siz 1 aydırmıçıkıyorsunuz yoksa daha fazlamı.onu tam çıkaramadım.1 aydır çıkıyorsanız çok daha erken bence ,isteme ve adı konması için..bundan 1 ay öncesine kadar tanıştığım biri vardı..flört yada arkadaşlık adına değildi tanışmamız..bir arkadaşım tarafından,evlilik adına tanışma aşaması olsun dedik ve aradan 1 ay geçtii..kesinlikle çok iyi yüreği çk güzel bir insan..bugün yine beraberdik ve ailelerimiz tanışsın size gelelim dedi,bende tmm dedim ama sadece tanışmaya..ramazan ayındada iftarda buluşuruz dedi ama benim ailem adı olsun istiyor,tanışma faslı sonrada,araya ramazan giriyor yine uzadıkça uzuyor ve ben bu güzel büyü bozulacak diye çok korkuyorum..bunun üzerinede 8 ay önce beni sebepsiz terk eden,sayesnde depresyon tedavisi gördüğüm insan,faceye msj atmış dün gece..1 hafta önce doğumgünümdü ve (geç oldu ama doğum günün kutlu olsun,seninle bişeyler paylaştıysam hatırlamak zorundayım)diye yazmış...tabii o artık eskide kaldı ama kafam bu kadar karışık iken,nunda msj atması beni daha çok mahvetti arkadaşlar..lütfen fikir verin bana...
cnm evt o insan ama bana evlilik adına gelince güvenimi sağladı yeniden ancak bahsettiğim gibi,ailelerin birbirini beğenmemesinden ve herşeyin ters dönmesinden korkuyrum..benim ailem ise neden istemeye değilde tanışmaya geliyorlar diye baskı yapıyr bana..yaa arada klmış durumdayımm...bunun üzerinede bahsettiğim gibi,eski ayrıldığım kişinin msjı geldi faceye..doğumgünü msjı...tabii artık onunla olmaz ama,yinede onun pişmanlığını görüyorum ve bu benii iyi hissettiriyor..
bence hayatın ne getiriceği belli olmaz..
bu korkuyla yaşanmaz evet
ama bu korkuyu yaşamamak için attığın ciddi adım sonucunda ya daha kötü korkularla karşılaşırsan?
belki sen şu anda kendini yalnız hissetmesen, böyle ciddi bi adım atmak da istemiceksin.
belki de kendini boşlukta hissettiğin için O'nu istiyosun
O'nunla evlenme sebebin sadece bu olmamalı
sen yepyeni bi hayata tek başına da başlayabilirsin.
yürüyeceğin yolda elini tutan bir eşin olmasına gerek yok.
sen varsın, sen sen olduğun için güzelsin
sen bugünlere düşe kalka eşin sayesinde gelmedin, kendi çabalarınla geldin
belki bunalımdasın, ama bunalımda olduğun için iyice dibe batmak yerine doktora gidiyosun,iyileşmek için,hayata sımsıkı tutunabilmek için,
çaba veriyosun
kendi kendine..
sen güçlüsün aslında, ama bu gücün farkında değilsin
kimseye ihtiyacın yok senin meldacım
hayat arkadaşın olucak,elbet bi gün elinden tutucak
ama sen yalnızsın,güçsüzsün diye değil
tam tersine seninle gurur duyduğu için,sana taptığı için, seni sevdiği için elinden tutucak..
her şey zamanında güzel
bunun da zamanı gelicek canım
ama o zaman şu an değil, hem de hiç değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?