olabilir diyosan sen bilirsin
ama yok biten bitti diyosan neyi bekliceksin?

hangisiyle görüşeceğin senin tercihin tabi
üzülürmüsün onuda bilemem

şu hayatta herşey insanlar için
sen doğru olanı yaparsın karşındaki yanlış olanı
sonuçta üzülebilirsin
evlendikten sonrası içinde geçerli ama bunlar
evliliktede yanlış adımlar atılabilir ve çiftler karşılıklı birbirini üzebilir
üzülürmüyüm korkusuyla hayat geçmez

ne güzel çok sevindim senin adına eski konularını da
az çok biliyorum çok üzülmüştüm sana
ama şimdi ne güzel Allah 2 nasip çıkarmış karşına:nazar:
inşallah hakkında hayırlısı olsun

çok haklısın
evet kötü bitti
geri dönüşü olur mu bilmiyorum çünkü aynı okuldayız.ama dönse de ben olmayacağım tuttuğum elin bırakılmasından üzülenin hep ben olmasından bıktım.
kararlı olmam lazım bu konuda
istemezse gitmezdi ama gitti

kafam karıştığı için sizlere sordum çünkü beklemediğim anda oldu anlayamadım bile.

çok haklısın
evet kötü bitti
geri dönüşü olur mu bilmiyorum çünkü aynı okuldayız.ama dönse de ben olmayacağım tuttuğum elin bırakılmasından üzülenin hep ben olmasından bıktım.
kararlı olmam lazım bu konuda
istemezse gitmezdi ama gitti

kafam karıştığı için sizlere sordum çünkü beklemediğim anda oldu anlayamadım bile

ne güzel çok sevindim senin adına eski konularını da
az çok biliyorum çok üzülmüştüm sana
ama şimdi ne güzel Allah 2 nasip çıkarmış karşına:nazar:
inşallah hakkında hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim canım. böyle aniden mi olur böyle şeyler bilemedim..

sanki böyle yas tutmam gerekiyormuş gibi geliyor ama değmeyen insana biliyorum..oyy kafam karışık
:S:50:

sanki böyle yas tutmam gerekiyormuş gibi geliyor ama değmeyen insana biliyorum..oyy kafam karışık

seni üzen biri için yas tutmam gerekir diye kendini kısıtlama boşver hayat akıp gidiyo..arkadaşların dediği gibi belkide birisi hayatının aşkıdır..değilsede hiç birşey kaybetmezsin..bak ne kadar kıymetli olduğunu gör millet kuyruğa girmiş :27: seni bırakan eli de tekrar kabul etme..

bak sende yazmışsın canım değmeyen biri için üzülmeye ne gerek var
sünger çek geçmişe biliyorum kendimden unutması zor oluyor ama
yapmalıyız bunu
senin hissetiklerin önemli kafanı karıştıran ne var mesela
tekrar ona dönmek gibi mi yada hala seviyor musun _??

bence acele etme canım bi süre görüşmektense facete yada telle falan konuş sonra iyice düşün karar ver ve içinden geleni yap

seni üzen biri için yas tutmam gerekir diye kendini kısıtlama boşver hayat akıp gidiyo..arkadaşların dediği gibi belkide birisi hayatının aşkıdır..değilsede hiç birşey kaybetmezsin..bak ne kadar kıymetli olduğunu gör millet kuyruğa girmiş :27: seni bırakan eli de tekrar kabul etme..

evet beni bırakan eli kabul etmicem.ben değerimi bilmezsem kimse bilmiyor.aklıma geçirdiğim güzel günler gelmese daha kararlıyım ama ..

netten tanıştığım aklı başında birisine benziyor ama bilemem tabiki.aramızda 6 yaş var bu sıkıntı olur mu diye düşündüm :S ben netten konuşmak tuhaf dediğimde gelirim konuşalım bi kahve içelim eğer istersen dedi.aramızda 6 saatlik yol var yaklaşık.telefonumu istedi zar zor vermedim.tamam sen isteyince konuşuruz dedi.

ne bilim işte öyle tuhaf şeyler yaşıyorum anlayamadığım..

evet beni bırakan eli kabul etmicem.ben değerimi bilmezsem kimse bilmiyor.aklıma geçirdiğim güzel günler gelmese daha kararlıyım ama ..

netten tanıştığım aklı başında birisine benziyor ama bilemem tabiki.aramızda 6 yaş var bu sıkıntı olur mu diye düşündüm :S ben netten konuşmak tuhaf dediğimde gelirim konuşalım bi kahve içelim eğer istersen dedi.aramızda 6 saatlik yol var yaklaşık.telefonumu istedi zar zor vermedim.tamam sen isteyince konuşuruz dedi.

ne bilim işte öyle tuhaf şeyler yaşıyorum anlayamadığım..

netten tanışma muhabbeti biraz garip oluyo haklısın..ama bende şu anki erkek arkadaşımla netten tanıştım..Allaha bin şükür iyikide tanışmışım diyorum evlenmeyi düşünüyoruz..yani aşk bu nerden geliceği belli olmaz..ha sokakta tanışmışsın ha nette..ama tabi dikkatli olmakta da fayda var =)

bak sende yazmışsın canım değmeyen biri için üzülmeye ne gerek var
sünger çek geçmişe biliyorum kendimden unutması zor oluyor ama
yapmalıyız bunu
senin hissetiklerin önemli kafanı karıştıran ne var mesela
tekrar ona dönmek gibi mi yada hala seviyor musun _??

işte kafa karışıklığımı da pek anlayamıyorum
hala seviyor muyum bilmiyorum onu gördüğüm zaman anlarım..ama buaralar özlemediğim kesin.
ona dönmek içimde bi yerde küçük de olsa olabilir diyor ama mantığım kabul etmiyor dönmicem canımı cok acıttı okuduysan bilirisin yani haketmedim
mantıklı düşününce onun bana uygun olmadığını anlayabiliyorum..

bence acele etme canım bi süre görüşmektense facete yada telle falan konuş sonra iyice düşün karar ver ve içinden geleni yap

aslında ben de seninn gibi düşünüyorum eylülde gideceğim gitmeden görüşmek isterim dedi o yüzden..

içimden geleni değil doğru olanı yapmak istiyorum aslında korkuyorum üzülmek istemiyorum..

netten tanışma muhabbeti biraz garip oluyo haklısın..ama bende şu anki erkek arkadaşımla netten tanıştım..Allaha bin şükür iyikide tanışmışım diyorum evlenmeyi düşünüyoruz..yani aşk bu nerden geliceği belli olmaz..ha sokakta tanışmışsın ha nette..ama tabi dikkatli olmakta da fayda var =)

çok sevindim :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inş..
nasıl dikkatli olmalıyım önerilerin var mı:)

aslında ben de seninn gibi düşünüyorum eylülde gideceğim gitmeden görüşmek isterim dedi o yüzden..

içimden geleni değil doğru olanı yapmak istiyorum aslında korkuyorum üzülmek istemiyorum..

bazen hislerimiz en doğrusu oluyo canım. ama mantıklı karar vermek için kesinlikle zamana ihtiyacın var çünkü karmakarışıksın bi hataya daha dayanamazsın bekle biraz daha acele etme bol bol düşün

işte kafa karışıklığımı da pek anlayamıyorum
hala seviyor muyum bilmiyorum onu gördüğüm zaman anlarım..ama buaralar özlemediğim kesin.
ona dönmek içimde bi yerde küçük de olsa olabilir diyor ama mantığım kabul etmiyor dönmicem canımı cok acıttı okuduysan bilirisin yani haketmedim
mantıklı düşününce onun bana uygun olmadığını anlayabiliyorum..

tatlım yazdıklarından küçükte olsa bir ümit gördüm
bana kalırsa sen biraz daha kafanı toparla bir başkasıyla
görüşmen hem sana hemde görüştüğün kişiye zararı olur

bazen hislerimiz en doğrusu oluyo canım. ama mantıklı karar vermek için kesinlikle zamana ihtiyacın var çünkü karmakarışıksın bi hataya daha dayanamazsın bekle biraz daha acele etme bol bol düşün

düşünüyorum da işte karar veremiyorum..görüşürsek illa bir şey olcak hali de yok ama bilemedim işte.

Back
X