Beraber büyüdüğüm bi erkek arkadaşım var 4 aydır ciddi düşünüyoruz bana benimle olursan canın yanar demişti anlatamam dedi geçiştirdi. İsteme yapalım dedikten bir gün sonra benimle olduğun sürece canın yanacak dedi herşeye varım dedim sonra alışamadım ısınamadım dedi gitti ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Kaç yaşındasın.Böyle hayati bi kararda,sana açıklama yapmayan insana nasıl olur da herşeye varım diyorsun.Aklını mı yedin.Çocuk oyuncağı mı.Gözün kapalı gidiyorsun.Beraber büyüdüğüm bi erkek arkadaşım var 4 aydır ciddi düşünüyoruz bana benimle olursan canın yanar demişti anlatamam dedi geçiştirdi. İsteme yapalım dedikten bir gün sonra benimle olduğun sürece canın yanacak dedi herşeye varım dedim sonra alışamadım ısınamadım dedi gitti ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Şu olayı hiç anlamam zaten benle olursan canın yanar, sorun sende değil bende falan filan... kendini yıpratma bence adamın çokta evlilik gbi derdi Yok çünkü, macera ağrıyo kendine... yaaa seven adam benle olursan canın yanar demez senin canını yakacak sorunları ortadan kaldırmanın peşine düşer zaten... arkadaş birkaç kızı dolaşıp gelsin havasını alsın sana geri dönecektir eminim.Beraber büyüdüğüm bi erkek arkadaşım var 4 aydır ciddi düşünüyoruz bana benimle olursan canın yanar demişti anlatamam dedi geçiştirdi. İsteme yapalım dedikten bir gün sonra benimle olduğun sürece canın yanacak dedi herşeye varım dedim sonra alışamadım ısınamadım dedi gitti ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
adam seni kurtarmaya çalışıyor..daha ne yapsın.Beraber büyüdüğüm bi erkek arkadaşım var 4 aydır ciddi düşünüyoruz bana benimle olursan canın yanar demişti anlatamam dedi geçiştirdi. İsteme yapalım dedikten bir gün sonra benimle olduğun sürece canın yanacak dedi herşeye varım dedim sonra alışamadım ısınamadım dedi gitti ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Sanirim suan bicirik kizlarimiz pembe koltuklari mavi perdeleri olsun ve mutfaklarinda yeni cici oyuncaklari pardon tabaklariyla kocislerine sunumlarcaaa hazirlamak istiyorlar.Herşeye varmışmış... Kolay öyle söylemesi. Bu kadar ķörleşmeyin. Evlilik için hayatınızı mahvetmeyin. Ne sanıyorsun evliliği çok merak ediyorum. Evleneyimde nasıl olursa olsun bu mu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?