Kafam karıştı

kardeloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
17
4
88
Beraber büyüdüğüm bi erkek arkadaşım var 4 aydır ciddi düşünüyoruz bana benimle olursan canın yanar demişti anlatamam dedi geçiştirdi. İsteme yapalım dedikten bir gün sonra benimle olduğun sürece canın yanacak dedi herşeye varım dedim sonra alışamadım ısınamadım dedi gitti ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

bence onun kafası karışık
bidaha dönerse kabul etme canın yanacak diye zırvalıyosa sürekli vardır bişey bunda.

Ona bir daha yaklaşma derim. sonuçta iki ihtimal var.dedigi bahaneyse zaten seni istemiyor ya da dengesiz demektir.dogruysa da canın yanarmıs işte uzak durmakta fayda var.bu tarz konuşan insanlardan uzak duracaksin zaten

Çok kafa yoracak birşey yok bence.
Adam belli ki evliliğe hazır değil, hayatı çalkantılı da olabilir.
Bilemezsin ve sürekli sana "canın yanacak" diyorsa, uzak dur sende.
Niye hala üzerine gidiyorsun ki?

Adam istemediğini bangır bangır söylüyor işte. cok ta üstüne gitme artık .sende herseye razıyım diyorsun,evlenince öyle olmuyor gülüm o işler.başını taşlara vurursun.bunu diyen adam seni aldatirda doverde söverde.Daha ne duymak istiyosun anlamadım ki.bir de ayaklarına kapan kulun kölen olayım de tam olsun

Herşeye varmışmış... Kolay öyle söylemesi. Bu kadar ķörleşmeyin. Evlilik için hayatınızı mahvetmeyin. Ne sanıyorsun evliliği çok merak ediyorum. Evleneyimde nasıl olursa olsun bu mu yani?

bir de cidden adam sana benimle olma canın yanar diyo sen olsun ben her şeye varım diyosun

git böğrüne bıçak sapla daha iyi bu ne

İki gün sonra kafam karışıktı nolur affet beni diye gelicek sakın kabul etme, mutsuz bir evliliğin olur.

Kaç yaşındasın.Böyle hayati bi kararda,sana açıklama yapmayan insana nasıl olur da herşeye varım diyorsun.Aklını mı yedin.Çocuk oyuncağı mı.Gözün kapalı gidiyorsun.

Şu olayı hiç anlamam zaten benle olursan canın yanar, sorun sende değil bende falan filan... kendini yıpratma bence adamın çokta evlilik gbi derdi Yok çünkü, macera ağrıyo kendine... yaaa seven adam benle olursan canın yanar demez senin canını yakacak sorunları ortadan kaldırmanın peşine düşer zaten... arkadaş birkaç kızı dolaşıp gelsin havasını alsın sana geri dönecektir eminim.

bu sözlere rağmen tek tür kalmış gibi
yapışmayın
ileride boşanmak daha da kötü olur
adam her olumsuzlukta ben uyarmıştım sen istedin dediğinde daha kötü olursunuz

belkide cinsel bulaşıcı rahatsızlığı var
ya da hap içiyor
ne olduğunu bilmeden he demeyin herşeye

arkanıza bakmayın
gelse de tüm kapılarınızı kapatın

adam seni kurtarmaya çalışıyor..daha ne yapsın.

Yni sende savasa silahsiz gitmeyi goze aliyorsun ve seninle varim diyorsun. Resmen senin canini yakarim diyor ac gozlerini ve birak bu cocugu.

Herşeye varmışmış... Kolay öyle söylemesi. Bu kadar ķörleşmeyin. Evlilik için hayatınızı mahvetmeyin. Ne sanıyorsun evliliği çok merak ediyorum. Evleneyimde nasıl olursa olsun bu mu yani?
Sanirim suan bicirik kizlarimiz pembe koltuklari mavi perdeleri olsun ve mutfaklarinda yeni cici oyuncaklari pardon tabaklariyla kocislerine sunumlarcaaa hazirlamak istiyorlar.
Evlilik artik bu noktaya kadar indirgendi malesef. 1ay sonra gercek dunya ile karsilasinca da sabir cekmeye baslaniyor

burdaki kadınlar evlilik öncesi böyle şeyler duymadıkları halde evliliklerinde sorun yaşıyolar sen neler duymuşsun bırakacağın yerde hala ne yapmaya çalışıyo diyosun.

dön ve arkana bakmadan kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…